EGY FELESÉG VALLOMÁSAI

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ciprusi kaland.
Advertisements

ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
A négy gyertya.
Szól-e még Isten az emberekhez?
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…
A P Á SZ T O R Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.
Kedves kis történetek Magdika.
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Most egy kis teszt következik
William Wordsworth Zene: O Mio Babbino Caro From „Gianni Schicchi” igyósi Moni.
Micimackó egy igaz történet
Könnyek....
Jó olvasást kívánunk!!!.
A patikus Az első vacsora A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
A négy gyertya Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy gyertya.
- Szép jó reggelt, Boribon!
A látomás Egy csaj története.
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé.
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
Használati utasítás a WC csésze tisztításához
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
Napra Valentin.
Olvasd lassan és csendben!.
„Aki megtartja parancsait, Istenben él és Isten őbenne.” (1Jn 3, 24).
Fény az alagút végén.
JÓ REGGELT  !!.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
Fény azaz alagút végén Egy ember a kutyájával együtt halt meg. Az égbe érve, az arannyal kirakott úton mentek… Ismerős? Egy finom márványkert mellett.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Mielõtt Anya lettem Fõzhettem magamnak meleg ételt.
All we love, we left behind
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Az anyós váratlanul beállít a friss házasokhoz
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Olvasd lassan és csendben!
Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.
Kis történet kedves embereknek!.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Szól-e még Isten az emberekhez?
Medencés Szülinapi Party
A kamera Egyszer egy fotós vízbe ejtette a kameráját. Miután sikerült kihalászni a vízből látta hogy ez már nem fog működni ha csak nem viszi el a kamera.
Valamikor Chesterfieldben, Midway u.45 alatt, éjjel 1-kor az ajtó előtt...
Összeállította: Szabó Ervin Nagy Krisztina-Stefánia László Karola-Edit.
Buddha bölcs gondolatai Armik – Love Letters () jozefusz.
Szájbergyerek vagyok! Részlet egy digitális függő lány naplójából.
A legszebb zene Arany Viktor.
Így ismerd meg a vevőt jól!
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
A POLITIKUS Szavazz:aut.vagy katt?
Most egy kis teszt következik:-)
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
‚ ZZ.
XVII Évközi VasárnapC - év
Női önbizalom....
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Előadás másolata:

EGY FELESÉG VALLOMÁSAI

Az este összeröffentem a barátnőimmel egy kis “megbeszélésre” Az este összeröffentem a barátnőimmel egy kis “megbeszélésre”. Megígértem a férjemnek, hogy pontban éjféli 12-kor otthon leszek. De a buli túl jól sikerült. Koktél, tánc, még több koktél és az idő elszaladt. Végül hajnali háromra haza is értem, mondanom sem kell.....hullarészegen.

Épp becsuktam magam mögött az ajtót, amikor a kurva “kakukkos óra” rákezdte: KAKUKK,...KAKUKK,...KAKUKK. Mivel tudtam hogy a férjem fel fog ébredni a zajra, gyorsan én is rázendítettem..... és kakukkoltam...... még kilencszer.

“Megúsztam egy veszekedést” gondoltam és büszkeséggel eltöltve - eme zseniális ötletért - szép nyugodtan lefeküdtem a férjem mellé. Az utolsó gondolatom elalvás előtt az volt, hogy mennyire okos és fürge eszű vagyok,... még a kritikus pillanatokban is feltalálom magam.

Másnap mikor a férjem reggeli közben megkérdezte hány órakor érkeztem haza, lazán válaszoltam hogy pontosan éjféli 12-kor, ahogy megígértem. Nem szólt semmit sőt, még kételkedni sem látszott. Na, ezt megúsztam....CSODÁS!!!....gondoltam...

.....mikor megszólalt: Apropó,...ki kéne cserélnünk a kakukkos órát! Igen,....és miért szerelmem? – kérdeztem remegve. Mire ő: - Hááát.... az éjjel felébredtem amikor hármat kakukkolt és a fene tudja hogy miért vagy hogyan, de utána azt kiabálta hogy “BASSZA MEG!!!”...aztán még négyet kakukkolt és........

......miután végighányta a folyosót, másik hármat kakukkolt miközben majd megszakadt a röhögéstől. Utána még egy kakukk, majd botladozás közben rálepett a macskára és összetörte a telefonasztalt a nappaliban. Az utolsó kakukkot már melletem az ágyban adta ki magából, aztán egy fingás kíséretében egyszerűen elaludt. Ennyi. Mit szólsz hozzá?