Öltözködés szabályának megsértése esetén figyelmezte- tés; csak az országos döntőn történik levonás -0,3 p. Csapatversenyen a csapat végső pontszámából,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ki mondta, hogy nem tudod a világot megváltoztatni? május 12. Monspart Sarolta OEFI Ki mondta, hogy nem tudod a világot megváltoztatni? május.
Advertisements

Összeállította: Keszthelyi Rudolf
JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK A TOVÁBBKÉPZÉS TERÜLETÉN
7. szabály – A mérkőzés időtartama. Félidők A mérkőzés két egyenlő 20 perces félidőből áll, hacsak a játékvezető és a két csapat kölcsönösen másként nem.
Biztonsági szabályok Szerelés előtt áramtalanítsd a számítógépet
Az artista sem ugrik védőháló nélkül avagy miben segíthet a jog ?
3. szabály A játékosok száma. A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb öt-öt játékossal, akik közül egy-egy a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
Digitális világ Mindent rólad - Személyes adatok gyűjtése.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
A lions hazai szervezetének megújulása a Civil törvény kapcsán.
A tájfutás elméleti alapjai
Vállalatbiztonsági Tudatosság
Versenyek diákok számára
PALOTAI LOVARDA.
Az állásinterjú legfontosabb „aranyszabályai”
A NYILVÁNOSSÁG KELEPCÉI A közoktatás-vezetők protokollja
Üzleti viselkedéskultúra Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna
Az üzleti öltözködés szabályai Dr. Ács Klára – Magyar Divat Szövetség
Vesebetegségek.
Pális Ferenc szakképzési vezető. Tanácsadói hálózat Pális Ferenc szakképzési vezető 2000-ben indult a hálózat Jelenleg több.
Sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelése Együtt egy-másért! TÁMOP-3.4.2/09/ október 28.
Euroskills - Európa legnagyobb szakmai versenye Enterprise ICT Team 3 fő (korhatár 25 év) Windows specialista Linux specialista Hálózati adminisztráció.
Új skála – új lehetőségek Egy kis ízelítő. Egységes skála (1)
A horgászat alapjai Sorozatunk a sikeres horgászat rejtelmeivel megismerkedni kívánó sporttársak részére készült.
Utazási iroda alapítása
Szakmai gyakorlat Jávorffy-Lázok Alexandra június 15.
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.
1.2. Könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzésének átalakítása.
Az emberi tényező a közlekedésbiztonságban előadó: dr. Sárdi Erika, elnök.
„Varázslatos természet” projekt
A pénzügyi felügyelés fő irányai Európában Dr. Szász Károly elnök Új kihívások előtt a biztosítási piacok A Magyar Biztosítók Szövetségének I. Biztosítási.
Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengelyes nem horizontális intézkedéseinek és a IV. tengelyes intézkedéseinek végrehajtási folyamata.
Az EU élelmiszer- szabályozásának céljai Eu. Hosszú távú egészségkárosítás csökkentése Az élelmiszerben lévô egészségkárosító anyagok mennyiségének korlátozása.
Mottó: Most mutasd meg, hogy traktorral mit tudsz! Szervező: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr- főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-
EURÓPAISÁG – HITELESSÉG – PROTOKOLL Bevezetés
Közgazdaság szakmacsoport
Forma 1 Pillanatok. Juan Manuel Fangio 1934-ben kezdett versenyezni, de európai versenyen csak 1948-ban indult Az argentin autóversenyző tíz éves pályafutása.
Márton Mártonné MESZK Oktatási, továbbképzési referens Május 05.
A TDK-rendszerének minőségbiztosítása
Képzések, műhelyek, kiadványok és online diákportál fejlesztés a Hidak Program kiterjesztésben.
EUROPASS.
JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK A TOVÁBBKÉPZÉS TERÜLETÉN
Az egyetem létrehozásának célja
A vezető személyisége – a ma követelményei és a holnap kihívásai.
Tehetséggondozás informatika. Útravaló – Út a tudományhoz Microsoft Certified Professional Hálózatépítés Diák rendszergazda Iskola honlapja Villanynapló.
Nemzetközi programozási verseny diákoknak. Mi ez? Hol lesz? Mikor? Mit nyerhetek? És hol jelentkezhetek? Az első SAP által megrendezésre kerülő programozási.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Adatellenőrzési szabályok OSAP statisztika FIR optimalizáció
Sikeres várólista csökkentés! Miért vár több beteg? Dr Zétényi Ágnes, dr Csiba Gábor Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház.
JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK A TOVÁBBKÉPZÉS TERÜLETÉN
(1953 – ) olimpiai bronzérmes tornász
(1970 – ) Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes tornász 2015-ben a Magyar Tornasport Halhatatlanjainak Klubjába került versenyző kategóriában:
(1922 – 1997) olimpiai ezüstérmes tornász
Gazdaságtudományi Kar Faculty of Economics Vállalati információs napok a duális felsőoktatási képzésekről Miskolc, március 25. Veresné dr. Somosi.
MESZ Utánpótlás Bizottságának évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottság vezetője.
A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában tehetséges diákok számára lehetőséget teremteni.
A verseny helyszíne a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és AMI, Százhalombatta.
Az NSZI minőségirányítási rendszerét a BVQI tanúsította A szakmai vizsgákat követő adatszolgáltatás digitális aláírással Binder József Képzés- és vizsga-nyilvántartási.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Művészeti szülői értekezlet
Új skála – új lehetőségek
A DANONE és az MLSZ együttműködésében
Szakmai versenyek a hálózati informatikában
A problémafeltárás technikái
Testnevelés munkaközösség
Akikre büszkék vagyunk
XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny
VÉDEKEZZÜNK ELLENE! Ruházattal, kullancsriasztó szerek használatával
Női ‚Dresscode’ Az elvárt öltözék protokollja.  White Tie  lehető legelegánsabb öltözet  kötelező az estélyi ruha könyékig érő kesztyűvel  Black Tie.
Előadás másolata:

Öltözködés szabályának megsértése esetén figyelmezte- tés; csak az országos döntőn történik levonás -0,3 p. Csapatversenyen a csapat végső pontszámából, egyéni versenyen az adott szeren történik a levonás! ( Az adott versenyen csak egy alkalommal. Nem egységes a csapat öltözéke ! Hosszú nadrág zokni nélkül !

Nem tornásztrikóban versenyeznek! (országos döntőn -0,3 p. levonás)

Jelentkezés a gyakorlat előtt a gyakorlat befejezése után Fontos, hogy a tornászok ismerjék a gyakorlat megkezdése előtt a helyes jelentkezési formát, valamint a bíró felé fordulva a gyakor- lat befejezésének egyértelműsítését. Ennek elmulasztása esetén a vezető bíró figyelmezteti a versenyzőt, de pontlevonást nem alkal- maz! (Kerüljük a túlzott pózolást, ügyetlenkedést!)

Lányoknál gyakrabban láthatunk eltérő jelentkezési formát, túlzott karmunkát, pózolást, ügyetlenkedést. Törekedjünk az egyszerűségre!