Hogyan tovább vendéglátás Vomberg Frigyes
A továbbfejlődés akadályai Munkaerő Hiányos ismeretek Továbbfejlődés igényének hiánya Konyhák színvonala Minőségi alapanyag Ételek, étlapok, tálalások Vendégkör
A helyes diagnózis fél siker Alulképzett munkaerő A továbbképzés hiánya, érdektelensége Valós értékek nélküli címek Éttermi besorolások helyén kezelése Vendégek nevelése
Alapanyagok fontossága Áruismeret hiánya Jót, olcsón, sokat? A változások belső igény nélkül nem indítható A jövőt most alapozzuk, vagy veszítjük Információ áradat Konyhatechnológiai ismeretek
Az igényesség, és a minőség a jövő lehetősége Lehet-e hinni a minősítéseknek? A minőség nem hely függő! Megtévesztések Nem igényeljük? Nem tudjuk megfizetni! Minél több helyi termék Minél több termelői kapcsolat
Ételek megjelenítése Jó étel csúnyán Rossz étel szépen Giccs, vagy szépség Kinek adunk el,és hol Felszolgálhatóság Tálalás és egyéniség Tálalás és textúra Tálalás öncélok nélkül
Köszönöm, hogy meghallgattak