John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS Hogyan válhatsz szuperhőssé a praxisban?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Sikeres emberek.
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
A kolerikus vérmérséklet
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Mi is az a Multi-Level Marketing?
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Gazdagság-identitás.
Gondolatok a barátságról
Idő multán (Jorge Louis Borges) Chris Spheeris – EROS(Rain)
TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL?
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Béla gondolatai a házasságról
Karrierfejlesztés lehetőségei és dilemmái
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
ÉLET Click to advance slides.
“13 tanács egy életre".
PREZENTÁCIÓT INDÍTSA AZ EGÉREL
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Mi a COACHING? A COACHING angol eredetű szó, amely edzést jelent. Az üzleti életbe kb. 20 évvel ezelőtt került be, gyökerei a sport pszichológiából eredeztethetők.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
AZ ÉLET PILLANATAI.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Napra Valentin.
Olvasd lassan és csendben!.
III.4. A VEZETŐ SZEREPE ”... tudomásunk szerint minden sikeres minőségi forradalom a felső menedzsment részvételével történt EGYETLEN KIVÉTELT sem ismerünk.”
Minőség menedzsment 6.előadás
Trénerek: Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Szép napot.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
A pontos idő: 18:58.
A munkával való elégedettség
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
mint ami mások szerint szükséges!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
Motiváció.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Tantra Indiából
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
1 [KATAPULT LIVE ADÁS] Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?...avagy így válaszd ki a legjobb embert, a legrövidebb idő alatt!
John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS Minden a számokban rejlik.
John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS A Te praxisod, a Te karriered, a Te életed – gond van?
Biyovis a mi üzletünk.
Karrier.
Változó szakma-változó értékek?
Korunk paradoxona Kattints a követezô dia megjelenítéséhez 
A lelkigondozott védekezései
„ÖSSZEFOGÁSBAN AZ ÉSZAK- HEGYHÁTÉRT”- EFOP
Szeptember 1. Nem az első nap a nehéz, hanem az, amikor rádöbben felnőtt és gyerek, hogy még vár rá 179 nap…az iskolában.
“13 tanács egy életre".
Előadás másolata:

John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS Hogyan válhatsz szuperhőssé a praxisban?

Nem ilyen mesebeli karakterekről beszélek, akiknek emberfeletti képessége vagy ereje van

Normális emberekről beszélek, akik rendkívüli dolgokat tesznek vagy másokat segítenek Tehát a szuperhős állatorvos valaki, aki a tökéletes praxist viszi, amelyben a szakmáját tudja gyakorolni akit „szétszednek” az állattartók a tanácsaiért, aki lelkesíti a főnökét és kollegáit, aki megduplázza az elvárt profitot, és teszi mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a szakmai elvárásokkal és értékekkel.

És Te szuperhőssé tudnál válni? – hát persze!! Hogyan? - tanuld meg a ‚hat tikot’

Első titok – a szuperhős állatorvosok sikeres praxisokban dolgoznak

Tehát, ha az első munkahelyedet keresed – vagy a következő állásodat – az praxis vezető – ki lehet és ki nem lehet állatorvos – ki lehet és ki nem lehet tulajdonos – kritikus lesz a sikered tekintetében A praxis szuperhősök karriert akarnak egy olyan praxisban, amelyik sikeres és profitábilis, mert egy jó vezető áll a kormányrúdnál Hogy tudod meg? Úgy, hogy megtanulod a szakmai szolgáltatások üzletmenetét egy igényes és versenyképes piacon Úgy, hogy felfedezed a Te üzletedet

Második titok – Csak az a megfelelő munka a számodra, amelyik megfelelő a főnöködnek és a munkatársaidnak

A baj az, hogy mindenki és Te is – valószínűleg a siker fogalmát másként határozzátok meg és méritek Tehát fordítsatok időt arra, hogy meghatározzátok, hogy a praxis valamennyi résztvevője hogyan méri a sikert – beleértve a társállat tulajdonosokat, a kereskedelmi célra tartott állatok tulajdonosait, a munkatársaidat és a főnöködet Figyeljetek arra, hogy úgy csináljátok meg, hogy jó legyen mindenkinek, és máris a jó úton jársz, hogy elérd a személyes és szakmai céljaidat Mivel ők, ahogy Te is – mind egy olyan praxishoz akartok tartozni, amelyik sikeres

Harmadik titok – Értsd meg az üzleti, a tudományos oldalát és a gyönyörűségét az állatorvosi munkának

Egy kérdés – Mit csinálnak az állatorvosi praxisok? Hát ez könnyű – olyan vállalkozások, amelyek állatorvosi szakmai szolgáltatásokat és termékeket biztosítanak az állattartók számára Rendben – no de miért? Az állatok jólléte miatt? Olyan környezetet akarnak biztosítani, amelyben a szakmájukat gyakorló klinikusok jól érzik magukat? Olyanok, amelyek a legjobb állatorvosi szolgáltatást kínálják a tulajdonosoknak? Olyanok, amelyek a tulajdonosokról adatbázist vezetnek? Olyanok, amelyek a boldog munkakörülményt nyújtanak a dolgozóknak? Vagy olyanok, amelyek profitot csinálnak a tulajdonosnak?

