A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Óraregisztrálási modul
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Én így tanítanám a tabulátor használatát
Használata Készítette: Medve Tamás.
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
FRAME-k (keretek). FRAME-k A frame-ek (keretek) segítségével a képernyőt felosztva egyszerre jeleníthetünk meg több webes dokumentumot a képernyőn. Fejlec.html.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
A körlevél készítésének menete
Access alapok Táblák, kapcsolatok, űrlapok.
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Web-alapú humán lekérdező rendszer
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
Kördokumentumok 1..
Első lépések a szövegszerkesztő használatában
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Készítette: Derecskei Nikolett
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 2.
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
SZÁMÍTÓGÉPES PROGRAMOK HASZNÁLATA Microsoft Photo Story.
Számítógépes programok használata
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Táblák létrehozása és feltöltése adatokkal Rendezés Szűrés.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Lekérdezések Adott tulajdonságú adatok listázásának módja a lekérdezés. A lekérdezések segítségével az adatbázisból megjeleníthetjük, módosíthatjuk, törölhetjük.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Dietetikai szolgáltatás regisztrációs lépései
Web alapú humán lekérdező rendszer
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
Előadás másolata:

A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük, tedd meg most.

A belépést követően kérjük válaszd ki, hogy milyen nyelven szeretnéd használni az oldalt.

Egyedi web-shopodat a WIZARD segítségével kétféleképpen hozhatod létre. Egyik az „Egyedi design”, mely segítségével saját arculati elemeidet (fejléc, bannerek) tudod feltölteni gyorsan és egyszerűen. A másik opció pedig a „Sablon design”, ahol előre elkészített multishop design elemek közül tudsz választani és azokat feltölteni személyes adataiddal (cégnév,logó,elérhetőségek,szlogenek,stb).

Az „Egyedi design” kialakítása során első lépésben a fejlécedet tudod feltölteni JPG formátumban, melynek 1000px szélesnek kell lennie. A fejléc magassága változtatható. A maximum szélesség 300 px. (Ajánlott fejléc magasság 150px)

Második lépésben a weboldal menüpontjainak betűszínét van lehetőséged kiválasztani/módosítani.

A harmadik pontban két egyedi bannert tudsz feltölteni majd azoknak egy-egy linket megadni, hogy hova mutassanak.

Amennyiben minden szükséges módosítást elvégeztél az oldalon, akkor a „Kész, tovább OK” gombra kattintva tudod véglegesíteni a módosításokat.

A „Sablon design”-t kiválasztása után előre feltöltött „neutrális” web-shop látványelemekből tudsz választani. A görgő segítségével válogathatsz a különböző elemek közül, illetve dupla kattintással megjelenítheted választásodat. Amennyiben az adott elem elnyerte tetszésedet az „Ezt szeretném” gombra kattintva tudsz tovább lépni és feltölteni adataidat.

Az első lépésben kiválasztott sablon fejlécében lévő szöveges részeket tudod módosítani itt. Átírni, törölni, színét változtatni. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

A fejléc szövegeinek módosítása után a következő pontban saját logódat tudod feltölteni, majd azt követően az oldalsó menüpontok betűszínét adhatod meg. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

Amennyiben minden szükséges módosítást elvégeztél az oldalon, akkor a „Kész, tovább OK” gombra kattintva tudod véglegesíteni a változásokat. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

A weboldal design elemeinek szerkesztését követően első körben személyes adataidat kell kötelezően feltöltened. Amint ez megtörtént a „Kész, tovább OK” gombra kattintva tudod véglegesíteni az űrlapot.

Az alábbi részen a weboldalon elérhető nyelveket engedélyeztetheted. Akár az összes nyelv engedélyezésére is van lehetőséged.

A nyelvek engedélyeztetése után az ország kiválasztást kell elvégezned. Fontos, hogy a megfelelő országot válaszd ki, ahol az oldal üzemelni fog, mivel az itt kiválasztott országnak megfelelően fog megjeleni a pénzem és az adott országhoz tartozó listaár.

A második lépésben a weboldal elérhetőségét, címét tudod megadni. A beviteli mezőbe írd be a kívánt elérhetőséget, ékezetes betűk és mindenféle kiterjesztés nélkül. Lásd a következő helyes példát:

Amennyiben minden szükséges módosítást elvégeztél az oldalon, akkor a „Kész, tovább OK” gombra kattintva tudod véglegesíteni a módosításokat. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

Itt első körben lehetőséged van a weboldalon szereplő termékpalettát kiválasztani. Akár mindkét palettát feltudod tüntetni az oldalon, de ha csak az egyiket szeretnéd, akkor az is megoldható.

Amennyiben a 2. pontban az első opciót választod ki, az annyit jelent, hogy az oldaladon regisztrálni és rendelést leadni nem lesz lehetősége partnereidnek, csak a kiválasztott termékpalettát tekintheti meg listaárral és online készletadatokkal. Tehát az oldal, mint egy web katalógus fog működni.

Amennyiben viszont engedélyezted azt, hogy az oldaladon lehessen regisztrálni és rendelést leadni, abban az esetben a harmadik pontban megadott címre fogod megkapni a regisztrációról és a rendelésről szóló értesítéseket. (Maximum 2 címet tudsz megadni.)

Miután kiválasztottad a megjeleníteni kívánt termékpalettát, valamint azt, hogy az oldal miként működjön, akkor a „Kész, tovább OK” gombra kattintva elfogadhatod a kívánt módosításokat.

Amennyiben az előző nézeten a vásárlás és a regisztráció lehetőségét engedélyezted, abban az esetben első körben ki kell töltened a regisztrációs visszaigazoló tárgyát és tartalmát. Ez lesz a válasz , amit automatikusan megfognak kapni az ügyfeleid a regisztrációt követően. (Ha több nyelven lesz elérhető az oldalad, akkor minden elérhető nyelven ki kell töltened a tartalmi részeket.) (Valamint a módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

A regisztrációról szóló visszaigazoló után a rendelés visszaigazoló re vonatkozó tartalmi részeket is ki kell töltened. (Ha több nyelven lesz elérhető az oldalad, akkor minden elérhető nyelven ki kell töltened a tartalmi részeket! (Valamint a módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítenünk.)

Lehetőséged nyílik extra webes szolgáltatásaidat is elérhetővé tenni az oldalon, akár minden látogató számára, akár csak a bejelentkezett regisztrált felhasználók számára, vagy csak bizonyos felhasználók számára. (További információkért töltsd le prezentációs anyagunkat a „Mentés” ikonra kattintva.) Amennyiben még nem ismered az Ajánlatkészítő és a Logó feltöltő szolgáltatásokat, tekints meg leírásukat a oldalunkon, a „Szolgáltatások” menüpont alatt.

Az utolsó lépésben az oldal tartalmi részéhez tudsz feltölteni menüpontot tartalommal. Először add meg a menüpont nevét. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened.)

A második lépésben a menüpont szöveges részét kell kitöltened. Választhatsz betűtípust és színt is. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítened!)

Az oldal véglegesítése előtt a későbbiekben már nem módosítható adatokra a rendszer még egyszer rákérdez. Az itt látható beállításokat később már nem tudod módosítani. A „FINISH” gombra kattintva a beállítottak alapján el is készül az oldal. (A módosításokat minden esetben a „Mentés” ikonra való kattintással kell véglegesítenünk!)