Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Nu Skin® küldetése “ Küldetésünk, hogy jobbító erő legyünk világszerte, lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Nu Skin® küldetése “ Küldetésünk, hogy jobbító erő legyünk világszerte, lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel,"— Előadás másolata:

1

2 A Nu Skin® küldetése “ Küldetésünk, hogy jobbító erő legyünk világszerte, lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel, innovatív termékekkel valamint gazdagító, felemelő kultúrával.” A Nourish the Children® (NTC) (Tápláld a Gyermekeket!) kezdeményezés a világ éhes gyermekeinek táplálása érdekében egyesíti a Nu Skin®-t és a kiterjedt üzletépítői hálózatot.

3 Gyermekeket menteni egy egyedülálló ötlettel
2002-ben az éhezés világszerte jelenlévő járványszerű problémájának enyhítésére a Nu Skin® útnak indította a NTC kezdeményezést. Az NTC a Nu Skin Enterprises profitorientált vállalat egyik humanitárius kezdeményezése, valamint bizonyos közszolgálatokkal együtt működtetett társvállalkozása. Maga az NTC nem egy jótékonysági intézmény. Innovatív koncepció: Az NTC kiemelkedően tápláló élelmet árusít – VitaMeal –, majd a megvásárolt ételt eljuttatja egy harmadik közreműködőnek, egy non-profit szervezetnek, amely kifejezetten arra specializálódott, hogy az alultápláltságtól és éhínségtől leginkább sújtottaknak ossza azt szét.

4 Világszerte elismert A Nu Skin® egyedülálló Nourish the Children® kezdeményezésének elismerése a 2007-es év American Business Awardja (Amerikai Üzleti Díj) a következő kategóriában: Legjobb Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás Program Az American Business Awards vagy másnéven a Stevie-díjak minden típusú és méretű vállalatot díjaznak, ill. kitüntetik a háttérben dolgozókat is. A Stevie-díjak elismeréssel adóznak a kiemelkedő munkahelyi teljesítmények előtt világszerte.

5 Ez évente 5 000 000 gyermek halálát jelenti.
Miért Mi teszünk érte? Minden 6. másodpercben egy gyermek meghal az alultápláltság következtében. Ez évente gyermek halálát jelenti. A Nu Skin Enterprises megadja a lehetőséget az Üzletépítőknek és a Vásárlóknak, hogy bizonyítsák a valódi különbséget a szenvedő gyermekek életében.

6 Bizonyítsa a különbséget!
A VitaMeallel megtörhető a Szegénység körforgása, és többmillió gyermek megmenthető az éhezéstől.

7 A szegénység-körforgás
Tápláló élelem hiánya Szegénység és analfabétizmus csapdája Vitaminhiány Fertőzések és hasmenés> Tápanyagok nem tudnak felszívódni Tanulás / munkaképtelenség Növekvő alultápláltság

8 VitaMeal - Több mint egy étel
A VitaMealt kifejezetten alultáplált gyermekek számára fejlesztették ki a Pharmanex ® tudósai, valamint a harmadik világ országaiban jelenlévő gyermekéhínség egy szakértője. Megfelelő egyensúlyban tartalmazza a szükséges kalóriát fehérjével, zsírokkal, szénhidráttal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, melyekre az alultáplált gyermekeknek elengedhetetlenül szükségesek a növekedéshez és a teljes élethez. A VitaMealt elismert jótékonysági szervezeteken keresztül osztjuk szét, akik rendelkeznek a szükséges infrastruktúrával a kiszállítás hatékonysága érdekében.

