Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Advertisements

Ciprusi kaland.
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Szálloda. Szolgáltató üzem: olyan üzem / üzlet / vállalat, mely kézzel nem megfogható javakat kínál vevőinek, miközben anyagi javakat is felhasznál a.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
2014. február 26 – március 3. (6 nap/5 éj/5 sí nap)
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Fekete Olga D119-HUNGARY Magyarországi Lions Szövetség Lions Szülőszállás projekt bemutatása.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Gundel Étterem Budapest.
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Jelentkezési határidő: április 20.
CROATIA—HUNGARY U E F A EURO 2012 Pályázat. Pályázati folyamat mérföldkövei I. szakasz – Pályázati Szabályzat kiadása – Pályázati.
Pécs Mátyás király utca 12.
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Tisztelt Iskolaigazgató, Osztályfőnök!
A szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése
Hullám kemping.
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
Dr. Juhász László PhD. Docens1 Reformok útján Magyar Tudomány Napja 2007 november Tudományos Konferencia Turizmus – Vendéglátás Szekció Apartman-szállodák.
A vendégforgalom helyiségeinek kialakítása, berendezése
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Az eldugott paradicsom
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Készítette: Horváth Mónika
Schönherz Zoltán Kollégium
Vendégszoba Közös helyiség, konyha Egészségügyi helyiségek Somogyváriné Koncz Margit Minősítő
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
Trendo line kávéház, Pécs Kercsmár Bálint Molnár Gergő Váczi Gábor.
Solymár – családi ház prezentáció.
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
HULLÁM KEMPING.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Bemutatkozás A Wilker Kft. Budapesten az M3-as autópálya bevezetőjénél 11 típusú motorkerékpár és robogó, 8 quad, 7 kerékpár márkával, illetve hószánok.
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
SÍTÁBOR Ebben a tanévben is lesz SÍTÁBOR. Hova utazunk: AUSZTRIA OLASZORSZÁG.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Eladó egy lakályos házikó! Jó fekvésű ház, Antwerpen külvárosában.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Kecskeméti új versenyuszoda és élményfürdő
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
S Haus Lavendel Panzió A 2016-ban teljes felújított Haus Lavendel 80 fő befogadására alkalmas, családias hangulatú panzió, mely 200 méterre található az.
AUSZTRIA- LINZ PÄDAGOGISCHE HOCHSCHULE OBERÖSTERREICH.
India legdrágább vonata a
Paradigmaváltás a wellness szolgáltatások terén
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról csodás panoráma nyílik a hegyekre és 50 méterre fekszik tőle egy vadvízi hegyi folyó, a Prut. Kényelem, funkcionalitás és elegancia – sok más mellett ezek teszik az "O Shale" szállodát felejthetetlenné. A szállodától 30 km-re található Bukovel, Ukrajna első számú üdülő helye, egy nyugati színvonalú síparadicsom. Különböző nehézségű (kék, piros, fekete), összesen 50 kilométernyi pályarendszer, 16 ülős felvonó (a legújabb Leitner és Doppelmayr), fejlett infrastruktúra és elérhető árú síbérlet jellemzik. A szállodai csomag tartalmazza a reggeli és délutáni transzfert a sípálya és a szállás között. A Hotel O'Shaleban megtalálhatóak a luxus színvonalú 2+2 ágyas szállodai szobák és a hangulatos, igényes 6-10 fős faházak egyaránt. Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül: konferencia terem, étterem, kerti sütési lehetőség, biliárd, wellness részleg (szauna, gőzfürdő, úszómedence), légkondicionáló.