A rövid válasz az, hogy az állatorvosi praxisnak mindezeket meg kell tennie: de különösen fontos, hogy bevételt kell generálnia, amely meghaladja a kiadásokat, hogy visszaforgathasson, hogy a legmagasabb minőségű standardoknak és szakmai szintnek megfelelően láthassa el a pácienseket … és hogy képes legyen fizetni azért, ami megéri

Milyen tényezők befolyásolják a praxisod értékét, így a fizetésedet? Talán a következő nagy lecke az, hogy kapcsolat lesz a között, hogy hogyan tudod megnyerni a klienseket, megtartani a klienseket és bevételt termelni a praxisodnak – és a fizetésed értéke között és más előnyök között, melyeket viszont kaphatsz

A praxisban betöltött értéked, ahol dolgozol, nagy mértékben a számoktól függ, különösen azon Kulcs Teljesítmény Mérőkben, amelyeket a Te személyes munkád befolyásol és a Te sikered, mint klinikus, sokkal inkább attól függ, hogy Te mennyire érted meg a szépségét és üzleti oldalát a praxisnak, mint a klinikai gyakorlattól (még ha méred is a sikert valahogy) Talán nem érdekel az üzlet és a praxismenedzsment – talán soha nem akarsz saját praxisba pénzt fektetni, de:

Negyedik titok – munka a kliensekkel és más állattartókkal – ki lehet jövőbeli kliens

Mindenki kiváló állatorvosi szolgáltatást keres, magas szintű kliens és páciens ellátással, értelmes embereket és értéket a pénzéért De mindez az elvárás – az alap – a norma – és abszolút semmit nem tesz hozzá a Te praxisodhoz, melyben dolgozol, hogy kitűnj a tömegből

Mi adja a különbséget – egyszerű, e három felelősségi körnek a felismerése és megértése és gyakorlatba helyezése : Tételezzük fel, hogy én vagyok az ügyfeled: Először – akármikor megkeresem vagy felkeresem a praxisodat, hadd érezzek különleges fogadtatást Másodszor – akármikor hozzád vagy veled beszélek, tedd világossá abban a pillanatban, hogy a figyelmed csak az enyém, az állatomé és az észrevételeimé, és Harmadszor – emlékezz, hogy amikor hozzám szólsz vagy kezeled az állatomat, a Te szereped kizárólagosan arra irányul, hogy oldj meg az állatom egészségével vagy jóllétével kapcsolatosan egy problémát

Tedd meg mindezt, és olyan emberekkel lesz dolgod, akik örömmel veszik mindazt, amit értük teszel. Hovatovább, vissza fognak jönni, és ami még fontosabb, ajánlani fognak téged és a praxisodat a barátaiknak, kollegáiknak, ismerőseiknek E három felelősségi kör egyikének sincs semmi köze a Te klinikai, szakmai vagy üzleti felkészültségedhez. A dolog lényege egyszerűen az, hogy az emberek, akik a tanácsodat kérik, különlegesnek érzik magukat, nagyon különlegesnek.

Ötödik titok – erős munkakapcsolatok kiépítése a kollegákkal a praxisban – és különösen a főnökkel, azzal a személlyel, aki a fizetésedet adja

A sikered nagyon nagy mértékben a csapatod többi tagjától függ. Ismerj meg valamit a csapatod minden tagjáról – nem csak mint egyéniségekről – hanem a munkájukról és annak jelentőségéről a praxis sikerében Te is alapvető vagy az ő sikerükben – és ők is alapvetőek a tiedben

Ne feledkezz meg a főnökről. Íme néhány dolog, amit ő szeretne tudatni A főnök kap utoljára fizetést Ha többet akarsz, tegyél többet Gondolkozz az ügyfél fejével Az otthoni gondjaidat hagyd otthon Viseld a felelősséget – ami a Te hibád, az a Te hibád Tedd meg az extra kilométert Ne gondokat hozz, hanem megoldásokat Bár nem Te fizeted a számlákat, cselekedj úgy, mintha neked kellene Töltsd a megfelelő időt bent – érkezz kicsit előbb, menj el kicsit később és ne nézegesd az órádat folyton Ne élj azzal, hogy minél kevesebbet teszel amilyen gyakran csak lehet. Előbb utóbb úgyis a főnöknek lesz igaza

Hatodik titok – Tervezz előre, hogy elérd a karrier céljaidat

Tekintsünk hát a jövőbe Tételezzük fel – és remélem ez igaz – hogy klinikai praxist tervezel de több felelősséget akarsz, nagyobb ismertséget és több jövedelmet Mostanra tudnod kell, hogy az egyetlen mód, hogy munkavállalóként elérd a céljaidat az – hogy növeld az értékedet a főnököd szemében és a praxisban, amelyben dolgozol

Dióhéjban – itt van hogyan Legyél erős problémamegoldó Tanulj, hogy vezetővé válj Segíts másokat a sikerre Mozdítsd előre az üzletet Légy elkötelezett tanuló – klinikai és azon túl is Lehessen rád számítani, légy mindig megbízható Kerüld a bizonytalanság látszatát (még ha bizonytalannak érzed is magad) Bízz magadban de kerüld a nagyképűséget vagy arroganciát Viseld a felelősséget a karrieredért

Tedd meg mindezt és én garantálom, hogy a jövőben Állatorvosi Praxis Szuperhős leszel

John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS Köszönöm