9 VitaMeal - Megtöri a Szegénység-körforgást
25-féle vitamin és tápanyag Kitörés a szegénység-körforgásból Munkalehetőségek Egészséges lélek és test Oktatás az iskolai étkeztetésen keresztül

10 Iskolai Étkeztetés Programok
Az iskolai étkeztetés eszközei a VitaMeal adományok: a gyermekeket az iskolába vonzza a meleg étel táplálja a szellemet és a testet jelentősen növelte az iskolába járó lányok számát. A lányok oktatásában rejlő erő: az iskolázott lányok körében ritkább a kamaszkori szülés az iskolázott anyák beiskolázzák gyermekeiket is az iskolázott anyák kitörnek az analfabétizmus és a szegénység ördögi köréből az iskolázott anyák megmentik a társadalmat.

11 Partner – Feed the Children®–Etesd a Gyermekeket!
az NTC elsőszámú globális partnere egy nemzetközi, non-profit, nem felekezeti keresztény segélyszervezet a 3. legnagyobb jótékonysági szervezet az Egyesült Államokban (USA) évente többmillió kilogramm élelmet juttatnak el családoknak több mint 60 országban.

12 Az NTC működése Az NTC a híd az Ön adománya és a rászorulók között.
A VitaMealt a Feed the Children® – Etesd a Gyermekeket! és egyéb neves segélyszervezetek eljuttatják a rászorulóknak. Az NTC-n keresztül a jótékonykodók virtuálisan megvásárolják a VitaMeal csomagokat. A VitaMealt malawii és kínai gyárakban állítják elő helyi alapanyagokból, helyi munkaerő segítségével. Az éhező gyermekek életben maradnak!

13 Az NTC Különbség Az NTC a következőkben tér el más segélyszervezetektől: Az NTC nem jótékonysági szervezet. Ez egy profitábilis humanitárius kezdeményezés, amelyet a Nu Skin Enterprises, egy profit orientált vállalat működtet. A jótékonykodók élelmiszeri terméket adományoznak, nem pénzt. A teljes adomány a rászorulókhoz kerül. Elismert segélyszervezetekkel dolgozunk együtt. A jótékonykodókat humanitárius adományukért anyagi jutalomban részesítjük. A VitaMealt Malawiban és Kínában gyártják, hogy így is támogassuk a helyi gazdasági növekedést. Részletes információkat, fényképeket, jelentéseket és videofilmeket teszünk közzé különböző helyszínekről.

14 Malawi – Afrika szíve Malawi 13 900 000 lakosa közül 2 000 000 árva.
A várható élettartam 44 év. A gyermekek 30%-a 5 éves koruk előtt meghal. Az okok: alultápláltság AIDS A lakosság 90%-a falusi területeken él.

15 Több mint egyszerű táplálék….
Nem csupán élelmet osztunk. Segítünk a malawii embereknek egy jobb jövő kialakításában saját maguk és családjuk számára mezőgazdasági fejlesztési programokon keresztül. 2004. óta az NTC és a Malawi Project közösen dolgozik, hogy hosszútávon tudjon segítséget nyújtani a részben a Nu Skin® által szponzorált fejlesztési projekteken keresztül. Európa egyetlen helyszínre koncentrálja energiáját és forrásait: Malawira.

16 Malawi VitaMeal előállító Üzem
A malawii Lilongweban található VitaMeal Előállító üzem felépítéséhez a Nu Skin® biztosította a tőke felét. A tőke másik felét az üzem vezetője Napoleon Dzombe kölcsönként kapta. A Pharmanex® tudósai a VitaMeal összetételét a hagyományos malawii étrendhez és a helyben termelhető terményekhez igazították. Az üzemben dolgozókat pedig betanították. Az üzem malawii tulajdonban van, és állandó értéket képvisel a malawii emberek életében. Az üzem 2004-ben nyílt meg.

17 Malawii Partnerek Malawi Projekt
Egy USA-központú jótékonysági szervezet, amely a malawii embereknek tart fent élelmiszer segélyeket, egészségügyi ellátást, oktatási és mezőgazdasági fejlesztési programokat. Napoleon Dzombe Malawiban született, majd fiatalemberként dollárral és egy apjától kapott útravalóval a zsebében, miszerint segítsen a népén, elhagyta otthonát. Sikeres üzletember vált belőle, és otthonából kezdett élelmet osztani a rászorulóknak. Jelenleg a Malawi Projekten dolgozik, és a VitaMeal üzemet igazgatja, valamint felügyeli a VitaMeal csomagok szétosztását éhező gyermekek ezreinek.