CSALÁDI FAHÁZ CSALÁDI VIP–FAHÁZ 6-8 FŐ RÉSZÉRE Dátum – – – – – fő 125 EUR150 EUR350 EUR 125 EUR A szálloda elhelyezkedése: A Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról csodás panoráma nyílik a hegyekre és 50 méterre fekszik tőle egy vadvízi hegyi folyó, a Prut. Kényelem, funkcionalitás és elegancia – sok más mellett ezek teszik az "O Shale" szállodát felejthetetlenné. Sípálya: A szállodától 30 km-re található Bukovel, Ukrajna első számú üdülő helye, egy nyugati színvonalú síparadicsom. Különböző nehézségű (kék, piros, fekete), összesen 50 kilométernyi pályarendszer, 16 ülős felvonó (a legújabb Leitner és Doppelmayr), fejlett infrastruktúra és elérhető árú síbérlet jellemzik. A szállodai csomag tartalmazza a reggeli és délutáni transzfert a sípálya és a szállás között. A Családi VIP–faház felszereltsége: A földszinten található egy kényelmes szoba nagy terekkel, ülősarokkal, étkezővel, kihúzható (pótágyként használható) ülőgarnitúrával, kandalóval, TV-vel, felszerelt konyhával és hűtőszekrénnyel. Továbbá egy hálószoba franciaággyal, TV-vel és fürdőszobával, WC-vel. Az emeleten két hálószoba franciaággyal, TV-vel, fürdőszobával és WC-vel. Központi fűtés, ágynemű, napsütötte terasz és grillezési lehetőség. A faházban tilos a dohányzás! Egyéb szolgáltatások: WiFI internet, mosó- és szárítógép, fedett és fűtött úszómedence, szánkó kölcsönzés, sí és snowboard felszerelések bérlése, kis bolt a közelben, parkoló. Étterem ukrán és európai konyhával. Pótágy: 15 EUR/éj, szauna: 20 EUR/óra. Árak: faház/nap (2012 – 2013)

CSALÁDI CSALÁDI STANDARD-FAHÁZAK 4-6 FŐ RÉSZÉRE Dátum – – – – – fő 85 euro120 euro250 euro 90 euro A szálloda elhelyezkedése: A Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról csodás panoráma nyílik a hegyekre és 50 méterre fekszik tőle egy vadvízi hegyi folyó, a Prut. Kényelem, funkcionalitás és elegancia – sok más mellett ezek teszik az "O Shale" szállodát felejthetetlenné. Sípálya: A szállodától 30 km-re található Bukovel, Ukrajna első számú üdülő helye, egy nyugati színvonalú síparadicsom. Különböző nehézségű (kék, piros, fekete), összesen 50 kilométernyi pályarendszer, 16 ülős felvonó (a legújabb Leitner és Doppelmayr), fejlett infrastruktúra és elérhető árú síbérlet jellemzik. A szállodai csomag tartalmazza a reggeli és délutáni transzfert a sípálya és a szállás között. A Családi STANDARD–faház felszereltsége: A földszinten található egy kényelmes szoba nagy terekkel, ülősarokkal, étkezővel, kihúzható (pótágyként használható) ülőgarnitúrával, kandalóval, TV-vel, felszerelt konyhával és hűtőszekrénnyel. Az emeleten összesen két hálószoba, az egyik franciaággyal, a másik pedig két különálló ággyal, emellett fürdőszoba, WC. Központi fűtés, ágynemű. Egyéb szolgáltatások: WiFI internet, mosó- és szárítógép, fedett és fűtött úszómedence, szánkó kölcsönzés, sí és snowboard felszerelések bérlése, kis bolt a közelben, parkoló. Étterem ukrán és európai konyhával. Pótágy: 15 EUR/éj, szauna: 20 EUR/óra. Árak: faház/nap (2012 – 2013)

