LEADER pályázat beadásának menete Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Advertisements

Az Új Széchenyi Terv Infopontok feladatai
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK A TOVÁBBKÉPZÉS TERÜLETÉN
2012. december 3. ÉSZAK KELET-PEST MEGYEI LEADER EGYESÜLET Tájékoztató Fórum.
Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület ÚMVP IV. tengely LEADER, kifizetési kérelmek.
Elektronikus ügyintézés, és várható technikai fejlesztések a Növény- és Talajvédelem területén Várszegi Gábor osztályvezető augusztus 30.
1 ‘Bakonyalja-Kisalföld kapuja’ Vidékfejlesztési Egyesület évi ÚMVP monitoring adatszolgáltatási kötelezettség Kisbér,
Bakony és Balaton Keleti Kapuja Leader Helyi Akciócsoport május 33/2011. (IV.28.) VM rendelet a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére.
LEADER Szeged LEADER pályázatok
„New Hungary” Rural Development Programme A vidékfejlesztés lehetősége: Új Magyarország Vidékfejlesztési Program 2007 – 2013 Pályázat benyújtás.
Duna Összeköt Egyesület működési területe
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
A 17/2010. (III. 4.) FVM rendelet a családi gazdálkodók által igénybe vehető átmeneti állami támogatásról Szeged, március 31.
Pannónia Kincse LEADER Egyesület 27/2014. (II. 17.) számú MVH Közlemény az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) támogatott intézkedések.
TISZATÉR LEADER EGYESÜLET célterületei és eljárásrend 2011.
8. Tétel Vállalkozásában lehetősége nyílik alkalmanként foglalkoztatni még egy fodrászt. Határozza meg, hogy mely foglalkoztatási forma keretén belül.
2013. LEADER PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSÁNAK FELTÉTELEIT SZABÁLYOZÓ DOKUMENTUMOK 35/2003. (V.22) VM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból.
Vállalkozási alapú fejlesztések támogatása Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa.
LEADER II. pályázati forduló. A 2. pályázati forduló célja  Azoknak a helyi akciócsoportoknak a kiválasztása, melyek az 1. fordulón sikeresen túljutottak.
A pályázat benyújtása kizárólag elektronikus úton történhet. Az elektronikus felület megnyitásához Mozilla Firefox böngész szükséges szeptember.
Projektötlet gyűjtés Helyi Vidékfejlesztési Stratégia felülvizsgálata 2013 Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: A vidéki területekbe beruházó Európa.
Az IKSZT címbirtokos szervezetek működtetési kötelezettségeiről VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet Budinszki István szeptember.
Magyarország sokáig lemaradt az elektronikus közigazgatás alkalmazásában, de ma már minden hatósági eljárást el lehet intézni az interneten. A hatóság.
Tájékoztató Fórum Észak Kelet-Pest Megyei Leader Egyesület 2170 Aszód Pesti út
Tájékoztató Fórum Észak Kelet-Pest Megyei Leader Egyesület 2170 Aszód Pesti út
LEADER pályázatok benyújtása Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: A vidéki területekbe beruházó Európa.
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
HELYI VIDÉKFEJLESZTÉSI STRATÉGIA FELÜLVIZSGÁLATA 2013.
Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület ÚMVP IV. tengely LEADER.
LEADER nemzetközi együttműködés „A projekt útja” Parizán Anna Tanácsos Vidékfejlesztési Minisztérium Szeptember 26.
Elektronikus kérelem benyújtás
AZ ÜGYFÉLKAPU ÉS AZ ÜGYFÉLKAPU REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATA
Pótfelvételi 2013 Általános információk NYME SEK SZOMBATHELY augusztus 1. Előadó: Németh Péter.
Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) támogatott kérelmekhez kapcsolódó adatszolgáltatási kötelezettség oktatása február 2.-5.
A WEB-GN BEADÁSÁVAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK, BEADÁSI TAPASZTALATOK, ÉS VÁRHATÓ TECHNIKAI FEJLESZTÉSEK Várszegi Gábor osztályvezető október 18.
Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengelyes nem horizontális intézkedéseinek és a IV. tengelyes intézkedéseinek végrehajtási folyamata.
EMVA LEADER Aktuális feladatok a végrehajtásban
Falusi szállásadók képzése Budapest, április 19.
A szaktanácsadási szolgáltatások igénybevételéhez nyújtandó támogatás igénybevételéről és elszámolásáról november 16. Sebestyén Andrea EMVA jogcím-felelős.
Tájékoztató az e-kifizetésről Molnár Balázs, projektmenedzser Völgy Vidék Közösség LEADER HACS Vál,
Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület LEADER PÁLYÁZATOK Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa.
Az igénybevevői nyilvántartás
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. Új Magyarország Vidékfejlesztési Program IV. tengely – Leader program  A pályázati időszak október.
LEADER – 2013 pályázáshoz szükséges feltételek megteremtése Mezőföld Helyi Közösség Egyesület – LEADER HACS.
Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengelyes nem horizontális intézkedéseinek és a IV. tengelyes intézkedéseinek végrehajtási folyamata.
III. Tengely – I. forduló Térségünk nyertesei számára szervezett szeminárium Március 10. Páliné Keller Csilla.
 Módosítás jogszabályi háttere: › évi XVII. Törvény › 23/2007. (IV.17.) FVM rendelet › Letölthető:  Benyújtás helye: támogatási.
Projekt adatlaphoz csatolandó dokumentumok 1. célterület Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről Nyilatkozat honlapon történő megjelenésről.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
A vis maior esemény bekövetkezését követően az érintett Önkormányzatnak 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy azt bejelentse az ebr42 rendszeren, valamint.
Hajdu István Bükk-Térségi LEADER Egyesület : A HVS felülvizsgálat, HPME javaslatok gyűjtésének meghirdetése a 16/2013. ÚMVP IH közlemény alapján.
JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK A TOVÁBBKÉPZÉS TERÜLETÉN
Felsőoktatási Szakképzés
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
PROGRAMZÁRÁS EMVA –III. – IV. tengely 1.
dr. Szedő Szilvia Támogatás-koordinációs Főosztály Belügyminisztérium
Személyi jövedelemadó 1+1% felajánlása, fogadása Simon Réka adóügyi ügyintéző NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága Eljárási Osztály Eger, április.
Módosítási kérelem benyújtása internetes pályázatok esetén.
Adóügyi aktualitások (Új jegyzői adatszolgáltatások, egészségügyi szolgáltatási járulék) Lukács György igazgató NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága.
Pályázati információs nap Június 15.
Beiratkozás – átsorolás: magyar állami ösztöndíj nyilatkozat
Segédanyag LEADER pályázat benyújtásának lépései, általános pályázati feltételek Dél-borsodi LEADER Egyesület.
Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület
LEADER pályázati lehetőségek az Innovatív Dél-Zala Helyi Akciócsoport területén vállalkozói szféra számára Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési.
LEADER pályázati lehetőségek az Innovatív Dél-Zala Helyi Akciócsoport területén önkormányzati szféra számára Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési.
PROGRAMZÁRÁS EMVA –III. – IV. tengely 1.
TOP „KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS” A Barcsi közösségfejlesztési stratégia megvalósításának főbb szabályai BARCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA.
Helyi támogatási kérelmek benyújtásának ügymenete
Előadás másolata:

