Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,"— Előadás másolata:

1 …MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,
ÍGY JÓ REGGELT MINDENKINEK !

2 Örvendjetek, vigadjatok ,
mert ím az Úr feltámadott,    szent hitünknek ez ad új erőt: íme igazat mondott! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel.       Feltámadt Jézus, Isten Fia, vígy  magadhoz az égbe fel!

3 Hadd zengjen hát vidám dalunk,
győzelmes Húsvét ünnepén!    Ha hű leszek hozzád, ó Uram,  véled föltámadok én! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel.       Feltámadt Jézus, Isten Fia, vígy  magadhoz az égbe fel!

4 Örvendj, egész föld, az Istennek
Örvendj, egész föld, az Istennek! Zengjétek dicső nevét, dicsérjétek dicsőségét! Mondjátok Istennek: Milyen félelmesek tetteid! Nagy erőd miatt hízelegnek ellenségeid. Az egész föld leborul előtted, és énekel neked, énekli neved dicséretét. (Szela.) Jertek és lássátok Isten tetteit! Ha álnok szándék lett volna szívemben, nem hallgatott volna meg az Úr. De Isten meghallgatott, figyelt imádságom szavára. Áldott legyen Isten, mert nem utasította el imádságomat, szeretetét nem vonta meg tőlem. 66.zsoltár

5 Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál? Mi az, mit benne, benne ott talál? Jézus szemedbe néz! Mi az, mi benned él? Mi az, mi benned, benned, benned él?

6 Jézus az útra néz. Nézi, hogy merre mész
Jézus az útra néz! Nézi, hogy merre mész! Nézi, hogy merre, merre, merre mész! Jézus fogja kezed! Segít és megy veled! Segít és együtt, együtt megy veled!

7 FEBRUÁR 14

8 6. Ne paráználkodj = Légy hűséges!
6. Ne paráználkodj = Légy hűséges!

9 "Én N. N., | esküszöm az élő Istenre, | aki az Atya, Fiú, Szentlélek, | Szentháromság egy igaz Isten, | hogy N.N.-t igazán szeretem, | hűséges házastársa leszek | Isten rendje és igéje szerint, | holtomig, holtáig | el nem hagyom | sem egészségében, | sem betegségében, | sem örömében, | sem bánatában. | Isten engem úgy segéljen. Ámen."

10

11

12

13 „Amit azért az Isten egybeszerkesztett, ember el ne válassza„ Mt 19,6

14

15 6. Ne paráználkodj = Légy hűséges és igenis várj az igazira! … mert Isten nagy ajándékokat tartogat a számotokra!

16 * Teljesen megbízok-e a másikban és kölcsönösnek érzem-e a szerelmet és szeretetet?
* Tisztel-e annyira, hogy ha szakítunk is megtartja a kapcsolatunk titkait és nem beszél ki és nem bánt és én sem fogom égőnek érezni a dolgot? * Mi a célja a testi kapcsolatnak?- ő akarja, én akarom, nem akarok nemet mondani * Biztos, hogy testi szerelemre vágysz? Nem „csak” elfogadásra, szerelemre, ölelésre, valakihez tartozásra? * Kész vagy-e vállalni a következményét? Az egyedüli biztos fogamzásgátlás az, ha nincs testi kapcsolat! * Ha csak kíváncsiság vagy hangulat miatt- szeretnéd, ha veled valaki kíváncsiságból vagy hangulatból (pl. alkohol hatása alatt) közeledne hozzád, hogy éreznéd magad? * Próba? Ki kell próbálnod, próbálnotok a testi kapcsolatot, hogy működik-e? Vagy ez a próbája, hogy igazán szeret-e? Ha ez kell biztosítéknak, akkor valószínűleg a kapcsolatotok nem működik és nem igazán szeret. * Hol a határ? Pont ott, ahol felmerül benned a kérdés!

17 6. Ne paráználkodj = Légy hűséges!
6. Ne paráználkodj = Légy hűséges!


Letölteni ppt "…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések