A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Iskolai Könyvtári Világnap
Advertisements

Üdvözöljük a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtárban! Vegyen részt nálunk egy képzeletbeli sétán, hogy otthon érezze magát akkor is, ha először érkezik hozzánk!
A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA.
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
Könyvtártípusok II. Rákóczi Ferenc Gimnázium Könyvtárismereti órák
Nagykanizsa a régiók kapuja Nagykanizsa Délnyugat - Magyarországon, vadakban és hévizekben gazdag, gyönyörű erdős vidéken fekszik, az M7-es és a tervezett.
Monor, október 12. Paulovits Erika
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
A volt internáló tábor hasznosítási irányai
Gundel Étterem Budapest.
MÉDIATÉKA Az Egyetemi Könyvtár multimédiás szolgáltatása
NYON 1.
Világörökség 2012 A Várnegyed bemutatása. Az örökség olyan érték, amelyet a gyermekek a szüleiktől kapnak, s megőrzik azt saját gyermekeiknek.
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Pécs Mátyás király utca 12.
Online Katalógus aleph.nyf.hu.
Szeged címere. Szeged címere Szeged Magyarország harmadik legnagyobb városa amely nagy történelmi múlttal sok turisztikai látványossággal rendelkezik.
WELCOME! Bevezető könyvtárbemutató
Könyvtár- és informatikai alapismeretek Tematikus információforrások
RÓDER IMRE VÁROSI KÖNYVTÁR VECSÉS
Kommunikáció az egyetemen kurzus Farkas Lívia előadása
A „Nekünk bejössz, ha a könyvtárba bejössz!” című Országos Tini Könyvtári Napok keretén belül a következő programokkal várjuk a Kedves Érdeklődőket: 2008.
Közösségi internethasználat Magyarországon
A számítógép jelentősége a hétköznapokban
Pécs turisztikai marketingje
Készítette: Horváth Mónika
SOK CSODA, AMIT NEM ISMERSZ
Az Országos Széchényi Könyvtár elektronikus szolgáltatásai.
Újjászülető oktatási tartalmak a nemzeti könyvtárban Moldován István MultiMédia az oktatásban konferencia Zsigmond Király Főiskola,
Olvasásismeret 2006/2007 II. félév Beniczky Péterné.
Könyvtári informatika II.
A DEENK szervezete, munkafolyamatai
A könyvtárak rendje Hozzáférhetőség szempontjából a könyvtárakban megkülönböztethetünk zárt raktárat és szabadpolcos tárolást. A zárt raktárhoz csak a.
A zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium könyvtára
Konszolidációs törvény a megyei intézmények
Internetoktatás a József Attila Városi Könyvtárban (Élmények, tapasztalatok)
KÖNYVTÁRISMERET.
BUDAPESTI SÉTA 6. ÉVFOLYAM.
Zrínyi Miklós Általános Iskola
Spirit Hotel Thermal Spa
A Köztársaság Téri Óvoda bemutatása
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
Eger, AgriaMédia Könyvtárak az elektronikus tanulás szolgálatában Moldován István OSZK
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
A Társadalomtudományi Kar Kari Könyvtára. Magunkról Jóllehet a Társadalomtudományi Kar egyike a Egyetem legfiatalabb karainak, könyvtárának története.
Könyvtár a „Széchenyiben”. Könyvtárunk dokumentumai: hagyományos és elektronikus dokumentum. A könyvtárban több mint könyv található.
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Óbudai Egyetem Könyvtár Olvasószolgálat. Helyben olvasás Kölcsönözhető és nem kölcsönözhető dokumentumok, folyóiratok, hetilapok, jegyzetek, CD-ROM-ok.
Az Óbudai Egyetem előfizetett adatbázisai szeptember.
Szigetszentmiklós Készítette: Deminger Corinna.
Könyvtártörténet Könyvtár részei A könyv
Tendenciák a felsőoktatási könyvtári szolgáltatások területén március 10. Batiz Judit szolgáltatásvezető 1.
Könyvtárhasználati ismeretek BSC A TF könyvtárának bemutatása Tájékoztatási segédletek Weboldal használata Salamin Krisztina
Biológia emelt szintű érettségi - Kleininger
Csehország Szlovákia Magyarország Lengyelország Kína
A Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár rövid történet, honlap
BGE KVIK Kari Könyvtár Olvasószolgálat Útmutató - elsősöknek
A Semmelweis Egyetem rövid történet, honlap
Rövid ismertető a gyűjteményről és a szolgáltatásokról
MIÉRT éppen a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar?
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
A Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár rövid történet, honlap
Újjászülető oktatási tartalmak a nemzeti könyvtárban
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz és könyvekhez. Ismerkedjen meg részlegeinkkel!

