VitaMeal ™ Gyártás és Szétosztás Lumbadzi, Malawi Fotók és szöveg: Marcus Westberg.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

A víz ökölógiai ismertetője
Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Erőforrások a Földön: Jut is marad is!!!!!
Szent Pál Korintusiaknak írt 1.levele 13.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
Alap Termékek.
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
A Nu Skin® küldetése “ Küldetésünk, hogy jobbító erő legyünk világszerte, lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel,
Balatonlelle, Gyártott volumen változása Megrendelések számának változása Miért döntöttünk ERP rendszer bevezetése mellett ? Jelentősen.
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
sajtótájékoztató a felnőtt lakosság egészségmagatartása, motivációi
Leukó Ferenc Vezetői coaching.
Az európai unió környezetvédelme. A tisztább, élhető környezetért Az Európai Unió több évtizedes munka eredményeként rendkívül átfogó környezetvédelmi.
Tanulmány a bizalomról Nyolc európai országban és az USA-ban október-november.
A környezeti problémák megoldása a lelki alapú oktatás által III. Fenntarthatósági Konferencia Somogyvámos október 6.
Béres Egészség Hungarikum Program Egészségboldogság Kutatás Sajtótájékoztató március 11.
ÉLET Click to advance slides.
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Velünk egy jobb világért! II. Országos Módszertani Konferencia Szükség szerinti teljes körű ellátás, és a Térítési díj dilemmái.
Lecke a vad- ludaktól Ismertelen szerző Kattintással válts ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers!
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Könnyek....
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Első rész – Mi a Nourish the Children?
III. A logisztika jövője
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
Lecke a vad- ludaktól Ismeretlen szerző Kattintással válts ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers!
Startolj Reggelivel! iskolareggeli program
TEMESVÁR FEBRUÁR 17 HÁZICSOPORTOK A GYÜLEKEZETBEN.
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Építs egy falut!...ami egy nemzetet épít!. A malawi emberek 90%-a megélhetési gazdálkodást folytat. Étrendjük 80-90%-át a kukorica teszi ki. Mivel ebből.
A szegény országokban élő gyermekek életszínvonala. Bemutatónk témája:
Lecke a vadludaktól.
A jövő válsága a vízhiány Készítette: Lőrincz Bea – 10.A.
Lecke a vad-ludaktól.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
A pontos idő: 18:58.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
A tanulói jelentés.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
- Az orvosnál - A feleség elkíséri a férjét az orvoshoz, aki a férjet megvizsgálja, majd a feleséget egyedül behívja a rendelőszobába.
Gaál Zoltán MFRFK Budapest, szeptember 29..
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Iskolakert.
Iskolakert.
Egészséges életmód. A sport A sport hozzájárul a test fejlődéséhez, és szinte nélkülözhetettlen a hétköznapokból. Különböző sportágak közül tudunk választani.
Lecke a vad- ludaktól Ismertelen szerző Kattintással válthatsz! ♫ Turn on your speakers! ♫ A hangszórót légyszi !... ♫ Turn on your speakers! ♫ A hangszórót.
Rászoruló személyeket támogató operatív program RSZTOP
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk.
Személyes életvitel. III. A helyes életvezetés elméleti alapjai. 7. Értelmesen ápold magad Az egészséges életvitelhez hozzátarozik önmagunknak, a testünknek,
10. rész :Táplálékunk összetevői Fehérjék Klikk a folytatáshoz.
„Küldetésünk az, hogy jobbító erő legyünk világszerte – lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel, innovatív.
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS Készítette: Nadin, Barbi, Cinti, Attila.
DI DDIV DIVERSITY SPECTRUM LYNN GARDNER HEFFRON
And what else?... Leszakadó gyerekek.
A teremtő és gondviselő Atya
Előadás másolata:

VitaMeal ™ Gyártás és Szétosztás Lumbadzi, Malawi Fotók és szöveg: Marcus Westberg

