Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZTE Klebelsberg Könyvtár
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
EBSCOhost iPhone/iTouch Application Közvetlen hozzáférés az EBSCOhost ® tartalmakhoz, iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről Üdvözöljük az EBSCO oktatóprogramjában!
Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
MiniCRM kapcsolat bemutató
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Internet alapú önértékelés
Használata Készítette: Medve Tamás.
ShelfMan Kézikönyv.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Humánerőforrás kezelő.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
Raktári jelzet a könyvtárakban
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
A legjobb és legolcsóbb hirdetési lehetőségeket az interneten találjuk. Rengeteg ingyenes hirdetési oldal van, s ha otthon rendelkezünk internetkapcsolattal,
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Előadó: Kocsik Zsuzsanna
Ebsco adatbázisok Koltay Klára 2006/ félév.
Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Irányított stílusú keresőmezők.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Témazáró dolgozat Kiegészítések.
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Útmutató a Metalib használatához. Nyitólap Belépés.
Rövid ismertető USB lábpedállal történő felvétel lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Rövid ismertető felvételek lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
SZTE OPAC, adatbázisok A szakirodalmi keresés kezdő lépései Aranyi Zoltán SZTE Klebelsberg Könyvtár
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat Település/Kerület/ - és ár, típus stb…. szerint rendezheti. Lehetőség van hirdetésfigyelés beállításra, ha megadod az címed, értesítést kapsz, ha valaki a keresésednek megfelelő ingatlant tölt fel a honlapra!

Az ingatlanhoz kapcsolódó cégek linkjei helyezhetők el, kölcsönösségi alapon, több alfiókba csoportosítva.

Újságokban, internetes portálokon megjelenő, a szakmai fejlődést segítő cikkek, naprakészen.

Megtalálható az összes ingatlankeresés, amit feltöltenek az IngtalanMax-ra

Ingatlanszakmai fogalmakat helyeztünk el, abc sorrendben:

FELHASZNÁLÓI TÁJÉKOZTATÓ OLDALAK

Zárt levelezőlista, csak regisztrált felhasználóknak!

Csak a regisztrált felhasználók által elérhető adminisztrációs oldalak:

Regisztráció! Az első regisztráció ingyenes, minden későbbi regisztrálásnál újra meg kell adni minden adatot!

Sikeres regisztráció után a nyitó oldalon itt tudsz bejelentkezni, a felhasználónév és a jelszó beírásával. Ezeket az adatokat ben kapod meg! A Belépés gombra kattintva bejutsz a saját felhasználói oldaladra! Itt megadhatod az adataidat, feltöltheted céged logódat, részletes leírást adhatsz a tevékenységedről.

További legördülő ablakban részletes leírást adhatsz meg az ingatlanról. Az elküld gombra kattintva felnyíló ablakban lehetőség nyílik hat fotó feltöltésére!

További képeket adhatsz hozzá, vagy törölhetsz! A kép feltöltéséhez kattints az új kép feltöltésére!

Az érdeklődők száma mutatja, hogy hányan nézték meg az adott ingatlant! Áttekintheted az összes általad felvitt ingatlant, aktiválhatod a lejárt hirdetéseket, módosíthatsz, törölhetsz!

Tallózhatsz a saját magad által felvitt ingatlanajánlatok között! Ingatlan referenseket adhatsz hozzá az iroda regisztrációjához!

A regisztrált ingatlanirodák között válogathatsz!

Hozzászólhatsz a fórumon megjelent témákhoz, A TÉMÁK-ra kattintva indíthatsz új vitatémát!

Az IngatlanMax oldalra bármelyik hirdetési oldalról be lehet tölteni a hirdetési állományt. Az előfizető kérésére megküldjük az IngatlanMax hirdetési portál XML-t. Az IngatlanMax hirdetési portálról lehetséges további oldalakra is tölteni, az ide betöltött hirdetési állományt. Társaságunk szerződéses kapcsolatban van a Dunaholding Informatikai Studió Kft-vel, amelyen keresztül további, átlagban oldalra lehet továbbtölteni, amennyiben az OriGo Ingatlan Programra szerződést kötnek. Erről kérésre küldünk tájékoztató anyagot vagy az: szinkronizalasa.html, "Szinkronizálás" linken lehet tájékozódni. 3. Amennyiben Ön már tagja, az OriGo Ingatlan Program-nak, úgy onnan is tudja az IngatlanMax hirdetési portálra betölteni az ottani hirdetési állományát. Ide az ottanival megegyező kódjait kell beírnia. Folytatás a következő oldalon:

Az áttöltésre szánt hirdetési állományát Ön jelöli ki, amihez a lehetőséget ingyen biztosítjuk! Kijelölheti mindet áttöltésre, és vissza is vonhatja egy kattintással. Egyenkénti kijelölésre és visszavonásra az "Összes ingatlan" link alatt megjelenő hirdetések bal- alsó sarkában van lehetőség, majd az adott lap alján véglegesíteni kell az "XML jelölések mentése"-re történő klikkeléssel. Összes ingatlan bejelölése áttöltésre kattints ide! Összes ingatlan bejelölésének visszavonásához ide!

Kedves jövőbeli Felhasználónk! Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az IngatlanMax weboldal iránti érdeklődést. Üdvözlettel Faluhelyi György - Célpiac/IngatlanMax Ne maradj ki: - az ingatlanközvetítők országos WEBES ADATBÁZISA 23/ / Skype: Faluhelyi