Fülemüle étterem és koktélbár

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ákos FÜZI Energetika 2011.
Advertisements

KÖZGAZDASÁGI-KERESKEDELMI ISKOLA ÓBECSE
Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola
RENDELÉS, VEVŐKISZOLGÁLÁS, E - BUSINESS
Közösségi vállalkozás fejlesztése
7. A PR (Public Relations) tevékenység (Propaganda / Nyilvánosság)
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Marketing terv Készítették: Fekete Szilvia Guganovich Réka
Az üzleti terv.
Új alapítású vállalkozások első 90 napja „Hozhatsz bármilyen döntést, ha mered vállalni a következményeit!”
Trend vagy evolúció? üzleti döntésfolyamatok átalakulása a túlélés és fejlődés érdekében Dr. Csorbai Hajnalka Opten Informatikai Kft. Opten - Céginformáció.
Nagy zsolt istván – szakterületi tanácsadó
Üzleti terv.
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
Éttermi rendszer – User Interface vázlat Káposztatérd csoport.
4. Tétel Válassza ki szépségszalonja számára a legoptimálisabb helyszínt! Határozza meg, hogy milyen szempontokat vesz figyelembe, és mutassa be őket gyakorlati.
Árpolitika a turizmusban
Vállalkozásunk külső, belső kapcsolatrendszere és értéklánca
Vállalkozásindítás kockázat nélkül! Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja.
TÁMOP „A jól meNŐ vállalkozásokért” dr. Nagy Ágnes igazgató Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja
Alapfogalmak.
2011. szeptember Az információtechnológia menedzselése Az információs rendszer fejlesztése Image of the slide: www2.raritanval.edu/departments/busadmin/.../Ch07-IntrotoBusiness.ppt.
A VÁLLALKOZÁS 7. előadás.
Családi vállalkozás.
Kérdések a ZH-hoz.
Piacelemzés - CRM beruházások alakulása
Fejlesztési, stratégiai útmutató
Mit adhat egy jó controlling? A Kerry Hungária Kft. controlling rendszerének bemutatása Általános Vállalkozási Főiskola Vállalkozásszervező Szak 2003.
A szervezeteken belüli funkcionális területek kontrollingja
Önkormányzatok turisztikai feladatai
TÁMOP / „Négy kistérség egy projekt” Marcali,
Az üzleti élet illuzionistái „Csak a cégemet figyeljék, mert csalok!” december 3. Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató, Opten Informatikai.
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
A Kárpátia Magyar-Román Kereskedelmi és Iparkamara
Az üzleti vállalkozás kialakulása, fogalma, a vállalkozás környezete
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
A Dél-Dunántúli régió gazdaságában rejlő potenciál – a KKV-k szerepe a gazdaságfejlesztésben.
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
A képzés fejlesztését, korszerűsítését indokolttá tevő szakmai fejlődésről Sz. dr. Nyitrai Ágnes Apor Vilmos Katolikus Főiskola,
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
Viszlay Anita Kommunikációs szakember Eger, HKIK augusztus 25.
AquaTerr Kft. Készítette: Tóth Péter. Profil: Az AquaTerr Kft. elsődleges célja olyan terráriumok és akváriumok készítése, amely mind működésbélileg,
„Az igazi kérdés nem az, mennyit javultál tegnapi önmagadhoz képest, hanem, hogy milyen jól teszed a dolgod versenytársaidhoz képest.”
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
A MARKETING FOLYAMATA.
Vállalkozás alapítás Ausztriában
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
Vállalkozások segítése a HVK-k gyakorlatában
Hogyan, és miért gondolkozzunk vállalkozóként rendszerben az üzleti tervezés során és a gyakorlatban? „Ötletből pénzt”
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
A marketing olyan eljárás (ma már tudomány, szakma), amely feltárja a kielégítetlen szükségleteket és igényeket, méri és értelmezi jelentőségüket, eldönti,
Vállalkozási környezet Ausztriában GYSMKIK Győr, május 5. Külgazdasági és Külügyminisztérium Mautner Márk külgazdasági attasé, Magyar Nagykövetség,
 A munka, az egyik alapvető szükségletünk.  Munkájuk alapján becsülik meg az embereket. A munka biztosítja a megélhetést.  A családi munkamegosztásban.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Az első lépések a vállalkozás átvilágítása a vállalkozás átvilágítása tájékozódás a forrásokról tájékozódás a forrásokról tervezés tervezés.
Indítás „Zöld mezős” vállalkozással 0-ról indított vállalkozás Előnyei: – Vállalkozó elképzelései szerint alakítható Hátrány: – Időigényes – Nehéz hitelezőt,
Miért gyere a KERI-be?.
Vállalkozásmenedzsment
Megjelentek az infokommunikációs pályázatok
ÜZLETI TERV Magnólia virágüzlet
Közép-Európa legnagyobb retró fánkozója
Partnerség és együttműködés
Tanácsadás / Szakterületi tanácsadás
A VÁLLALKOZÁS 7. előadás.
VÁLLALKOZÁSI FORMÁK Mi szükséges egy üzleti vállalkozás sikeréhez?
A GAZDÁLKODÁS Készíítette: Czeglédi László. A GAZDÁLKODÁS KÖRNYEZETE Fogalma: céltudatos tevékenység, melynek keretében a rendelkezésre álló erőforrásokat.
Üzleti terv.
Üzleti terv bemutatása
Cégnév Üzleti terv.
Üzleti terv.
Előadás másolata:

