MiniCRM kapcsolat bemutató

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Electra IP cím módosítása
Használata Készítette: Medve Tamás.
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram.
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 6 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
1 Számlázz.könnyen.hu Unas webshop kapcsolat bemutató November 4.
A gondviselői modul az enaplóban
ALEPH Integrált könyvtári rendszer
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Információ és kommunikáció Szilágyi András. Követelmények A cd-n az anyag a következő részeket fedte le: Kliensprogramok, letöltés-vezérlők Kliensprogramok,
Előadó: Kocsik Zsuzsanna
Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:
Segédlet vizuális programozáshoz Kovács László
Készítette: Gocsál Ákos, Gocsál Klára, Fehér Péter 1 A program megvalósulását az Apertus Közalapítvány támogatta. Internet az oktatásban – taneszközök.
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
MySQL adatbázis készítése Viczián Gergely – Kollárné Hunek Klára.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Készítette: Bodor Zsolt
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
MySQL adatbázis készítése
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Információ és kommunikáció
Információ és kommunikáció
AZ S3 SZKENNER SZINKRONIZÁLÁSA
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
1. Írja be a böngészője címsorába:
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Beszállítói PO levelezés oktatás Jabil P2P bevezetés
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

MiniCRM kapcsolat bemutató Számlázz.könnyen.hu MiniCRM kapcsolat bemutató 2011. Március 29.

Bevezető A MiniCRM modul nem csak a vevők szinkronizációját oldja meg, hanem a Számlázz.Könnyen-el kiállított számlákat visszatölti a MiniCRM rendszerébe, így a vevő adatainál is megtalálja ezek után a számlákat a MiniCRM-ben. Bővebb információ: http://www.minicrm.hu/#szamlazzkonnyen

Fizessen elő a Számlázz.könnyen alapcsomagra! Fizessen elő a MiniCRM-re! http://www.minicrm.hu/ Fizessen elő a Számlázz.könnyen rendszeren belül a "MiniCRM kiegészítő előfizetés" szolgáltatásra! Az Előfizetések vagy a Beállítások -> Előfizetések menüpontban kattintson a "MiniCRM kiegészítő előfizetés" sorban a Bővebben vagy az Előfizetés gombra!

Bővebben… Ekkor az Előfizetek gombra kattintson!

Előfizetés véglegesítése… Kattintson az Előfizetés véglegesítése gombra!

Ezután megjelenik a következő üzenet és kap egy e-mailt a megrendelésről…

Megkapta az e-mailt… Kattintson az e-mailben található linkre: http://szamlazz.konnyen.hu/index.php/regisztracio2?ea_kod=MTI...

A Böngészőben megjelenő oldalon.. Írja be a felhasználónevét és jelszavát, majd nyomja meg a Belépés gombot!

Sikeres aktiválás.. Kattintson a Tovább a belépéshez gombra! Az Előfizetések menüpontban ellenőrizheti, hogy előfizetett a szolgáltatásra!

Kap egy e-mailt a sikeres aktiválásról is… Az Előfizetések menüpontban ellenőrizheti, hogy előfizetett a szolgáltatásra!

Kap egy e-mailt a sikeres aktiválásról is… Ilyenkor természetesen nem kap díjbekérőt hiszen ez a szolgáltatásunk INGYENES! És már használhatja is a szolgáltatásunkat!

2. A MiniCRM kapcsolat beállítása – 1. A Beállítások -> MiniCRM beállítások menüpontban beállíthatja a MiniCRM kapcsolatot. Adja meg az adatokat! MiniCRM rendszer számát és az API kulcsát MiniCRM rendszerébe belépve, a Testreszabás fül Beállítások képernyőjén találhatja. A rendszer száma, a generált API URL elején található, a ":" jel előtt. A lenti API URL-ben például 98 a rendszer száma, és d9cb....a572 az API kulcs. http://98:d9cb....a572@api.minicrm.hu/ A vállalat száma a MiniCRM-be bejelentkezése után a böngésző címsorában a kötőjel után található szám. A lenti címsorban például 0 a vállalat száma. https://www.minicrm.hu/98-0/SystemSettings API Engedélyezett IP címek: Itt megadhatja, hogy a MiniCRM-et honnan szeretné elérni! Ha nem adja meg, akkor bárhonnan elérheti. ÚJ! 79.172.241.87 (Ez a számlázz.könnyen.hu IP címe!) FONTOS! Új API kulcs generálásához kattintson az Új kulcs generálása gombra, majd a Mentés gombra, hogy az adatokat frissíthesse a MiniCRM rendszer!

2. A MiniCRM kapcsolat beállítása – 2.

3. A MiniCRM szinkronizálás – 1. A Törzsadatok -> MiniCRM szinkronizáció menüpontban szinkronizálhatja a MiniCRM vevők adatait. Ez a funkció jelenleg a következőt csinálja: 1. menet: SZKH <-- MiniCRM Ez már működik! Letölti a "Vevők" státuszú MiniCRM vevőket, megkeresi * 1. MiniCRM azonosító, * 2. majd ha nem találja név, város és cím, * 3. majd ha nem találja név, levelezési cím város és levelezési cím, * 4. majd ha nem találja e-mail cím alapján, * és összehasonlítja, o ha új, akkor beszúrja az SZKH-ba, o ha már van, akkor módosítja az SZKH tartalmát a MiniCRM adatával. 2. menet: SZKH --> MiniCRM Jelenleg még nem működik! Végigmegy az SZKH vevőin és amik nem találhatóak meg a MiniCRM-ben, azt átmásolja oda! FONTOS! Demó rendszerrel csak letölteni tudja a vevőket! Új díjbekérő vagy számla kiállításakor nem töltheti azt fel a MiniCRM rendszerbe!

3. A MiniCRM szinkronizálás – 2. Nyomja meg a Szinkronizál gombot!

3. Használat Ezután ha a Vevőknél a vevő neve mellett megjelenő MiniCRM ikonra kattint megjelennek a MiniCRM-ben a vevő adatai és a Számlái. Ha díjbekérőt vagy számlát készít, akkor azok automatikusan átkerülnek a MiniCRM rendszerbe is!

Köszönjük, hogy rendszerünket választotta! Bármilyen probléma vagy kérdés esetén, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 400-8138-es telefonszámon.