Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Több oldalas dokumentum készítése Ms Word 2007 szövegszerkesztővel
Advertisements

BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
TOLL, SZÍN ÉS VASTAGSÁG.
Word 2007.
PowerPoint program A PowerPoint programot nyissuk meg a Start menüből.
Bekezdésformázás Név: Szarvas Nóra 8/a Felkészítő tanár: Salamon Róza
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
Türr István Gimnázium és Kollégium 8500 Pápa, