A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Keresőrendszerek.
Advertisements

A polinomalgebra elemei
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
A Google személyes adatainkat kezelő gyakorlata Változások, amelyek érzékenyen érintenek bennünket.
Hálózati alapismeretek
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek !
Közösségi oldalak használata
Biztosítók. Bevezetés  Biztonság  A biztosítások célja, hogy előre nem látható, esetleg- vagy biztosan bekövetkező, anyagi következményekkel is járó.
SZÁMÍTÓGÉP- HÁLÓZAT.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”
4 négyzetes kérdés Készen vagy? B A
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Frappáns novella a szeretetr Ő l... ( munkatársi csapat épités)
Az Élet Vonata.
AZ IDŐS KORBAN ÉS A LEGJOBB KÖZÉPKORÚSÁGBAN A bölcsesség a korral jön,...de néha magától is megérkezik... 
( Képváltás kattintásra )
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):
Isten?.
Orbitál tipusok.
Tibeti személyiségteszt
Közösségi portálok használata
A Facebook titka Héjj Szilárd Marketingarc
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Gazdasági modellezés,döntési modellek
Gabriel García Márquez
KUTYASORS.
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Gyönyörű tényleg! Mint a festmény. Egy hely Kínában. Kattintásra.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )
A képszerűség szerepe a retorikában
A fény szebbé teszi napjaid! Készítette:driszkili.
Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény. Az Isten országában.
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,
Dolgozatkérdések az állam általános jellemzőihez.
A metafizika és a természettudomány. Különböző érzékszervi ingereket érzünk, melyeket alkalmi mondatokkal fejezhetünk ki. Pl.: a tej látványára a „Tej.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
A kommunikáció tényezői
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Workshop, megcélozva közép- és kelet-Európát Budapest, Magyarország május 15.
Néhány jótanács prezentációk készítéséhez
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Énekel: Zdenka Lorencová
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
INNET Az interaktív térkép Duray Zsuzsa. Mi is az interaktív térkép? Olyan kép- és hangzóanyagokat, feladatokat tartalmazó felület, amely bemutatja a.
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
FENG SHUI Tudod miért hordják a jegygyűrűt a negyedik ujjon?
1 „Még korunk szélhámosainak is tudósnak kell magukat színlelni, mert különben senki sem hinne nekik.” C.F. Weizsacker.
Adatbáziskezelés. Adat és információ Információ –Új ismeret Adat –Az információ formai oldala –Jelsorozat.
A vezető személyisége – a ma követelményei és a holnap kihívásai.
Gyakorló óra 5/12.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Készítette: Somorjai Kristóf.  Az internet olyan globális számítógépes hálózat, ami az internet protokoll révén felhasználók milliárdjait kapcsolja össze.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
ÁtláthatóságBiztonság Hosszú működés Stabilitás. Hatalmas kereseti lehetőség Rugalmas és széles körű szolgáltatás Sokféle jövedelemszerzés Megbízható.
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
Imádkozz az Észak-Koreában élő gyermekekért!
Előadás másolata:

A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT Jogos a kérdésed. Hogy jön ez ide?

Minden oldalon megtalálható fogalmak Néhány szót meg kell jegyezned, hogy bármelyik oldalon dolgozol, megtaláld a lényeget. Ez nem olyan nehéz, sőt idővel ezek a szavak már olyan természetesek lesznek, mintha magyarul látnád őket leírva. Surf Ads, Views Ads, Paid to Click -Nagyjából ezek jelentik azt a Ahol a kattintani való hirdetéseket megtalálod. Account, My Account - Számlád adatai (minden, ami fontos) Promote, Promote Tools - Bannerek, linkek a tovább ajánláshoz

Vannak, akik már nevetnek rajtam, de az az elvem, hogy ha egy oldalra feliratkozok, dolgozom is rajta egészen addig, míg elérem a kifizetési minimum összeget, vagy az oldal megszűnik, illetve kiderül róla, hogy nem fizet. Ezért feltétlenül tájékozódj, mielőtt belekezdesz. Saját döntésed, Hogy regisztrálsz, vagy sem. Senkit sem illik szidni, amiért az ajánlói linkjén keresztül regisztráltál valamelyik oldalra, és esetleg nem jön össze a dolog. Maximum a csaló oldalakat szidhatod, hiszen biztos nem ajánlgat senki szándékosan olyan oldalt, amelyről tudja, hogy átverés. A következő néhány képen bemutatok még egy-két oldalt, hogy könnyebben eligazodj, ha az általad ismert típustól eltérő felülettel találkozol. Sajnos teljes körűen nem tudom bemutatni az oldalakat, hiszen nagyon sokféle létezik. Hogy a mondásoknál maradjunk: „ahány ház, annyi szokás.”

Remélem tényleg tudtam segíteni, ahogy szándékoztam. Ha maradt még kérdésed, tájékozódj a honlapomon, vagy kérdezz bátran. Üdv, borbolya