Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Úton böjtben.
Advertisements

Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Jó reggelt- Isten hozott !.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Jó reggelt- Isten hozott !.
ITT A KARÁCSONY!.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Gitáros énekek.
Gitáros énekek.
Úton böjtben. A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz! A bajban lelkem társtalan – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj!
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Jó reggelt- Isten hozott !.
Jó reggelt- Isten hozott !.
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Feltámadt ! – húsvét után…
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
ISTEN IGÉJE MONDJA: „…a négy élőlény és a huszonnégy vén leborult a Bárány előtt … és új éneket énekeltek ekképpen: "Méltó vagy arra, hogy átvedd a könyvet,
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Jöjj Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el fényességünk
JÖJJ EL ÉLŐ VÍZFORRÁS JÖJJ A SZÍVÜNK TÉGED VÁR JÖJJ KI FÉNYT ADSZ LELKÜNKNEK JÖJJ ÚGY VÁRUNK RÁD
Jézus Te vagy Sáron legszebb rózsája,
Jézus, tiszta lényed nézve,
║: Jöjj, Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el, fényességünk!
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
ISTEN hozott köztünk!.
Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Ászáf táborának résztvevőit ! Mór, június 25.
JÓ REGGELT !.
Isten szívén megpihenve forrjon szív a szívre hát
Dalt zengnek a rétek, s minden virág,
JÓ REGGELT !.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Új hálaének áldja Istent
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják!
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Téged kereslek, Uram. Te vagy célom és utam. Feléd nyújtom kezem,
JÓ REGGELT !.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Lajoskomárom, november 27.
JÓ REGGELT !.
Örvend a szívem, ujjong a lelkem, Jézus rám talált
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
55.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
Jó reggelt! ADVENT 3..
…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,
JÓ REGGELT !.
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Előadás másolata:

Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

Mert te voltál a segítségem, szárnyad árnyékában ujjongok. Ó Isten, te vagy Istenem, hozzád vágyakozom! Utánad szomjazik lelkem, utánad sóvárog testem, mint kiszikkadt, kopár, víztelen föld. Így nézek rád a szentélyben, hogy lássam hatalmadat és dicsőségedet. Mert szereteted az életnél is jobb, ajkam téged dicsőít. Ezért téged áldalak, amíg élek, nevedet imádva emelem föl kezem. Mintha zsíros falatokkal laktam volna jól, úgy ujjong az ajkam, és dicsér a szám. Fekvőhelyemen is rád gondolok, minden őrváltáskor rólad elmélkedem. Mert te voltál a segítségem, szárnyad árnyékában ujjongok.

Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé! Kóstolom öröklét kútjait, Megyek az Uram elé! Vágok a réten, a völgyön át, Hágok a szirtre fel, Útközben láthatok sok csodát, Vágyom az Uramhoz el.

Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég. A földet fedheti zúzmara, Megyek, ha fütyül a szél. Kezemben vándorbot és virág, Lábamon út pora, Zsákomban kalács, s a Bibliám, Ajkamon hála dala.

Látom a kitárt Menny kapuját, Terített asztalát, A nekem szabott fehér ruhát, Látom az Úr mosolyát.

Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál? Mi az, mit benne, benne ott talál? Jézus szemedbe néz! Mi az, mi benned él? Mi az, mi benned, benned, benned él?

Jézus az útra néz. Nézi, hogy merre mész Jézus az útra néz! Nézi, hogy merre mész! Nézi, hogy merre, merre, merre mész! Jézus fogja kezed! Segít és megy veled! Segít és együtt, együtt megy veled!