Legújabb kávés trendek a vendéglátásban

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kuti Éva Civil trendek az adatok és a szakértői benyomások tükrében Reflektorfényben a civilek – Hova jutottunk, merre tovább? Útkeresésben a szektor NIOK.
Advertisements

Pályázati források a határon átnyúló fejlesztések ösztönzésére Kárpát-medence kincsei - Eger, Dr. Horváth Annamária.
Akkreditált Felnőttképzési Intézmény Együttműködés a szakképzés területén a kamarák és az érdekképviseleti szervek között Dávid Lajos FMKIK alelnök Székesfehérvár,
AZ ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSEK NEMZETGAZDASÁGI ELŐNYEI Knauf Insulation Kft Kanyuk László.
MI A SEO? KÜLSŐS SEO CÉG VAGY SAJÁT SZAKEMBER? MIKOR MELYIKET VÁLASSZAM, ELŐNYÖK/HÁTRÁNYOK Horváth Ernő – WebSEO Kft
KÖZGAZDASÁGTANI ALAPFOGALMAK I. Előadó: Bod Péter Ákos.
Demográfiai, iskolázási folyamatok és munkaerő kínálat Opponáló gondolatok Hablicsek László és Kutas János zárótanulmányához Készítette: Dr.
Ingázás a határ mentén. A külföldre ingázó foglalkoztatottak A külföldön dolgozók aránya a foglalkoztatottak százalékában, 2011.
Jubileumi év partnertalálkozójaPécs, február 29. „Új típusú partnerséggel együtt a jövőért” Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
A év értékelése és a év újdonságai
NIIF Behívás projekt aktualitások
Hagyományos húsvéti húságazati helyzetkép
Turizmus statisztikus szemmel
TÁJÉKOZTATÓ BÁCS-KISKUN MEGYEI CIGÁNYSÁGRÓL
„Szeptember végén” A felsőoktatási pályázati tevékenység jelene és jövője Szitáné dr. Kazai Ágnes Semmelweis Pályázati és Innovációs Központ.
Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárság
Cím Szerző Konzulens.
TÁMOP / „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)”
NÉPEGÉSZSÉGÜGY MEGELŐZÉS, FEJLESZTÉS JÖVŐKÉP a Köz- egészségügye
Projektszellemű tanítási foglalkozások a szakiskola évfolyamán
FITLIFE BAY Fitness és Mozgásközpont
Mi a HIBÁS a kampányolás régi iskolája?
Résztvevői létszám Év Létszám Összesen: 2110 Budapest Regionális 456
A helyzet jó, de nem teljesen reménytelen. A háztartás pénze és ideje.
Magyar-szlovák turisztikai konferencia
Hogyan tovább vendéglátás
Az üzlet működésével kapcsolatos szabályok
A közigazgatással foglalkozó tudományok
Értékesítési képviselő – HoReCa Téged keresünk, ha rendelkezel:
Mitől lesz mobil a pincér?
A cégvezetők problémái az informatikával kapcsolatban
Értékesítési képviselő – HoReCa
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
Miért volt jogbiztonságos a BÜK javaslata ?
A kenyérfogyasztás veszélyei PéPéeS
„AZ IGÉNYTŐL A MEGVALÓSULÁSIG” HONI PLUSZ EGYESÜLÉS – GAIASOLAR KFT.
IT feladatok kiszervezhetősége kis és közepes vállalatok esetén
SZÁMVITEL.
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
MÉDIAFOGYASZTÓ VAGY TARTALOMFOGYASZTÓ? MENNYISÉG VAGY MINŐSÉG?
1993-as közoktatási törvény
Általános tanulságok a világ vezető márkáitól
Bevezetés Az ivóvizek minősége törvényileg szabályozott
MEGKEZDTÜK A FELKÉSZÜLÉST A TANULÓI LAPTOP PROGRAMRA
VENDÉGLÁTÁS - HELYZETJELENTÉS
dr. Jeney László egyetemi adjunktus Európa regionális földrajza
Útmutatások a jövedelmező Biyovis vállalkozásod felépítéséhez és fejlesztéséhez Farkas Attila.
HHR.
A márkázás Marketing gyakorlat 6..
Folyamatosan emelkedik a lakosság
Miért pont a bme-vik?.
Körmendi Dániel MAS Meeting Scheduler.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
„ Egy hatékony iskolai egészségnevelési program – az egyik legköltséghatékonyabb beruházás, amit egy nép (állam) csak megtehet annak érdekében, hogy párhuzamosan.
Új pályainformációs eszközök - filmek
BTMN.
Háztartási termelés, család, életciklus
Európa munkaerő igénye
(Geolevel Geoinformatikai és Szolgáltató Kft.)
Tóalmási Mesevár Óvoda és Konyha
Varga Zoltán SZIE-GTK GSZDI II. évfolyam Témavezető: Dr. Pitlik László
A nők lehetőségei az IT szektorban
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
Hogyan tovább vendéglátás
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
A talajok mechanikai tulajdonságai III.
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
A tehetséggondozás kihívásai
Dr. Parragh László elnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Előadás másolata:

Legújabb kávés trendek a vendéglátásban Tóth Norbert Pannon Kávé Kft. HORECA Területi képviselő Barista trainer

Miért? Elavuló kávézási szokások Egyre kevesebbet fogyasztunk otthon Egyre magasabb jövedelmek Egyre bátrabban költünk Elvárjuk a minőséget a pénzünkért A kávénak központi szerepe van a vendéglátásban

Miért? Koffeinbevitel, megszokás Presszó, trafik, kisbolt Egyre több vendéglátó, egyre több lehetőség a kávéfogyasztásra A kevésbé minőségi helyeken jól fogy a 180.- os kávé. A minőségi helyekre orientálódik a forgalom nagy része

Miért? „Újhullám”- speciality kávézók Trendi Megismertetik a piaccal a minőséget „szakértő” vendégek Bővülő piac Kávéztatáshoz értők hiánya  sok jó munkalehetőség vendéglátáson belül

Mi az a speciality? Magas alapanyag minőség Általában egy termőterület, egy farm Világos pörkölés Sokszínű ízskála, ízjegyek A kávészemek elültetésétől kezdve egészen a csészénkig nyomonkövethető információk a kávéról SZNOBIZMUS

Hogyan? Emeljünk a minőségen szakértelemmel! A jó kávé törzsvendéget „csinál” Magasabb áron eladható Akár kisebb alapanyag költséggel Drága eszközökből hozzuk ki a maximumot Ne maradjunk le! Önképzés= egyre több és jobb munkalehetőségek

Mit érdemes tenni? Barista ≠ agysebész Könnyen másolható (üv., tulajdonos) Néhány egyszerű kulcsmozzanat (őrlemény, tejhab, italok, higénia, apró finomságok) Ésszerű keretek között tartani az alapanyagköltségeket Közös az érdek!

Köszönöm a figyelmet!Köszönöm a figyelmet! Tóth Norbert Email: norbert.toth@pannonkave.hu Tel.: 06306651381