Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nem mond le rólad, vissza fogad téged

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nem mond le rólad, vissza fogad téged"— Előadás másolata:

1

2 Nem mond le rólad, vissza fogad téged
Jöjj Izráel, ne félj, bízzál Istenedben, mert Ő téged vár. 2x Nem mond le rólad, vissza fogad téged és karjába zár.

3 Örülj Izrael, az Úr a te Istened, szeresd az egy Urat!
2x Teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből!

4 Te alkottad a holdat, hogy jelezze az ünnepeket, és a napot, amely ismeri pályáját. Ha sötétséget támasztasz, éjszaka lesz, amikor nyüzsög az erdő mindenféle vadja, az oroszlánok zsákmányért ordítanak, sürgetve Istentől eledelüket. Ha felragyog a nap, visszahúzódnak, és tanyáikon heverésznek. Az ember munkába indul, és dolgozik egészen estig. Milyen nagy alkotásaidnak száma, URam! Valamennyit bölcsen alkottad, tele van a föld teremtményeiddel. …Dicsőség legyen az ÚRnak örökké! Örüljön alkotásainak az ÚR! Tekintetétől reszket a föld, érintésétől füstölögnek a hegyek. Éneklek az ÚRnak, amíg élek, zsoltárt zengek Istenemnek, amíg csak leszek. Legyen kedves előtte fohászkodásom! – 104.zsoltár

5 Szent, örök Isten, nincsen hova lennem.
Bárhova futnék, te utolérsz engem. Egy menekvés van: hozzád térni, Szívem kitárni, irgalmat kérni. Elmúlt a régi. Kezdhetem az újat. Adj erőt nékem, hogy bátran induljak. Új úton, mindig teutánad. Véled új élet hajnala támad.

6 Szálljon szívemből hálaadó ének! Irgalmasságod áldom, amíg élek.
Mert nem nézhetted örök vesztem: Szent Fiad értem halt a kereszten.

7

8 Örvendjetek, vigadjatok ,
mert ím az Úr feltámadott,    szent hitünknek ez ad új erőt: íme igazat mondott! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel.       Feltámadt Jézus, Isten Fia, vígy  magadhoz az égbe fel!

9 Hadd zengjen hát vidám dalunk,
győzelmes Húsvét ünnepén!    Ha hű leszek hozzád, ó Uram,  véled föltámadok én! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel.       Feltámadt Jézus, Isten Fia, vígy  magadhoz az égbe fel!

10 AZ ÚR NAPJÁT SZENTELD MEG!
SZENTELD MEG AZ ÜNNEPNAPOT!

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29 AZ ÚR NAPJÁT SZENTELD MEG!
SZENTELD MEG AZ ÜNNEPNAPOT!

30 3. Szenteld meg az ünnepnapot !
Hat napon át dolgozz, és végezd mindenféle munkádat! De a hetedik nap a te Istenednek, az ÚRnak a nyugalomnapja. Semmiféle munkát ne végezz azon, se te, se fiad, se lányod, se szolgád, se szolgálód, se ökröd, se szamarad és semmiféle állatod, se a kapuidon belül tartózkodó jövevény. Hadd pihenjen szolgád és szolgálód hozzád hasonlóan! Emlékezzél arra, hogy szolga voltál Egyiptomban, de kihozott onnan Istened, az ÚR, erős kézzel és kinyújtott karral. Ezért parancsolta neked Istened, az ÚR, hogy tartsd meg a nyugalom napját. 3. Szenteld meg az ünnepnapot !


Letölteni ppt "Nem mond le rólad, vissza fogad téged"

Hasonló előadás


Google Hirdetések