Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mindenféle madár, rágcsáló termesz és hangya ellen kiválóan működik

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mindenféle madár, rágcsáló termesz és hangya ellen kiválóan működik"— Előadás másolata:

1

2 Mindenféle madár, rágcsáló termesz és hangya ellen kiválóan működik
Hatékonyság Mindenféle madár, rágcsáló termesz és hangya ellen kiválóan működik A PCS gél kellemetlen élményekre utaló szaghatásával érintkezés nélkül tartja távol a kártevőket. Megakadályozza, hogy a hangyák, vagy termeszek feljussanak a fákra, vagy épületekre. A PCS gél két évig fejti ki hatását, kültérben és beltérben is használható, bármilyen időjárási körülmények között, akármilyen hőmérséklettartományban, akár hóban, esőben vagy erős szélben is. A PCS gél kellemetlen élményekre utaló szaghatásával érintkezés nélkül tartja távol a kártevőket. Megakadályozza, hogy a hangyák, vagy termeszek feljussanak a fákra, vagy épületekre. A PCS gél két évig fejti ki hatását, kültérben és beltérben is használható, bármilyen időjárási körülmények között, akármilyen hőmérséklettartományban, akár hóban, esőben vagy erős szélben is.  A PCS gél kellemetlen élményekre utaló szaghatásával érintkezés nélkül tartja távol a kártevőket. Megakadályozza, hogy a hangyák, vagy termeszek feljussanak a fákra, vagy épületekre. A PCS gél két évig fejti ki hatását, kültérben és beltérben is használható, bármilyen időjárási körülmények között, akármilyen hőmérséklettartományban, akár hóban, esőben vagy erős szélben is.

3 Működés A szagló és ízlelőszervekre izgató hatású riasztó szer. A védeni kívánt területekről elűzi a kártevőket. Megakadályozza, hogy a madarak leszálljanak, vagy ürüléket hagyjanak a megóvni kívánt területekről. A PCS gél egyedülállóan hatékony, környezetbarát és méregmentes. Amíg a hagyományos fizikai védelem (tüskék, hálók, madárijesztők), valamint az ultrahangos berendezések hatásfoka folyamatosan csökken a kártevők tanulékonysága miatt a PCS gél egyenletesen fejti ki hatását. Emberekre, nagyobb emlősökre ártalmatlan. Könnyű felhasználás, könnyen eltávolítható, hatékony és karbantartást, kezelést nem igényel. Akár 80C ig hőálló. Kezelendő felületek Ablakpárkányok, ereszcsatornák, híd pillérek, légkondicionálók, elektromos vezetékek, útjelző táblák, tetők, erkélyek, l ámpaoszlopok, párkányok, korlátok Alkalmazási területek Kikötők, repterek, mezőgazdasági farmok, épületek, elektromos és távvezetékek, parkolók, vasútvonalak, sportközpontok

4

5

6 MÉREGMENTES!!

7

8

9

10

11

12


Letölteni ppt "Mindenféle madár, rágcsáló termesz és hangya ellen kiválóan működik"

Hasonló előadás


Google Hirdetések