STANDARD – SZÁLLODAI SZOBÁK Dátum – – – – – fő 35 euro50 euro85 euro 5 0 euro Stílusosan berendezett szobáink és apartmanjaink felszereltsége és megjelenése hűen tükrözi kimagasló színvonalukat és minőségüket. A STANDARD szobákat finom elegancia és természetesség jellemzi. Vendégeink kényelmét műholdas TV és WiFi internet elérés szolgálja. A fürdőszobában hajszárító és kozmetikai tükör ismegtalálható. Standard szobáink alapterülete 30 m², három fő elhelyezésére alkalmas (igény esetén egy pótággyal tovább bővíthető). A hálószobában egy hatalmas és kényelmes franciaágy illetve egy pótágyként is használható ülőgarnitúra található. A fürdőszoba zuhanyzós. Szobáink ablakai a falura néznek. Ellátás : reggeli illetve félpanzió is kérhető. Reggelire bőséges és ízletes fogásokat választhat a menünkből, estére pedig kiadós regionális vacsorával várjuk vendégeinket. Egyéb szolgáltatások: -szauna, kerti grill, csocsó, asztali tenisz, állatsimogató, játszótér -fedett és fűtött úszómedence, sí és snowboard felszerelések bérlése, kisbolt, parkoló Gyerekkedvezmény : -6 év alatt ingyenes év között 70% kedvezmény -a szobában tartózkodó (14 év feletti) 3. fő részére: 50% kedvezmény Háziállatot szállodai szobáinkba nem lehet hozni. Árak: STANDARD-szoba/nap (2012 – 2013) Az árak két-, három-, vagy négyágyas elhelyezés esetén érvényesek.

KOMFORT – SZÁLLODAI SZOBÁK Dátum – – – – – fő 40 euro55 euro90 euro 5 5 euro Stílusosan berendezett szobáink és apartmanjaink felszereltsége és megjelenése hűen tükrözi kimagasló színvonalukat és minőségüket. KOMFORT szobáink az elegancia jegyében kialakított, kényelmes elhelyezést biztosító családi szobák. Vendégeink kényelmét műholdas TV és WiFi internet elérés szolgálja. A fürdőszobában hajszárító és kozmetikai tükör ismegtalálható. Ezek a szobák 25 m² alapterületűek, két felnőtt és egy gyermek elhelyezésére alkalmask. A hálószobában egy hatalmas és kényelmes franciaágy illetve egy pótágyként is használható ülőgarnitúra található. A fürdőszoba zuhanyzós. A szoba ablakaiból csodálatos panoráma nyílik a környező hegyoldalra és a Prut folyóra. Ellátás : reggeli illetve félpanzió is kérhető. Reggelire bőséges és ízletes fogásokat választhat a menünkből, estére pedig kiadós regionális vacsorával várjuk vendégeinket. Egyéb szolgáltatások: -szauna, kerti grill, csocsó, asztali tenisz, állatsimogató, játszótér -fedett és fűtött úszómedence, sí és snowboard felszerelések bérlése, kisbolt, parkoló Gyerekkedvezmény : -6 év alatt ingyenes év között 70% kedvezmény -a szobában tartózkodó (14 év feletti) 3. fő részére: 50% kedvezmény Háziállatot szállodai szobáinkba nem lehet hozni. Árak: KOMFORT-szoba/nap (2012 – 2013) Az árak két-, vagy háromágyas elhelyezés esetén érvényesek.

ÉTTEREM Éttermünk konyhájának jó hírét minden egyes újabb szállodai vendégünk tovább erősíti. Folyamatosan megújuló étlapunkon a tradicionális ukrán ételeken kívül a nemzetközi konyha legfinomabb fogásai is megtalálhatóak. Az étterem reggeltől egészen késő estig nyitva tart, bőséges kínálata pedig az egyedi igényeket is képes kielégíteni. Az étteremhez nagyméretű, igényesen kialakított, a gyönyörű hegyekre és folyóra néző terasz tartozik.

Wellness részleg Minden kedves vendégünk számára rendelkezésre áll a szállodánk wellness részlege fűtött úszómedencével, szaunával és gőzfürdővel. Árak: Szauna: 20 EUR / óra Úszómedence: 6 EUR / óra / fő