Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

‚ ZZ.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "‚ ZZ."— Előadás másolata:

1 ZZ

2

3 Hasonló adottságokkal
HIRDETÉS Hasonló adottságokkal rendelkező házvezetőnőt keresek! Csak személyes ajánlatokat várok…

4

5

6 Belefér, vagy sem

7 Mellek megmarkolása legalább 60%-kal csökkenti a stressz szintet…
Az angol tudósok tudományosan bizonyított kísérletekkel igazolják, amit a férfiak már évtizedek óta vallanak!!!

8

9

10 TÚRÓKÚRA és nem KÚRÓTÚRA!
A szőke panaszkodik a barna barátnőjének: – Lefeküdtem mindenkivel a cégnél, megkefélt mindenki az utcából, végigment rajtam egy egész hoki csapat, de alig fogytam pár dekát! Mire a barátnő: – Még egyszer mondom: TÚRÓKÚRA és nem KÚRÓTÚRA!

11 Ilyen barométereket az utcákra…!!!

12 RASSZIZMUS…

13 USA és a bevándorlás

14

15

16 Egyszer bement egy virágárus a borbélyhoz nyiratkozni.
Amikor a fizetésre került sor, a borbély azt mondta: – Nem vehetek el tőled pénzt, mert ezen a héten ingyen, társadalmi alapon nyírok. A virágárus megköszönte neki és elment. Másnap reggel, amikor a borbély sietett kinyitni az üzletét, az ajtó előtt talált egy köszönő levelet és egy tucat rózsát. Azután betért nyiratkozni a pék, de amikor fizetésre került sor, a borbély azt mondta: A pék megköszönte neki és megelégedetten elment. Másnapreggel a borbély talált az üzlet ajtaja előtt egy köszönő levelet és egy tucat süteményt. Eljött nyiratkozni a képviselő is, és amikor fizetni készült a borbély ismét csak azt mondta: A képviselő megörült és elment. Másnap, amikor a borbély megérkezett az üzletébe, az ajtó előtt várakozott egy tucat képviselő, tíz kormánytag, tizenöt tanácsos, a polgármester és több miniszter, a polgármester felesége és hat gyermeke…

17

18

19

20 Életmentő infúziók…!!!

21 Ittassági állapot ábra tudományos alapokon…

22

23

24

25

26

27

28 Egyszer nagyon régen, egy japán császár rendeletet adott ki:
- Keressék meg neki a világ legügyesebb szamuráját, hogy őt állíthassa a serege élére. Egy év után hárman jelentkeztek: egy japán, egy kínai és egy zsidó jelölt. Eljött a nap, hogy bemutassák tudásukat. A japán szamuráj kinyitott egy kis dobozt, ebből felröppent egy légy. A szamuráj kirántotta a kardját, és ssssssuuuhiiiii - a légy pontosan kettévágva  hullott le. - Hihetetlen képesség! Lássuk, mit tud a következő! A kínai magabiztosan előlépett, szintén kieresztett egy kis legyet, és a kardjával sssssssiiiitty-sssssssuuuutty - röptében négyfelé vágta! - Ez is elképesztő! Kíváncsi  vagyok, ezt még felül tudja-e múlni az utolsó jelölt. A zsidó is  felreptetett egy legyet, előveszi a kardját, sssittyi-sssuttyi-sssitty-ssssuutty... s a légy még mindig ott röpködött... - Na, mi az!? Nem tudod megölni? -  kérdezte gúnyolódva a császár. - Ugyan már! Megölni? Az túl könnyű lett volna! Na de, körülmetélni!

29

30

31

32

33


Letölteni ppt "‚ ZZ."

Hasonló előadás


Google Hirdetések