A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A VÁSÁRLÁSI FOLYAMAT ÉS A PIAC
Bizalomépítés a gyakorlatban...avagy szüntessük meg a vásárlás útjában álló akadályokat Zajdó Csaba.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A Fellow vásárlói közösség bemutatása
B.L.C. Tanácsadó Kft 1.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Informatikai megoldások egy kézből
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Az e-kereskedelem (e-business)
E-OS Innovatív Energetikai Zrt. A közvilágítás karbantartásának költségei
OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON.
Giovanni Ferrini Fashion
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Piac és Profit Május 8. Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
Pénz és Egység „vadászat” 3 családtag nevén történő befizetés 2 db Ft 1 db Ft összesen: Ft A JOG-ok kézi elhelyezése!
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
TÁMOP /09 Az önkéntesség elterjesztése Az elszámolhatóság feltételei.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Társ a tanulásban. Marketingterv készítése 2. szakasz Marketingterv készítése.
A z o n l i n e m a r k e t i n g l e h e t ő s é g e i SZAKDOLGOZAT.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Az INFORMATIKA nem költség, hanem TERMELŐESZKÖZ!
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Lényeges változás, hogy a kedvezményes juttatások ismét kapnak egy összevont korlátot évi Ft értékben A kedvezmény összege csökken évhez.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
A hitelgarancia szerepe a kkv-k finanszírozásában 2010 Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
Valami Extra a FŐGÁZ-tól Kovács Richárd marketing vezető
9. tétel.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
12. óra Kenőpénz és korrupció.
Online vásárlás.
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Vásárlás az interneten
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Döntsünk okosan a hitelfelvételről!
Microsoft SQL licenselés a gyakorlatban
Előadás másolata:

A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ VALÓJÁBAN: CSALÁD, UTAZÁS, AUTÓ, HÁZ, PIHENÉS, SZERETTEINK, TOVÁBBTANULÁS, NYUGDÍJRÉMÁLOM, ROKONOK, BARÁTI KÖR ÉS EZ EGYRE ROSZABB / VÁLTOZTATNI KELLENE / JAVÍTANI AKARNAK A HELYZETÜKÖN / ÚJ MUNKA=REMÉNY MI SEGÍTÜNK EBBEN: AUTOMATA PÉNZTERMELŐ ESZKÖZT ADUNK

Gyorsan növekvő iparág Piaci pozíció Ebből a növekedésből részesülnek azok az online felhasználók, akik a forWit áruházát használják!

Több mint Webáruház

Kínálat és felhasználók Gondolkodj és gazdagodj! Kínálat és felhasználók Csere-bere forWit.eu Licit Autó Ingatlan …

Csomagjaink Lehetőségek Free Standard Medium Extra Vásárló Előfizető Ingyenes HUF/év 12.000 HUF/év 24.000 HUF/év Egyedi megállapodás Free Standard Medium Extra 1 polchely Webiroda 1 db termék 5 polchely (bővíthető) Teljes webiroda Saját termékcsoport 20 polchely (bővíthető) Teljes webiroda Saját termékcsoport Akár korlátlan polchely Teljes webiroda Saját termékcsoport Előfizetési díj 5%-os visszatérítése!

Gondolkodj és gazdagodj! Az Üzlet 1 2 3 4 5 6 ... Hosszútávú

Gondolkodj és gazdagodj! Az Üzlet Vásárlók Előfizetők 1 2 3 4 5 6 ... 0 10% 1 30% 2 50% 3 60% 4 70% 5 80% 6 100% 5%-os visszatérítés Időrendi sorrend!

Egyetlen feltétel: 1 db vásárlás/hó Gondolkodj és gazdagodj! Az Üzlet Vásárlók Előfizetők Egyetlen feltétel: 1 db vásárlás/hó

Saját termék elhelyezés: Versenyelőny Az Üzlet Magánszemélyek: 50% 100.000 Ft Vállalkozók: 50% Számla Saját vásárlók Saját termék elhelyezés:

"Amit az emberi elme képes kigondolni, és hisz benne,azt képes megvalósítani." Napoleon Hill. Konklúzió Dinamikusan növekvő online piac Termék elhelyezés Nincs direktértékesítés, csak marketing feladatok Alacsony indulási és üzemeltetési költség Automata rendszer Előfizetési díj visszatérítése (5%) Jutalékból utalvány (50%) A forwit.hu-n történt, lezárt tranzakciók után, a tranzakcióban közvetlenül, vagy közvetett módon résztvevő felhasználók, jutalékokban részesülnek.

Első lépések Regisztráció Előfizetés Képzés MOST AZONNAL KÉRJE MEG AZT AKI FELHÍVTA RÁNK A FIGYELMET, HOGY SEGÍTSEN A REGISZTRÁCIÓBAN! KÖSZÖNÖM A FIGYELMET, TALÁLKOZUNK A TENGERPARTON!

A cégek nagy része 15 éve még nem is létezett mára pedig az életünk nélkülözhetetlen részévé vált, így lesz ez pár éven belül a forWit piactér esetében is! 

A nem webáruház!