Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Úton böjtben.
Advertisements

Jó reggelt- Isten hozott !.
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Zengje örökké az énekünk, Zengje minden földi lény, Zengje föld és zengje ég, Zengje, hogy „Ő él örökké!”
Jó reggelt- Isten hozott !.
ITT A KARÁCSONY!.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Úton böjtben. A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz! A bajban lelkem társtalan – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj!
Istenünk, sok-sok feszültség,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Jó reggelt- Isten hozott !.
Jó reggelt- Isten hozott !.
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Feltámadt ! – húsvét után…
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN IGÉJE MONDJA: „…a négy élőlény és a huszonnégy vén leborult a Bárány előtt … és új éneket énekeltek ekképpen: "Méltó vagy arra, hogy átvedd a könyvet,
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
JÖJJ EL ÉLŐ VÍZFORRÁS JÖJJ A SZÍVÜNK TÉGED VÁR JÖJJ KI FÉNYT ADSZ LELKÜNKNEK JÖJJ ÚGY VÁRUNK RÁD
Istentõl el nem állok, Õ sem áll tõlem el; Szüntelen vele járok, átfogom hitemmel. Gondot visel reám, és este úgy, mint reggel Õ áld meg segítséggel, kegyelmes,
Hálaének Pecznyík Pál verse. Zengjen hálaének, e földön mindenütt,
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Ászáf táborának résztvevőit ! Mór, június 25.
JÓ REGGELT !.
Kész az én szívem, Istenem, vedd Uram áldó énekem
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják!
Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
1. Mily boldog nap Köszöntött rám, Amikor Jézus megváltott! Szent vére hullt a Golgotán, Érettem vállalt kínt, átkot.
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
JÓ REGGELT !.
Lajoskomárom, november 27.
JÓ REGGELT !.
Örvend a szívem, ujjong a lelkem, Jézus rám talált
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,
55.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
JÓ REGGELT !.
Jó reggelt! ADVENT 3..
JÓ REGGELT !.
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
71 b.
Előadás másolata:

Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját. Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját. Refr.: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja!

Kitárt karokkal mindenki áldja, mindenki áldja az élet Urát Kitárt karokkal mindenki áldja, mindenki áldja az élet Urát! Ujjongó szívvel zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját. Refr.: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja!

Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé! Kóstolom öröklét kútjait, Megyek az Uram elé! Vágok a réten, a völgyön át, Hágok a szirtre fel, Útközben láthatok sok csodát, Vágyom az Uramhoz el.

Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég. A földet fedheti zúzmara, Megyek, ha fütyül a szél. Kezemben vándorbot és virág, Lábamon út pora, Zsákomban kalács, s a Bibliám, Ajkamon hála dala.

Látom a kitárt Menny kapuját, Terített asztalát, A nekem szabott fehér ruhát, Látom az Úr mosolyát.

Dicsérjétek Istent szentélyében, dicsérjétek a hatalmas égboltozaton! Dicsérjétek az URat! Dicsérjétek Istent szentélyében, dicsérjétek a hatalmas égboltozaton!  Dicsérjétek hatalmas tetteiért, dicsérjétek nagyságához méltóan!  Dicsérjétek kürtzengéssel, dicsérjétek lanttal és hárfával!  Dicsérjétek dobbal, körtáncot járva, dicsérjétek citerával és fuvolával!  Dicsérjétek csengő cintányérral, dicsérjétek zengő cintányérral!  Minden lélek dicsérje az URat! 150.zsoltár

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

1. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld hozzánk, Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! 2. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Igédet éltesd szívünkben! Hogy lelkünk teljék meg veled, Mert akkor lángol és szeret: Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten!

3. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Növelj a hitben szüntelen, Mert nálad nélkül nincsen itt A Krisztust Úrnak valló hit. Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! 4. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Tarts mindhalálig hűségben, Hogy éltünk téged hirdessen, S megálljunk végig győztesen! Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! 5. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Ne hagyj a végső órán sem! S mi áldva mondunk éneket Most és a mennyben is neked, Ó, Vigasztaló, Szentlélek Isten!

SZÉP NAPOT! Szép napot!