Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata Kiállításunk célja, hogy méltó emléket állítson a 2008-ban elhunyt Kolonics György.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
Advertisements

Szeretem a könyvtáram!.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Alkudozás.
Önkéntes program a Budapest Kőbányai Önkormányzat
Egy fényképész álma, zene és a tudás néhány gyöngyszeme.
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
KATOLIKUS VAGYOK HITTANRA JÁROK.
Igaz történet karácsony előttről
A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégiumban
The future A jövő.
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
Az Élet Vonata.
( Képváltás kattintásra )
10 RÓZSA SZÁMODRA. Ha ezt az üzenetet megkapod … az azért van, mert különleges ember vagy!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
A barátságunk : drága kincs....
Karácsonyi óhaj.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Zene: Charlie - Ha messze mész
„Szorongattatásomban az Úrhoz folyamodtam” Jónás 2, 3
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Közösségi portálok használata
Legyen időd az életre.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Versek
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Hogyan lehet értékes zenét tanítani a gyerekeknek a médián keresztül? Stachó László Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Kodály Intézet.
MitKarácsonyra Neked… Neked…adnék Amit én Karácsonyra szívesen adnék Neked, nem lesz becsomagolva, nem lesz rajta szalag sem, nem a posta hozza, és nem.
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Olvasd lassan és csendben!.
JÓ REGGELT !.
Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok….
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Jézusom, áldozatodra gondolok, meghaltál értem a Golgotán
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
10 kívánságot küldök neked 2008-ra Zene.Unbreak my heart-Romantik Violine.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Merre tovább? Előre gondolkodás © Reménység Nevelőszülői Hálózat, Dél-Dunántúl 6. Nevelőszülői módszertan.
A BOLDOGSÁG TITKA.
A BIBLIA KÖZEPE. Vajon melyik fejezet a legrövidebb a Bibliában? A 117. Zsoltár.
All we love, we left behind
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
BOLDOG VALENTIN NAPOT!.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Lépj tovább!. Ne engedd, hogy az emlékek a hatalmukban tartsanak. Épp fordítva: te tartsd a hatalmadban őket, s ne akkor emlékezz, ha rád tör a múlt,
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Olvasd lassan és csendben!
Ha ezt az üzenetet megkapod …
Mit Karácsonyra Neked… adnék.
Énekel: Zdenka Lorencová
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Az Élet Igéje szeptember.
Oldal váltás kattintásra !
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Zsámbékon (mégis) tavasz akar lenni. Azért, hogy ne felejtsek.
Nem tudom mikor lesz.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Jézusom, áldozatodra gondolok
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Megújul a szívünk, megáldja életünk Ő, aki él. Alleluja!
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
Jézusom, áldozatodra gondolok: meghaltál értem a Golgotán
VERS RÓLAD.
Előadás másolata:

Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata Kiállításunk célja, hogy méltó emléket állítson a 2008-ban elhunyt Kolonics György rendkívül hosszú és gyümölcsöző pályafutásának, valamint közösségi tevékenységének. „Koló”, ahogyan a csapattársai nevezték, nem csak kivételes kenus volt adottságai, valamint a világon egyedülálló technikája révén, de erényeivel is kitűnt embertársai közül. A sportot, amelyre született, példás szorgalommal, alázattal és áldozatkészséggel művelte. Úgy gondoljuk, nem kell egy embert személyesen ismerni ahhoz, hogy motivációt nyerjünk általa. Történelmünk nagyjait sem ismertük személyesen, mégis büszkék vagyunk rájuk és révükön a nemzetünkre is. Hisszük, hogy Koló már közéjük tartozik. Azért született ez a kiállítás, hogy azok is megismerhessék a legendássá vált szerény fiú történetét, akik nem a víz mellett töltötték gyermekkorukat. A kiállítás rendezését felvállaló Kolonics György Alapítvány deklarált célja is éppen a nagyszerű példakép talán legfontosabb feladatának átvállalása: Lehetőséget teremteni a gyerekeknek, hogy megismerjék a sport szépségeit és személyiségformáló erejét. Esélyt adni nekik, hogy a mozgást válasszák az egészségtelen életmód helyett és a felnőttkor alapját jelentő rendszeres munkát a céltalanság helyett. A kiállítás megrendezésével így azt az álmot kívánjuk megvalósulása felé elindítani, hogy Magyarországon a tömegsport és az egészséges életmód legyen ismét a kultúra, más szóval a hétköznapi cselekedetek része! Ezúton is köszönetet mondunk támogatóinknak, akik a gazdasági körülmények ellenére is komoly áldozatot vállaltak azért, hogy ez a kiállítás méltó színvonalon valósulhasson meg. Öröm volt látni, hogy vannak olyan nevek Magyarországon, amelyek összekötik, és nem szétválasztják az embereket. A Kolonics név eddig is ilyen volt, és most már örökre az marad.

"A Dunán végignéztem, egy "hattyút" láttam jönni felém. Amikor közelebb ért hozzám, rájöttem, hogy a gyönyörű mozdulat birtokosa "Koló”. Kolonics György mérföldkő a kajak-kenu sportban. "Hite, felismerése, tudása, elszántsága, igazi példa. életében. ma, és holnap. Köszönettel: Wichmann Tamás„ "Nagyon sok szép emléket őrzök Rólad. Köszönöm! Tisztelőd: Oroszné Oláh Katalin (tájfutó világbajnok)„ "Ez a kiállítás gyönyörű! Ha Koló látná, boldog lenne, hogy ennyire szerették. Köszönjük ezt nektek! Köszi Koló! Hiányzol!” Imre Dóra „Példát mutattál a fiataloknak. Köszönjük” egy nagymama "Koló TE voltál a legjobb!” Gál család, Szlovákia "Nagy hálát érzek mindazok iránt, akik valamilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy ez a kiállítás létre jöhessen. Ezúton kérem őket, hogy a kiállítás anyagát feltétlen őrizzék meg és keressenek neki új helyszíneket. Nagyon sok embernek tudnának ezzel maradandó élményt, igazi örömet szerezni. Főleg a Budapesttől távolabb élők számára jelentene szenzációt, ha a kiállítás "helyükbe menne", ha lényegesebb útiköltség nélkül is elérhető lenne számukra.” szept. 29. (anonym) Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás támogatói nyilatkozata és idézetek az emlékfalról

Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás napi látogatottsági adatai

Összes médiaszponzoráció: FtÖsszes hirdetési felület: 42

Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás online és nyomtatott sajtó olvasottság

A Kolonics Kiállítás 3D látványtervei

Fotók a kiállításról