ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Giovanni Ferrini Fashion
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Miről fogok beszélni? 4, MARKETING ,TÁJÉKOZTATÁS Tízperces Open 5, UTÁNKÖVETÉS 7, CSAPATJÁTÉK.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Csimag.hu Bemutatkozó.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
Felnőtt újraélesztés.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Előadó: Markovich Béla, ügyvezető, Mapei Kft.. Hogyan érjem el, hogy a viszonteladóm ne akarjon megkerülni? Mit tegyek, hogy a viszonteladók az én termékeimet.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
JÓ REGGELT !.
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Tantra Indiából
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
BIYOVIS ÉRTÉKESÍTÉSI (MARKETING) TERV … Csipszer János.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Előadás másolata:

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET

Előzmények Röviden A potenciális jelölt, ha nyitott: Egyszerű beszélgetésből, jól felvezetve! Házi infót néz, vagy maga szervezi meg! Nyílt infót hallgat a Ramadában (Kosiba József) Ha ezek valamelyike sikeres volt: CSATLAKOZIK!

CSATLAKOZTATÁS LEHET: ¤Interneten ¤Személyesen a Központban ¤Személyesen otthon Postai úton való feladással (ha nyitott azonnal lépj, kérd el az árát, ne hagyj neki egérutat) 

Mindvégig légy határozott!!! LELKES! Mindig Mosolyogj! 

HATÁROZOTTAN Ha megkapta a mappát a kártyát, szinte azonnal rendelni szeretne! ¤Itt tájékoztatom a 100 pont fontosságáról! ¤Ha nyitott a továbbiakra, akkor Cél a 200 pé!!! Megrendeljük a termékeket.( ha van rá lehetőség együtt regisztráljuk az oldalakra, ha nincs mi segítünk benne) ¤ Ezeknek az adatoknak célszerű egy külön füzetet nyitni!

ELINDÍTÁS (Előzmények) HATÁROZOTTAN!!!! Én magam tudom mit is akarok? Miért is csatlakoztatom az illetőt? Miért is fontos nekünk, hogy mindenről tájékoztassuk!?

ELINDÍTÁS (Előzmények) Ha ezekkel nem vagy egészen tisztában NE CSATLAKOZTASS SENKIT SEM!!! Inkább kérd a felsőbb szponzorod segítségét, és ő foglalkozni fog vele!!! Később, ha Neked „bekattan” már lesz egy komoly csapatod, akik után szép jutalékod lehet!

Ha már tudod miért csinálod! Legyél: HATÁROZOTT!!!!!!! LELKES, TISZTELETTUDÓ, BECSÜLETES, MINDIG LÉGY ELÉRHETŐ ÉS LÁTHATÓ!

ELINDÍTÁS (Előzmények) Míg a rendelt termék megérkezik: HATÁROZOTTAN! Megkérem annyi tegyen meg NEKEM, hogy OLVASSA EL a regisztrációs MAPPÁT! és tedd hozzá: (kb. fél órát vesz igénybe)

ELINDÍTÁS (Előzmények) FONTOS! Még hozzáteszem: (KOMOLYAN, ELSZÁNTAN és HATÁROZOTTAN!) ¤Ezt mindenkitől kérem, aki nagykerjogot vált ki! Hogy tudja mit is vásárolt meg magának, így a későbbiekben tudok segíteni neki bármilyen kérdése is legyen! ¤Aztán megkérem szánjon RÁM időt, hogy JÓL tudjam végezni a MUNKÁM, (kb. 1,5-2 órát) még akkor is, ha csak vásárlóként csatlakozik!

ELINDÍTÁS Nála vagy nálam…  Ha van internet a további oldalakra is regisztráljuk! Mindegyikről részletesen beszélgetünk, hogyan lehet hozzájutni ezekhez a termékekhez! Az erre szánt külön füzetbe írjuk ezen oldalak adatait, jelszavait! Rendelési lehetőségek átbeszélése: személyes, internet, posta, fax, vagy csoportos rendelés, stb. Mindenképpen MEGOLDÁSRA törekszünk!

ELINDÍTÁS MAPPA Elolvasta? Igen! Kérdések? Ha vannak… Átbeszéljük lapozgatva a Mappát! Fontos Információk: Mindenképpen kitöltjük és elmagyarázzuk miért is tesszük ezt!

ELINDÍTÁS Céljaim, Elvárásaim, Vállalásaim az ÖKONET üzletben! (kitöltése) MIELŐTT az 1-es kérdést megválaszolná: Újra elolvastatom vele az A – B - C lehetőségeket! Mindegyiket külön értelmezem vele. Ha már biztos a döntésében engedem aláhúzni!

ELINDÍTÁS CÉLJAIM, ELVÁRÁSAIM, VÁLLALÁSAIM AZ ÖKONET ÜZLETBEN a) Egyszerűen fogyasztóként szeretnék részt venni az ÖKONET - ben, olcsóbban vásárolni magam és családom részére. b) Közvetlen eladással, direkt eladóként a termékek eladásából a 25% árréssel szeretnék pénzt keresni. c) Az előzőeken kívül az üzlet teljes lehetőségeit kihasználva („nagykereskedelmi” árrést, vagyis piacfejlesztési jutalékot sok ember munkája után), és hálózat építésével, működtetésével nagyobb jövedelmet is szeretnék elérni.

ELINDÍTÁS képzést és minimum heti 1 házi-infót! Ha a C-t karikázta be: Csak akkor megyek tovább, ha vállalja a havi 2 képzést és minimum heti 1 házi-infót!

ELINDÍTÁS A 2-es, 3-as kérdéseket direkt cseréltem fel!!! Hogy miért?  Könnyű a számokat leírni, de nem érzünk késztetést a megvalósítására! Ezért inkább a MIÉRT - re összpontosítok! Így, ha kell könnyebben szembe fordítom Önmagával! 

ELINDÍTÁS Rövid távú célom: ( 1,5 éven belül ) …………………………………………………………………….. Közép távú célom: (1,5 2 éven belül ) …………………………………………………… Hosszú távú célom: ( 2-5 éven belül ) ………………………………………………….

ELINDÍTÁS Jövedelem igényem: Havonta szeretnék CSINÁLNI (keresni):   Havonta szeretnék CSINÁLNI (keresni): (0,5 éven belül) ……………………………………………….. Ft-ot Az ÖKONET –tel !

ELINDÍTÁS Ha C munkatárs értelemszerűen a következő kérdésekre mindenre IGEN a válasz !!! NÉVLISTÁLYÁN szerepel minimum 150 név. Akiket a szponzorral együtt Csoportosít! ( idős, fiatal, dolgozó, netán munkanélküli, beteg, sportoló, szereti a pénzt, ingyen nyaralást, stb.)

TŐKE Mivel nagyobb tőke nélkül indul a vállalkozásunk, ezért az eddig leírt és folyamatosan bővített NÉVLISTA lesz a Tőkénk!

Vállalkozásunk alapköve: LECKEFÜZET! Vásárlók füzete Külön pénztárca De nem mindegy hogyan használod!

Start START 