LEADER pályázat beadásának menete Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

A pályázatokat szeptember 30. és október 31. között elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül az MVH által rendszeresített és honlapján közzétett formanyomtatványon kell az MVH-hoz benyújtani. A pályázathoz csatolandó dokumentumokat szkennelt formában kell csatolni a pályázathoz.

1. Lépés – MVH regisztrációs szám  A leendő pályázónak regisztrálnia kell a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalban, ezt a G001-es regisztrációs lappal teheti meg.G001

2. Lépés – ügyfélkapus regisztrálás  Ahhoz, hogy az ügyfél használni tudja az Ügyfélkaput, létre kell hoznia személyes ügyfélkapus azonosítóját. Ezt bármely természetes személy megteheti. A személyes ügyfélkapus azonosító létrehozása egy regisztrációs eljárás, amelyet az ügyfél kezdeményezhet bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán vagy külképviseleten és az Ügyfélközpontban. A regisztrációs folyamat elindítható interneten is. Ez esetben ki kell tölteni az online Regisztrációs adatlapot.Ügyfélkap online Regisztrációs adatlapot

3. lépés - MVH jelszó  A jelszó iránti igényléshez az ügyfélnek ki kell töltenie a G946 jelszóigénylő adatlapot. Személyesen, vagy postai úton, a lakhely/székhely szerinti illetékes MVH megyei kirendeltségéhez, vagy a központi szervéhez kell kitöltve eljuttatni.G946 jelszóigénylő adatlapot

4. Lépés - meghatalmazás  A pályázati anyagot minden esetben ügyfélkapun keresztül meghatalmazás alapján magánszemély töltheti fel. Ehhez az adatlaphoz már szükséges az ügyfél MVH-tól kapott jelszava!  A meghatalmazást az MVH-hoz postai úton vagy személyesen kell eljuttatni, majd a rögzítést követően a magánszemély ügyfélkapuján keresztül feltöltheti a pályázatot.meghatalmazás

5. Lépés – Projekt adatlap  A pályázónak előzetesen meg kell fogalmaznia a projekt javaslatát, amelyet a Projekt adatlapon be kell nyújtania az illetékes Helyi Akciócsoport Helyi Bíráló Bizottságához (HBB) legkésőbb szeptember 29-ig.Projekt adatlapon

6. Lépés – értesítés a HBB döntéséről  A beérkezett projekt adatlapokat a HBB a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia és a LEADER kritériumoknak való megfelelés szempontjából vizsgálja, majd postai úton megküldi az ügyfél részére a döntést és indoklást tartalmazó okiratot, amely a pályázat nem hiány pótolható kötelező mellékletét képezi.

7. Lépés – a kérelem benyújtása  A pályázat kizárólag elektronikus úton nyújtható be.  Amennyiben az ügyfél a pályázat benyújtásához a területileg illetékes LEADER HACS munkaszervezetét kívánja igénybe venni technikai közreműködőként, köteles az ilyen irányú igényt legkésőbb ig a munkaszervezet felé írásban jelezni.