KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Advertisements

Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
ITT A KARÁCSONY!.
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Gitáros énekek.
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
BÖJT 2014.
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
JÖJJ EL ÉLŐ VÍZFORRÁS JÖJJ A SZÍVÜNK TÉGED VÁR JÖJJ KI FÉNYT ADSZ LELKÜNKNEK JÖJJ ÚGY VÁRUNK RÁD
Örvendjetek, vigadjatok,
Jézus, tiszta lényed nézve,
Örvendjetek, vigadjatok,
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Ászáf táborának résztvevőit ! Mór, június 25.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják!
Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Jöjj, ha éhes vagy.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
JÓ REGGELT !.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Lajoskomárom, november 27.
JÓ REGGELT !.
Örvend a szívem, ujjong a lelkem, Jézus rám talált
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
JÓ REGGELT !.
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
JÓ REGGELT ! 4.
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Harmatozzatok égi magasok
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
49.
Jó reggelt! ADVENT 3..
…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT!.
Nem mond le rólad, vissza fogad téged
Évközi 26. vasárnap Október 1. – „A” év.
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Előadás másolata:

KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

Ha nem lett volna velünk az ÚR - vallja meg ezt Izráel Ha nem lett volna velünk az ÚR - vallja meg ezt Izráel! -, ha nem lett volna velünk az ÚR, amikor ránk támadtak az emberek, akkor elevenen nyeltek volna el bennünket, úgy fellángolt haragjuk ellenünk. Akkor elsodortak volna a vizek, átcsapott volna rajtunk az áradat. Átcsaptak volna rajtunk a tajtékzó vizek. Áldott az ÚR, aki nem adott oda minket martalékul fogaiknak! Lelkünk megmenekült, mint a madár a madarász tőréből. A tőr összetört, és mi megmenekültünk. A mi segítségünk az ÚR nevében van, aki az eget és a földet alkotta. -142.zsoltár

Örvendjetek, vigadjatok , mert ím az Úr feltámadott, szent hitünknek ez ad új erőt:  íme igazat mondott! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel. Feltámadt Jézus, Isten Fia,  vígy magadhoz az égbe fel!

Hiszem Krisztust, boldog vagyok, hisz Ő az élet szent Ura! Hiába tör reám a gonosz,  nincsen rajtunk hatalma!   Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel. Feltámadt Jézus, Isten Fia,  vígy magadhoz az égbe fel!

Hadd zengjen hát vidám dalunk, győzelmes Húsvét ünnepén! Ha hű leszek hozzád, ó Uram,  véled föltámadok én! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel. Feltámadt Jézus, Isten Fia,  vígy magadhoz az égbe fel!

ANYÁK NAPJA ITT VAN!

„Isten azonban abban mutatta meg rajtunk szeretetét, hogy Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor bűnösök voltunk" (Róma 5,8).

Gyermekeim, ne szóval szeressünk, ne is nyelvvel, hanem cselekedettel és valóságosan.

Jézusom, kérlek, nézz reám, És áldd meg édes jó anyám! Mindig ragyogd be éveit, Töröld le hulló könnyeit! Hála jó anyánkért neked! Hallgasd meg kérő gyermeked! Áldd meg őt, egész életét! Irgalmaddal te óvd, te védd!