Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Szabó Nikolett 11.a
Advertisements

A szabványosítás és a szabvány fogalma, feladata
Széchényi Ferenc Gimnázium
GEO + LÓGIA (logosz) FÖLD - tudománya
Ismerje meg bőrtípusát!
Energiahatékonyak vagyunk? Szabó Valéria projektmenedzser.
Szabó István Debreceni Egyetem Villamosmérnöki BSc
A téglaépületek energiahatékonysága Előadó: Kató Aladár MATÉSZ elnök TONDACH Magyarország Zrt. - vezérigazgató március 04.
Információbiztonság vs. informatikai biztonság?
Út a napenergia hasznosítás felé, avagy sikerek és nehézségek az önkormányzatokkal való együttműködésben.
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
DINO LITE DIGITÁLIS MIKROSZKÓP.
Energiatakarékos otthon
Készítette: Szanyi Mária február 10. A tisztaszoba.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
ÚJ. A tél a legnagyobb igénybevételt jelentő évszak TÉLI Összetett Bármi előfordulhat: NYÁRI Viszonylag egyszerű Csak ez fordul elő: Nedves út HóJég Száraz.
JVSZ EU Bizottság február 09. „A gazdaságfejlesztési pályázatok módosuló feltételrendszere és a gazdasági válság: könnyítések és kockázatok”
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
Nanotechnológia Nehéz a felületeket tisztán tartani? Itt van megoldás!
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
Készitette:Bota Tamás Czumbel István
Az ózonprobléma A „jó” és a „rossz” ózon fogalma.
Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében
Árnyékoló fóliák összehasonlító mérése
A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1)
Az ultraibolya sugárzás biológiai hatásai
Magyar Mérnökakadémia ELEKTROMÁGNESES KÖRNYEZETVÉDELEM
Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Bevezetés Hegesztő eljárások Fémek hegeszthetősége
Rétegelt ragasztott tartók
Giovanni Ferrini Fashion
Levegőtisztaság-védelem 3. előadás Természetes és antropogén eredetű légszennyezők. Pont-,vonal-, diffúz források.
Levegőtisztaság-védelem 3. előadás Természetes és antropogén eredetű légszennyezők. Pont-,vonal-, diffúz források.
Passzívház Készítette: Timkó Mónika Felkészítő tanárom: Gráf Tímea Iskolám: Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskola 1047 Budapest.
A passzívház Készítette: Böröczky Laura
Távhővezetékek csapadékvíz elleni gazdaságos és tartós szigetelése
DR. TAKÁCS LAJOS GÁBOR okl. építészmérnök, egyetemi adjunktus
Optika Fénytan.
Pernye Energia és környezet keletkezése, tulajdonságai,
Nap energia Plósz Zsófia 11.A
Megújuló energiaforrás: Napenergia
Napenergia.
A BMW 5-ös Limousine abból a formatervezői kihívásból született, amely az erő és a szépség lehető legkifejezőbb megnyilvánulási formájának megalkotására.
Hegesztés Bevezetés.
Ózonlyuk - probléma? Az ózonról általában Mi az ózonlyuk-probléma?
Az Éghajlatváltozás.
(Átmeneti Csoport Infrából)
Xyli A fogvédő édesség. Mi a xylitol? A xylitol egy természetes cukor. Az emberi szervezetben, a szövetekben is jelen van. Kivonható a gyümölcsökből,
A mezőgazdaság és az élelmiszeripar kapcsolata a fenntartható fejlődés érdekében Kaposvár 2009 április 28. Sándor István Földművelésügyi és Vidékfejlesztési.
YAMALUBE P-Neutral Visor & Helmet Cleaner
Nap, mint megújuló energiaforrás a gyakorlatban
Tejszűrő Standard, cserélhető rozsdamentes acél tejszűrővel
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Passzívházak Készítette: Tábi Réka.
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Mit tehetsz a leküzdéséért? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Éghajlatváltozás.
Áttetsző hőszigetelés (TWD)
Máté: Orvosi képfeldolgozás1. előadás1 A leképezés tárgya Leképezés Képfeldolgozás Felismerés Leletezés Diagnosztizálás Terápia Orvosi képfeldolgozás Minden.
Csabina Péter kertépítő szakmérnök
Napelemes rendszerek üzemeltetési tapasztalatai PV Napenergia Kft
Hullámhossz és frekvencia.  Hullámhossz  Ultraviola (UV) sugárzás:  UV-A: jótékony hatású: csontképződés, barnulás  UV-B: káros hatású: korai ráncosodás,
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A SUGÁRZÓ FŰTÉSRŐL:  A sugárzó fűtés működési elve legjobban a Nap sugárzásához hasonlítható. A Napból érkező sugarak először.
1 Épülettervezés Készült az támogatásával Jelen prezentáció tartalmáért a teljes felelősség a szerzőket terheli. A tartalom nem feltétlenül tükrözi az.
CO2 érzékelők Lőkkös Norbert (FFRQJL).
Mindenféle madár, rágcsáló termesz és hangya ellen kiválóan működik
Fenntarthatósági témahét
TDK Konferencia
Élj ökosan – generációkon át III.
Előadás másolata:

Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200 rétegből álló Prestige fólia laminálásából áll. •Láthatatlan áttörésgátló védőpajzsot képez az ablakok és ajtók belső üvegfelületein. Vastagsága: 150 mikron. •Az extra fóliarétegeknek köszönhetően betörésvédelem szempontjából az Ultra 400-as fólia tulajdonságait is felülmúlja. •Víztiszta fólia, mely a természetes fényt átereszti, mialatt az UV és az Infravörös sugarakat szinte teljes mértékben kint tartja. •Alacsony tükröződése biztosítja az épület esztétikus megjelenését. •Nagy hőkinntartást biztosító fólia, mely hozzájárul a beltér felmelegedésének és az energia költségek csökkentéséhez. •A fólia a napfénybeesési szögének növekedésével magasabb hőkinntartási értéket mutat.

•Az UV sugarak kiszűrésével késlelteti a berendezések és kárpitok kifakulását. •Nem tartalmaz fémet, így nem korrodálódik, nem árnyékolja le a rádióhullámokat. •Nem tartalmaz színezéket, így az idő múlásával sem fakul, megőrzi minőségét. •Alacsony tükröződést biztosít (< 8%)! •15 év garancia! Miben más az Ultra Prestige fólia?

Mi a fogyasztó haszna? •A 3M™ ULTRA Prestige biztonsági és betörésvédelmi ablakfóliák integrált betörésvédelmi rendszer részeként a rács helyettesítőként szolgál. •Az UV sugárzás 99%-t kiszűrik ezáltal védelmet biztosítanak a család tagjai számára és védik a belső berendezéseket az idő előtti fakulástól. •Teljes napenergia elhárítása miatt csökkenti a klimatizációs költésgeket és meghosszabbítja a légkondicionáló berendezések élettartamát. •Víztiszta átlátszó tulajdonsága révén beengedi a természetes fényt. •Nem tartalmaz fémet, így nem korrodálódik, nem árnyékolja le a rádióhullámokat. •Kiváló minőségéből adódóan hosszan tartó védelmet biztosít – garancia 15 év! • Hővédelem! • UV védelem! • Betörésvédelem! • Energia csökkentés!