MONDEX vagy apokalipszis A napokban hívta fel figyelmemet Angliában élő lányom és vejem a következő információra, amit az interneten mindenki megtalálhat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Közösségi oldalak használata
E.ON – Versenyben Önökért!
Gondolatok a barátságról
MINDEN AMI ENERGIA. Nagyon sok mindennapi dologban használhatnánk a fizika törvényeit energiagazdálkodásra. Általában viszont az emberek lusták használni.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
ÉLET Click to advance slides.
“13 tanács egy életre".
Készítette: a Dalai Láma
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Számítógép, navigáció az autóban (GPS).
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Tibeti személyiségteszt
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
A GYŐZTES.
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
13 tanács egy életre.
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Jelkép-ország Jakab Sándor Kálmán
Olvasd lassan és csendben!.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
SZÍVEKET GYÜJTÖK !! Mácz István:.
A nyár számomra tömény esszenciáját jelentette mindannak, amit a múltban szerettem, és ami hiányzott belőle.:)
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Szép napot.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Mindenki kezet fogott mindenkivel.  x  y(x kezet fogott y-nal) Biztos? Ugyanez a probléma egy másik példán: Cantor’s World, Cantor’s Sentences. Az érdekesebb.
NEMZETKÖZI TRENDEK ÉS PILOTOK MOTE Konferencia június 12. Mercure Budapest Buda Előadó: Vilmos Andras.
Add tovább ! Zene: Billy Vaughn : Mexicali Rose F: Laci Automatikus.
Tantra Indiából
ÚTRAVALÓÚTRAVALÓÚTRAVALÓÚTRAVALÓ A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja.
Mágikus jelenségek világába lépsz pillanatokon belül tanúja leszel...
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
VeloREX adventure 3 whells, km, 2 people. Magamról: Pulay Sándor 1971-ben születtem Komárnóban /Révkomárom/ 1989-ben végeztem vas és fémszerkezeti.
Tibeti személyiségteszt
“13 tanács egy életre".
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Jegyezd meg jól, nem te döntöttél, hogy megszüless vagy sem
Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
Előadás másolata:

MONDEX vagy apokalipszis A napokban hívta fel figyelmemet Angliában élő lányom és vejem a következő információra, amit az interneten mindenki megtalálhat és le is töltheti. Az információ tartalma megegyezik a Jaj, Jaj, Jaj című könyvemben írt „A 666” címszó alatti tartalommal (272.o.). Az angol nyelvű szöveg fordítása után azonnal szétküldtem ismerőseimnek. Te pedig ha jónak látod küld tovább. Üdvözlettel: Berkes Sándor Teológus

Amit most látni fogsz.... az a világ legújabb híre.....

A mérete olyan mint egy rizs szemé…

Egy új felfedezés, ami a készpénz vagy a Kredit kártyák használatát kiküszöböli!

Használni fogod azt az előnyeiért, és hogy segítsen megelőzni a csalást és személyiség tolvajlást… A gazdagok már használják, mint egy eszközt az emberrablás megelőzésére.

MENEKÜLJEL TŐLE !!! TALÁLD KI MIÉRT...

A MOTOROLA cég gyártotta a mikrochipet a MONDEX SMARTCARD számára. Számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából, ami a „Bio chip.” A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan nagy, mint egy rizs szem. Egy Transponder-t, és egy feltölthető litium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséglet változásból eredően. A TRANSPONDER: egy módszer, a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására.

EMLÉKEZZ ERRE A CÉG NÉVRE, ÉS A LOGÓRA!

Több, mint 250 részvénytársaságot, és 20 országot foglal magába a MONDEX –en osztozók száma az egész világon, és számtalan nemzet tartja privilégiumának a módszer használatát. Köztük: Great Britian, Canada, U.S.A., Australia, New Zealand, Israel, Hong Kong, China, Indonesia, Macau, Malaysia, Philipines, Singapore, Thailand, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brazil.

A MONDEX másfajta SMARTCARD szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át.

végül is, mit tehet az velem? Akkor most kérdezd meg magadtól...

Több mint $1.5 Millió Dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a „BIO- chip”behelyezhető. Két megfelelő, és hatékony helyet találtak – A FEJ, a haj alatt a homlokon, és a kézfejen, egészen pontosan… A JOBB KÉZEN!

16. Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; 17. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Jelenések könyve 13:16,17.

Egy billió “bio-chip” termelődik egy évben a MONDEX által. Ennyi a múlt év termelése. Felfedezték, hogy ha a chip egy kártyán lenne, számtalan komoly problémával kellene szembenézni. A chip levágható lenne, és fals információra is kicserélhető. Az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne, vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya egy két év után elhal, megszűnik működni. Befejezésképen: a készpénz bizonytalanná válik az üzletekben.

Csak egy megoldás van a problémára. Követni a MOTOROLÁT… behelyezni a “bio-chipet” a jobbkézre, vagy a homlokra, ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszulla megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikrobaktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.)* A (Global Positioning System GPS) műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területi illetékes hatóságot. Jegyezd meg: MONDEX annyit jelent: “Pénz van a kezeden.” MON = MONetary= pénz DEX = DEXter = Jobb-kéz *A fordító megjegyzése … és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege, … Jel 16:2

Komolyan veszed?

Ha érdekesnek találod ezt az üzenetet, TERJESZD AZ EGÉSZ VILÁGON! Gondolj szüleidre, barátaidra és testvéreidre, mindenkire, akit ismersz… Meg lesznek (az emberek) „bélyegezve”

Neked most van egy információd, de ha még kétségbe vonod ezt az információt, tedd a következőt. Menj a Keresd a következő szót “VERICHIP” és olvasd a néhány megjelenő linket. Tedd ugyanezt a “MONDEX SMARTCARD.” szóval is. Nem tarthatod magad tovább tudatlanságban. Most az információért felelős vagy. Isten áldjon meg téged!

A következő mákszemnyi apróság az RFID Toshiba által fejlesztett (Radio Frequency ID) chip