Fülemüle étterem és koktélbár Üzleti terve A vállalkozás neve, címe: Fülemüle étterem és koktélbár 21220 Óecse, Nemes u. 69. Cégforma: KFT (korlátolt felelősségű társaság)

Áttekintés - Helyi és más ételkülönlegességek, normál és vegetariánus étrend -Lakodalmak -Rendezvények -Termékbemutatók -Születésnapok és más családi rendezvények A rendezvénysátrunk kibérelhető

Piacelemzés és SWOT analízis Nincs más kimagasló étterem a piacon  Ideális feltételek Erősségeink: -Jó minőség -Kedvező árak -Jó lokáció -Egyedi kinálat azoknak akik valamilyen ételallergia miatt nem fogyaszthatnak bármilyen élelmiszert  Gyengeségeink: -Nincsennek olyan alapanyagbeszállitóink, akik garantálni tudják az állandó minőséget -Beszerzési nehézségek a speciális étrendet igénylő fogyasztók miatt   Lehetőségeink -Gyenge konkurencia -Domináns hely megszerzése a piac i ágon -Kedvező banki hitelek a vállalkozás fejlesztéséhez    Veszélyek: - versenytársak megjelenése - Kevés forgalom az egyre romló megélhetési lehetőségek miatt.

Az üzleti elképzelés Célcsoport: minden korosztály, elsősorban csoprtok vendéglátása Nagy befogadóképesség Minden féle étrend szerint étkező vendég óhajának eleget tudunk tenni Előnyös telephely: városközpont

Szükséges alkalmazottak és berendezések Összesen 15 személy végzi el a teendőket A szükséges berendezések: Gáztűzhelyek, Villanytűzhelyek, Pára és szagelszívó, Mosogatógép, Szárítógép, Kávéfőző, Mosogató, Frizsider, Pénztárgép, Daráló, Mixer, Főzőeszközök, Cukrász berendezések, Fritőzök, rendezvénysátor

ÜZLETI CÉLOK 1. Egy éves működés eredményeként elérendő célok minnél többen megismerjék az éttermet minnél több nagy eseményt tarsunk az étteremben. 2. Hosszú távú célok Terveink szerint 2-3 évente szeretnénk új étermeket nyitni, ezáltal egy étterem láncot hozva létre .

MARKETING TERV Promóciós rendezvény Éttermünket népszerüsítő TV film Facebook oldal Óriásplakát

Irányítószerv (igazgató) – tulajdonos, főszakács SZERVEZETI TERV Irányítószerv (igazgató) – tulajdonos, főszakács anyagbeszező Koktél keverő pincér Cukrászok Szakácsok pincérek

MŰKÖDÉSI TERV 14 vendéglátóipari munkás, 1 közgazdász Motiválás: teljesitményarányos fizetés Külső könyvviteli és jogi szolgálat

KOCKÁZATELEMZÉS hasonló ügyvitellel foglakozó vállalatok esetében nem várható válaszlépés elmarad az áruszállítás, akkor a vállalkozó tudja pótolni a kiesést Áramkimaradás A dolgozók egymást helyettesíthetik

PÉNZÜGYI TERV NYERESÉG

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET ÉS JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK A FÜLEMÜLE ÉTTEREMBEN ÉS KOKTÉLBÁRBAN!