Legújabb ismereti eredmények •A 2011-es II. János Pál boldoggá avatására több millió zarándokot vártak – joggal. •De a médiának sikerült olyan hangulatot.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A boldog emberek tudják,
Advertisements

Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Szeretem a könyvtáram!.
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Gyermeked kérései
Hogyan formál át Isten az igehirdetésen keresztül?
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
A drogok, a kábítószerek és a függőségek
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
Mountain of China Jól tudjuk…. és mégsem teszünk semmit.
A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégiumban
Gondolatok a barátságról
Őszinte bocsánat.
Bevezetés a tanácsadásba Dr. Dan Brinkman.. Tanácsadás  Nátán esete (2Sám 12:1- 14)
Tények Szíriából Angliába való hazautazása közben utazik Poirot az Orient Expressen. Második éjjel, mialatt a vonat egy hófúvásban megreked, meggyilkolják.
Saját modul megvalósítása DROGPREVENCIÓ as tanévben Készítette : Szegedi Károlyné.
Számitástechnikai alapismeretek
Albert Schweitzer Tucy
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Zene: Charlie - Ha messze mész
Feltétel nélküli szeretet
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
Média és Gazdaság, ha a keresztény hit számít NymE-SEK, Szombathely, május 9. Dr. Németh Norbert.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Fülemüle informatika verseny
Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
1 1 1.
Pozitív gondolatok "Megígérem magamnak... Automatikus.
Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18)
Közösségi oldalak: újabb aspektusok a kapcsolatokban Dr. Kósa Éva PPKE, BTK, VJK Internet konferencia Szeptember
Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít. Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Margitay Tihamér Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1111 Budapest, Egry J. u. 1. E610. Telefon: Helyzet- és igényfelmérés.
Miért ünnepeljük még ma is a reformációt?
Vétkes ártatlanok, avagy a magyar céghálózat csapdájában Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft május 12.
PÁL LEVELE A RÓMAIAKHOZ ig Az okos istentisztelet.
Ha soha nem éreztél fájdalmat, honnan tudnád, hogy én vagyok a Gyógyító?
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Bibliai gondolatok - olasz tájakkal és zenei aláfestéssel
"Az Úr félelmében járva" Apcsel 9:31 Jon Palmer. Az Úr félelmében járva Az egyháznak tehát egész Júdeában, Galileában és Samáriában békessége volt: eközben.
Az Élet Igéje január „A hívők sokaságának egy volt a szíve-lelke. Egyikük sem mondott birtokából semmit sem a saját tulajdonának, hanem mindenük.
Az Élet Igéje június „Ne hasonuljatok a világhoz, hanem gondolkodástokban megújulva alakuljatok át, hogy felismerjétek, mi az Isten akarata, mi.
Kommunikáció a Vincés Családban Készítette: Sz ű cs Péter.
Az internet.
{ Miért utálnak a férfiak gyülekezetbe járni? Nehéz kérdések, Békevár, Jóföldi Endre, 2012.
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
2013. október Az Élet Igéje „Ne tartozzatok senkinek semmivel, csak kölcsönös szeretettel, mert aki felebarátját szereti, teljesíti a törvényt.” (Róm.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Kereszttel élni Csak az élhet igazán, aki az életet a maga valóságában tekinti. Elmélkedésünk tudatosítani akarja bennünk életünk fontos eseményeinek az.
Az Élet Igéje szeptember.
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
1. A boldogság evolúciója
Református istentisztelet 2015 január 11 vasárnap.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Social Media 2015-ben, üzleti szemmel - avagy merre tart a közösségépítő világ? Kulcsár István Róbert 1.
Nyílt rendszerek összekapcsolása
PR public relations „Nyilvános kapcsolatok” A szervezetről felismerhető és hiteles arculatot alakítson ki a szervezet különböző célcsoportjaiban. Külső.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban.
A reintegráció lehetőségei
A többcélú közösségi terek fejlesztése program régiós szakmai műhelye Bemutatja: KANDIKÓ Rita Becsehely, TÁMOP A – 12/ Mi.
Adolf Kolping Született december 8. án
A SOCIAL MEDIA HATÁSA A FOGYASZTÓI KULTÚRÁRA
Miért válaszottam a BME-VIK-et?
A teremtő és gondviselő Atya
Előadás másolata:

Legújabb ismereti eredmények •A 2011-es II. János Pál boldoggá avatására több millió zarándokot vártak – joggal. •De a médiának sikerült olyan hangulatot teremtenie, hogy egy hónappal az esemény előtt derült ki, csak sajnos ember jelentkezett... Miért? Nem tudni? •Pontosan tudni: manipulálva lettek az emberek – hagyták magukat befolyásolni. •2012-re világvégét jósolnak, re Rómában óriási földrengést – miért? •Aki azt állítja: nem tudni – önmagát csapja be

Sajnos a kommunikációt a mai világban felváltotta az információ az emberek ma már sokkal többet tudnak, mint amit képesek lennének feldolgozni

Információ és Kommunikáció •A kommunikáció 3 lépésből áll 1. információ •2. megfontolás, most mit kezdjek ezzel? •3. az információt követő közvetlen tett •Mivel több az infó, mint amenyit képesek lennénk ily módon kezelni, megszűnünk oly módon cselekdni, ahogy azt elvárná az üzenet, amit kaptunk –magyarul bunkósodunk – nem úgy cselekszünk, •mint ahogy jogosan kellene

Az info-függőség az egyik legnehezebben kezelhető betegség – nehezen felismerhető. Azzal, hogy az ember habzsolni kezdi az információkat, anélkül, hogy reagálna rájuk, olyan egyfajta ”emésztési” zavart okozna, amik egyre több újabb és intenzívebb információt követelnek.

Megmosolyogjuk, de nem is tudatosítjuk, hogy egy modernkori betegség szemtanúi vagyunk.

A bajok és figyelmeztetések hallatán nem teszek semmit – nem veszem komolyan •Miért pont én tegyek valamit? •Nem én vagyok a felelős. •Nem is tehetek semmi jelentőset, értelmeset •Az élet nagy problémáit nem azzal lehet orvosolni, hogy figyelmeztető eket küldözgetünk egymásnak, hanem azzal, hogy elhisszük: van megoldás, és az én dolgom csak annyi, hogy megtegyem ennek rám eső részét, megfelelően reagáljak.

Sajnos a sok-sok információ láttán, hallatán teljesen süketekké és felelőtlenekké váltunk. Az info-áramlat elől nem tudunk menekülni...

A baj az, hogy nem is akarunk menekülni. Kialakult bennünk egy olyan magatartás, ami azt érezteti: szükségünk van minden új információra – ez rabul ejt bennünket. A világhírű magyar hálózat-kutató szerint fogságban élünk

Klikkelések – csak úgy - ingyen Egy japán cég megfigyelés alatt tartotta alkalmazottját, aki 9 hónap alatt szor ment rá munkaidő alatt a sex oldalakra, ami napi átlagos klikkellést jelent – meg is büntették alaposan.

Nagy veszély a facebook, ha nincs, lassan nem is vagy, megszűnsz létezni azok számára, akik itt élik ki magukat... by ZioWolf

Közösségben megosztani élményeket egy olyan gyakorlat, ami a keresztény közösségeket egyházzá formálja. A kisközösségi élet alapeleme, amit ma – a blog-ok nem tud betölteni, mégis mindenki itt önti ki lelkét. pádre

...Azzal, hogy facebook-oddal bemutatkozol, ellene mondasz sok évszázad bölcsességének, valamint a mai kor egyházi mozgalmai által felfedezett kommunikációs szokásoknak... Ez a film művészien mutatja be, ahogy számítógépen, web-camerán keresztül lehet ártatlan embereket manipulálni…