Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny"— Előadás másolata:

1 XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny
Balatonöszöd, szeptember

2 Időpontja: 2012. szeptember 19. 14 óra 15 perctől
XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny Balatonöszöd, szeptember Elméleti verseny Időpontja: szeptember óra 15 perctől Tesztlap: Az ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály állítja össze. Pontegyenlőség esetén a helyezés megállapítása a tesztlapok leadási sorrendje alapján történik. A leadási sorrend megállapítása úgy történik, hogy a versenyző leteszi a tollat, majd karfelnyújtással jelzi, hogy elkészült a tesztlappal. A jelen lévő versenybíró feljegyzi a versenyző rajtszámát és az időpontot. A versenyző ezt követően a tesztlapot – a többiek zavarása nélkül – kiviszi a versenybírónak.

3 Időpontja: 2012. szeptember 20. 8 óra 00 perctől
XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny Balatonöszöd, szeptember Gyakorlati verseny Időpontja: szeptember óra 00 perctől Részvétel feltételei: Érvényes szolgálati kisgéphajó-vezetői, vagy annál magasabb vízi jármű vezetői képesítéssel rendelkező rendőr nevezhet a versenyre. Két személy alkot egy csapatot. Az országos döntőn a hivatalos nevezéssel rendelkező csapatok vehetnek részt.   A feladatok teljesítése során a vízi járműben csak a versenyzők tartózkodhatnak, részükre bárminemű segítség nyújtása tilos. A versenyzőknek Secumar CO2 patronos önfelfújódó mentőmellény viselése kötelező. A mentőmellényeket a szervezők biztosítják a helyszínen, azt nem kell a versenyző csapatoknak magukkal hozni.  

4 Gyakorlati verseny I. pálya
XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny Balatonöszöd, szeptember Gyakorlati verseny I. pálya Végrehajtás: Capelli Tempest Work 6,25 típusú szolgálati kisgéphajóval. vízkiszorítás: 900 kg, legnagyobb hosszúság: 6,25 m, legnagyobb szélesség: 2,60 m, legnagyobb merülés: 0,60 m, motor típus: Yamaha F100 AETL

5 I. számú Pályarajz (Capelli szolgálati kisgéphajóval)
XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny Balatonöszöd, szeptember I. számú Pályarajz (Capelli szolgálati kisgéphajóval) N Őrház 3 4 2 1 5

6 Gyakorlati verseny I. pálya leírása
XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny Balatonöszöd, szeptember Gyakorlati verseny I. pálya leírása Rajt. Mentőgyűrű a kijelölt helyre dobása és visszahúzása. A motor indítása. Szlalomozás a bóják között. Mentőgyűrű leemelése az utolsó bójáról, és másik bójára ráhelyezése. A vízibicikli mellé állás. A bábu leemelése a vízibicikliről és a stabil oldalfekvésbe helyezése a hajó aljában. A kikötő meghatározott helyére való kikötés, a motor leállítása. A bábu kiemelése a hajóból és stabil oldalfekvésbe helyezése.

7 Gyakorlati verseny II. pálya
XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny Balatonöszöd, szeptember Gyakorlati verseny II. pálya Végrehajtás: Vízibiciklivel.

8 XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny
Balatonöszöd, szeptember N Őrház 2 1 3


Letölteni ppt "XI. Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny"

Hasonló előadás


Google Hirdetések