VitaMeal Gyártás A VitaMealt Pharmanex ® tudósok fejlesztették ki, olyan specialistákkal együtt, akik a gyermekek alultápláltságában járatosak. A világ több helyén is gyártják, munkát teremtve a helyi lakosoknak és a lehető legalacsonyabban tartja a disztribúciós költségeket. A formulát kis mértékben meg lehet változtatni az egyes helyeken a hozzáférhető összetevőknek és a helyi ételek jellegzetességeinek megfelelően. Afrikában, Malawiban, a VitaMealt olyan üzemben gyártják, amelyet részben a Nu Skin Enterprises kölcsönéből, részben egy helyi vezető és üzletember, Napoleon Dzombe személyes adományából építettek. Napoleon Dzombe felügyeli a VitaMeal gyárat és a disztribúciót. A kölcsönt teljes egészében visszafizették, így a gyár most 100%-ban malawi tulajdonú. Marcus Westberg 2006 szeptemberében Malawiba utazott, hogy meglátogassa a VitaMeal termelő üzemet és elkísérje Napoleon Dzombét egy VitaMeal disztribúciós útjára. Csatlakozzon hozzá, hogy elmesélje Önnek a VitaMeal történetét, és hogy ez hogyan segít egészséget és reményt vinni ezrek életébe, Malawiban!

A Malawiban gyártott VitaMeal alapja a pirított kukorica és a szójabab. Ezek Malawi fő ételei. A gyár piacot teremt a helyi gazdáknak, és munkát a helyi embereknek. A Mtalimanja Modell Falu biztosítja a VitaMeal gyártásához szükséges termények egy részét. VitaMeal Gyártás

A kukoricát és a szójababot megpirítják, majd megtisztítják, így eltávolítják a kavicsokat, szárakat és az egyéb, nem odavaló anyagokat. VitaMeal Gyártás

A pirított búzát lisztté őrlik, és hozzáadják a többi összetevőhöz, majd lemérik és csomagolják. VitaMeal Gyártás

VitaMeal Disztribúció A VitaMeal üzem naponta körülbelül csomagot gyárt, ami havonta összesen csomagot jelent. Az ételt teherautókra teszik, majd szétosztják a falvakban.

A helyi falu vezetői állapítják meg, hogy melyik gyermeknek van szüksége VitaMealre. Minden gyermek kap egy kis kártyát, amely feljogosítja őket, hogy havonta egy zsákkal kapjanak belőle. Az emberek havonta elmennek a helyi szállítási helyre, hogy megkapják adagjaikat. VitaMeal Disztribúció

Néhány gyermek 10 kilométert gyalogol azért, hogy megkapja VitaMeal csomagját, sokszor több gyermek adagját is egy cipeli. VitaMeal Disztribúció

A viszontagságos élet jelei látszanak az asszony arcán, ahogy sorban áll, hogy megkapja VitaMeal csomagját. Malawiban a várható átlagéletkor csak 41.7 év*. Az egyoldalú táplálkozás és a megbetegedésekre való erős hajlam súlyos terhet ró az emberekre, akiknek 55%*-a a szegénységi szint alatt él. *Forrás: CIA World Factbook ( VitaMeal Disztribúció

A túl sok felelősség elrabolja a Malawiban élő gyermekek örömteli gyermekkorát. A VitaMeal erőt ad a rosszul táplált gyermekeknek a növekedéshez, a tanuláshoz és ahhoz, hogy reménytelibb jövőjük legyen. VitaMeal Disztribúció

Azokat a gyermekeket, akik VitaMealt kapnak, könnyű megkülönböztetni azoktól, akik nem kapnak – hajuk és bőrük egészségesnek tűnik, szemük világos, és tele vannak energiával. Azok az anyukák, akik VitaMealt kapnak, erősebbek és jobban tudják gyermekeiket szoptatni és gondozni. VitaMeal Disztribúció

VitaMeal Adományok Fiatalemberként, Napoleon Dzombe (a fényképen) elindított egy missziót, hogy segítsen hazájának, annak egészségesebb, boldogabb és függetlenebb jövőjéért. Most, hogy több fontos fejlesztési projetket hozott létre Malawiban, mint a VitaMeal gyár is, Napoleon kérése a VitaMeal adományozókhoz az, hogy rendszeresen adományozzanak. “Ha az emberek képesek havonta rendszeresen adományozni, az segít nekünk, hogy hatékonyan tervezzünk.” A VitaMeal üzemnek sokkal nagyobb kapacitása van, mint amennyire most használjuk. Azzal, hogy növekszik a rendszeres adományok száma, Napoleon és csapata növelheti a gyártást, és több gyermeket táplálhat.