18 Hihetetlen eredmények
A VitaMeal üzem havonta több mint ételadagot állít elő, így biztosítva a malawii árvák számára az életmentő táplálékot. A helyi gyártás közel 400 személy számára biztosít munkalehetőséget. A helyi gazdálkodók terményének pedig így megvan a piaca. Az iskolák VitaMeallel való ellátása az intézményekbe vonzza a gyermekeket, akiknek máskülönben dolgozniuk kellene, hogy családjukat támogassák. A helyi gyártás minimális szállítási költséget jelent, így a fennmaradó tőke egyéb segélyező tevékenységre fordítható.

19 VitaMeal osztás Az ételosztás árvaházakon, gyermek központokon, kórházakon és iskolákon, stb. keresztül történik. Közvetlen szétosztás a faluban A legtöbb esetben az árvák családjukkal maradnak a faluban Havonta egyszer a falu helyi vezetőségének segítségével VitaMeal osztást tartunk Minden rászoruló gyermek kap egy jegyet, amelyet VitaMealre válthat be, így egy hónapig minden nap meleg ételhez juthatnak.

20 Ön is részt vehet! Vásároljon VitaMeal csomagokat:
1-csomag adomány = 30 adag 2-csomag adomány = 60 adag 5-csomag adomány = 150 adag Adományozzon az ADR programon keresztül: Hosszú távú segítség – az egyedüli megoldás a gyermekek megsegítésére Kapjon Termékpontokat – beváltható ingyenes Nu Skin® termékekre Kvalifikáljon NTC Nagykövetté

21 A Nu Skin® kiegészíti az Ön adományait
Vonatkozó program: Ha Ön 5 csomagos VitaMeal adományt vásárol, a Nu Skin Enterprises kiegészíti azt egy hatodikkal. Bárhol a világon vásárolt, minden 8. csomag VitaMeal adomány után a Nu Skin Enterprises további egy csomagot adományoz még egy nélkülöző kisgyermek megmentésére.

22 Változtassa meg a malawii gazdálkodók jövőjét
Adomány a Nu Skin Force For Good Foundation® (Jobbító Erő Alapítvány) Mtalimanja falu VitaMeal csomagonként 0,25 USD adomány Mezőgazdasági oktató program A gazdaságok önellátókká és függetlenekké válnak

23 Nu Skin® Üzletépítők bizonyítják a különbséget 2011-ben
2011-ben, NTC adományozók több mint 35 millió ételadagot juttattak el az alultáplált gyermekek részére. A Nu Skin Enterprises ehhez tartozó vállalati programjának köszönhetően az NTC további négymillió ételadagot tudott szétosztani.

24 Az EMEA* bizonyítja a különbséget
Európa egy országra koncentrálja energiáit és forrásait: az afrikai Malawira 2011-ben az EMEA-i adományozók négy és fél millió melegételt adományoztak a dél-afrikai Malawiban és az Oroszországban élő nélkülöző gyermekeknek Norvégia adománya volt a legtöbb több mint ételadaggal, amit Magyarország és Romániakövet. * EMEA: Európai, közel-keleti és afrikai régió

25 A VitaMealben részesülő országok
Az NTC elindítása óta több mint 200 millió ételadagot adományoztak a leginkább rászorulóknak.

26 „Az NTC talán csak 5%-át teszi ki tevékenységünknek, de 95%-ban megmutatja, hogy kik is vagyunk"
-- Blake Roney Elnök, Nu Skin Enterprises


Letölteni ppt "A Nu Skin® küldetése “ Küldetésünk, hogy jobbító erő legyünk világszerte, lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések