Hogyan tovább vendéglátás

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Beiskolázási tájékoztató tanév OM
Advertisements

Land of Opportunities… …. and hard work By dr. George NAGY, Chairman.
MI A SEO? KÜLSŐS SEO CÉG VAGY SAJÁT SZAKEMBER? MIKOR MELYIKET VÁLASSZAM, ELŐNYÖK/HÁTRÁNYOK Horváth Ernő – WebSEO Kft
„Tudás – Érték – Tapasztalat integrációs program” TÁMOP A-11/ Nyitókonferencia Február 23.
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése.
Bolyai Farkas Szakképző Iskola „ Régi hagyományok… … új tudományok”
Oktatói elvárások, oktatói vélemények a hallgatókról Cserné dr. Adermann Gizella egyetemi docens DUE.
 Foglalkoztatási programelem támogatása Ft  Szociális Szövetkezet létrehozása  Képzés, foglalkoztatás, gyümölcsültetvény kialakítása  2.
MESTERSÉGES SZÁLAK. JELENTŐSÉGÜK  MŰANYAGOK, EZÉRT:  KORLÁTLANUL ELŐÁLLÍTHATÓK  ÉGHAJLATTÓL, TALAJVISZONYOKTÓL FÜGGETLENÜL ELŐÁLLÍTHATÓK  TULAJDONSÁGAIK.
Továbbképzési konferencia II december 16. Kőnig Éva.
Jó gyakorlat – A pályaorientáció szerepe az egyén életében, a szakember nézőpontjából Kiss István – tanácsadó szakpszichológus.
A KAMAFIP szoftver alkalmazása Dr. Kárpáti László, CSc., MBA California Consulting Bt
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
TÁJÉKOZTATÓ BÁCS-KISKUN MEGYEI CIGÁNYSÁGRÓL
Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárság
Az „első lépés” TÁMOP
NÉPEGÉSZSÉGÜGY MEGELŐZÉS, FEJLESZTÉS JÖVŐKÉP a Köz- egészségügye
FITLIFE BAY Fitness és Mozgásközpont
A helyzet jó, de nem teljesen reménytelen. A háztartás pénze és ideje.
Számítógépes hálózati alapismeretek - vázlat
A magyar LLG Tanács ülése
Esélyek a munkaerőpiacon
Miért éri meg a jövő sportolóit támogatnia Önnek?
Hogyan tovább vendéglátás
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
Költséghatékonyság a vendéglátásban
D Á N I A 2007.november Készítette: KOVÁCSNÉ NAGY MÁRIA.
Mitől lesz mobil a pincér?
Legújabb kávés trendek a vendéglátásban
Megújuló energia a megújuló borsodi ártéren
A náci birodalom előretörése
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan PhD Menedzsment alapok
Levegőszennyezés matematikai modellezése
Vörös-Gubicza Zsanett képzési referens MKIK
Pályakezdők helyzete a munkaerő-piacon
2.1. Használhatósági célok
Szerkezet-tulajdonság összefüggések Vázlat
VENDÉGLÁTÁS - HELYZETJELENTÉS
A külső környezet elemei
ASIAN Asian Line Portfólió Várszegi Zsolt 19/10/2017.
Használt étolaj gyûjtésére készült kampány
Horvátországi Magyar Pedagógusok Fóruma
A rendszeres gyógyszerszedők aránya %
Válaszok a globális oktatáspolitikára
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Tilk Bence Konzulens: Dr. Horváth Gábor
Felhasználóképzés a kórházban
Munkanélküliség.
A villamos installáció problémái a tűzvédelem szempontjából
Az Európai Unió földrajzi vonatkozásai
37. AZ EURÓPAI UNIÓ.
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
Tehetségelméletek elméleti alapok a tehetséggondozáshoz.
36. AZ EURÓPAI UNIÓ.
Szakképzési Önértékelési Modell II. Fejlesztési szint EREDMÉNYEK 4. 8
Európa munkaerő igénye
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 8
MIÉRT ÉRDEMES HOZZÁNK JÖNNÖD?
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
A KERÉKPÁROS TURIZMUS LEHETŐSÉGEI
Az egyén társadalmi integrációja
Üzleti projektterv Előadó neve | Cégnév.
A Tanácsadók Virtuális Közösségének
Módszertani Révai Napok az Adyban
Teszt: [megadott témakör]
Hagyományos megjelenítés
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Üzlezi információelemző specializió
Miről álmodik a rezidens?
Előadás másolata:

Hogyan tovább vendéglátás Vomberg Frigyes

A továbbfejlődés akadályai Munkaerő Hiányos ismeretek Továbbfejlődés igényének hiánya Konyhák színvonala Minőségi alapanyag Ételek, étlapok, tálalások Vendégkör

A helyes diagnózis fél siker Alulképzett munkaerő A továbbképzés hiánya, érdektelensége Valós értékek nélküli címek Éttermi besorolások helyén kezelése Vendégek nevelése

Alapanyagok fontossága Áruismeret hiánya Jót, olcsón, sokat? A változások belső igény nélkül nem indítható A jövőt most alapozzuk, vagy veszítjük Információ áradat Konyhatechnológiai ismeretek

Az igényesség, és a minőség a jövő lehetősége Lehet-e hinni a minősítéseknek? A minőség nem hely függő! Megtévesztések Nem igényeljük? Nem tudjuk megfizetni! Minél több helyi termék Minél több termelői kapcsolat

Ételek megjelenítése Jó étel csúnyán Rossz étel szépen Giccs, vagy szépség Kinek adunk el,és hol Felszolgálhatóság Tálalás és egyéniség Tálalás és textúra Tálalás öncélok nélkül

Köszönöm, hogy meghallgattak