Ha Ön a városközpontban lakik, felkeresheti Belvárosi Fiókkönyvtárunkat, ami a Bisinger sétány 24. szám alatt található.

Fiókkönyvtáraink közül a legnagyobb kínálatot mintegy 60 ezer kötet könyvvel, dvd-gyűjteménnyel, valamint folyóiratokkal a Belvárosi Fiókkönyvtár nyújtja. Különösen gazdag a szakkönyvek és a kézikönyvek gyűjteménye, de a kikapcsolódni vágyók is találnak bőséggel olvasnivalót.

Belvárosi Fiókkönyvtárunkban is lehetőséget nyújtunk az Internet használatára. Látogatóink nyugodt környezetben, az olvasóteremben napi fél órán át díjmentesen internetezhetnek. A szolgáltatás regisztrációhoz kötött

Itt található a több ezer kötet könyvet és folyóiratot tartalmazó Milkovich-Zámory gyűjtemény is. A muzeális gyűjtemény előzetes egyeztetést követően kutatási célra használható.

A második legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező fiókkönyvtárunk Győrszentivánon, a postához közel, az Ősi u. 1. szám alatt található.

Több, mint 20 ezer kötet könyvvel, folyóiratokkal és szabadidős rendezvényekkel várja a gyermekeket és a felnőtteket a Szentiváni Fiókkönyvtár. E-Magyarország pontként két számítógépen biztosít mindenki számára ingyenes Internet-hozzáférést.

Szigeti Fiókkönyvtárunk a Köztelek u szám alatt található, a 14-es busz megállójának közvetlen közelében.

Itt mintegy 15 ezer kötet könyv közül válogathatnak a betérők. Gazdag kézikönyvtár segíti az információszerzést és mód van a friss folyóiratok átolvasására is.

Szabadhegyi Fiókkönyvtárunk a Móra park 1. szám alatt található, a József Attila Művelődési Ház tőszomszédságában.

Kellemes környezetben, 15 ezer kötet könyvvel, bőséges gyermekkönyv-kínálattal, folyóiratokkal és rendezvényekkel várja a környékbelieket a Szabadhegyi fiókkönyvtár.

Bácsai Fiókkönyvtárunk a Művelődési Házzal egy épületben, a Heltai Jenő u. 8. szám alatt található.

Legkisebb részlegünk mintegy 8 ezer kötet könyvvel várja a könyvbarátokat. A legfontosabb kézikönyvek és klasszikus olvasmányok mellett itt is találhatók szép számmal szórakoztató könyvek.

Gyárvárosi Fiókkönyvtárunk műemléki környezetben, a Külső-Árpád u szám alatt található.

Kis helyen több mint 11 ezer kötet könyv és folyóiratok. Alapművek, gyermekkönyvek és szórakoztató kötetek sorjáznak a polcokon. Fiókkönyvtárunk e-Magyarország pontként két számítógépen biztosít mindenki számára ingyenes Internet-hozzáférést.

Ha megtetszett valamelyik fiókkönyvtárunk, ne feledje: meglévő, érvényes olvasójegyével a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár bármely részlegének szolgáltatásait igénybe veheti! Egy beiratkozással bármelyik fiókkönyvtárból és a központi könyvtárból is kölcsönözhet! Szeretettel várjuk! GYŐR, 2011