…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Úton böjtben.
Advertisements

Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
A karmesternek: Zsoltárének. Örvendj, egész föld, az Istennek
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Gitáros énekek.
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Úton böjtben. A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz! A bajban lelkem társtalan – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj!
Istenünk, sok-sok feszültség,
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Jó reggelt- Isten hozott !.
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Úton böjtben.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
BÖJT 2014.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Örvendjetek, vigadjatok,
A fény Királya Õ, fenségbe öltözött
Örvendjetek, vigadjatok,
Ő az Úr, Ő az Úr! Meghalt értem a kereszten, Ő az Úr!
BB Biblia-kör.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Jn 14,26 A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam.
JÓ REGGELT !.
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Ki dolgát mind az Úrra hagyja, És benne bízik szüntelen,
Hittem benned, s most íme zengem Irgalmas nagy tetted ezért.
JÓ REGGELT !.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
Jöjj Izráel, ne félj, bízzál Istenedben, mert Ő téged vár. 2x Nem mond le rólad, vissza fogad téged és karjába zár. 2x.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
JÓ REGGELT !.
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
36.
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Örvendezzünk, jertek, áhítatos lelkek, Istenünk oltáránál
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Nem mond le rólad, vissza fogad téged
Szent vagy, szent vagy, szent vagy, mindenség Ura
Előadás másolata:

…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY, ÍGY JÓ REGGELT MINDENKINEK !

Örvendjetek, vigadjatok , mert ím az Úr feltámadott,    szent hitünknek ez ad új erőt: íme igazat mondott! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel.       Feltámadt Jézus, Isten Fia, vígy  magadhoz az égbe fel!

Hadd zengjen hát vidám dalunk, győzelmes Húsvét ünnepén!    Ha hű leszek hozzád, ó Uram,  véled föltámadok én! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel.       Feltámadt Jézus, Isten Fia, vígy  magadhoz az égbe fel!

Örvendj, egész föld, az Istennek Örvendj, egész föld, az Istennek! Zengjétek dicső nevét, dicsérjétek dicsőségét! Mondjátok Istennek: Milyen félelmesek tetteid! Nagy erőd miatt hízelegnek ellenségeid. Az egész föld leborul előtted, és énekel neked, énekli neved dicséretét. (Szela.) Jertek és lássátok Isten tetteit! … Ha álnok szándék lett volna szívemben, nem hallgatott volna meg az Úr. De Isten meghallgatott, figyelt imádságom szavára. Áldott legyen Isten, mert nem utasította el imádságomat, szeretetét nem vonta meg tőlem. 66.zsoltár

Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál? Mi az, mit benne, benne ott talál? Jézus szemedbe néz! Mi az, mi benned él? Mi az, mi benned, benned, benned él?

Jézus az útra néz. Nézi, hogy merre mész Jézus az útra néz! Nézi, hogy merre mész! Nézi, hogy merre, merre, merre mész! Jézus fogja kezed! Segít és megy veled! Segít és együtt, együtt megy veled!

FEBRUÁR 14

6. Ne paráználkodj = Légy hűséges! 6. Ne paráználkodj = Légy hűséges!

"Én N. N., | esküszöm az élő Istenre, | aki az Atya, Fiú, Szentlélek, | Szentháromság egy igaz Isten, | hogy N.N.-t igazán szeretem, | hűséges házastársa leszek | Isten rendje és igéje szerint, | holtomig, holtáig | el nem hagyom | sem egészségében, | sem betegségében, | sem örömében, | sem bánatában. | Isten engem úgy segéljen. Ámen."

„Amit azért az Isten egybeszerkesztett, ember el ne válassza„ Mt 19,6

6. Ne paráználkodj = Légy hűséges és igenis várj az igazira! … mert Isten nagy ajándékokat tartogat a számotokra!

* Teljesen megbízok-e a másikban és kölcsönösnek érzem-e a szerelmet és szeretetet? * Tisztel-e annyira, hogy ha szakítunk is megtartja a kapcsolatunk titkait és nem beszél ki és nem bánt és én sem fogom égőnek érezni a dolgot? * Mi a célja a testi kapcsolatnak?- ő akarja, én akarom, nem akarok nemet mondani * Biztos, hogy testi szerelemre vágysz? Nem „csak” elfogadásra, szerelemre, ölelésre, valakihez tartozásra? * Kész vagy-e vállalni a következményét? Az egyedüli biztos fogamzásgátlás az, ha nincs testi kapcsolat! * Ha csak kíváncsiság vagy hangulat miatt- szeretnéd, ha veled valaki kíváncsiságból vagy hangulatból (pl. alkohol hatása alatt) közeledne hozzád, hogy éreznéd magad? * Próba? Ki kell próbálnod, próbálnotok a testi kapcsolatot, hogy működik-e? Vagy ez a próbája, hogy igazán szeret-e? Ha ez kell biztosítéknak, akkor valószínűleg a kapcsolatotok nem működik és nem igazán szeret. * Hol a határ? Pont ott, ahol felmerül benned a kérdés!

6. Ne paráználkodj = Légy hűséges! 6. Ne paráználkodj = Légy hűséges!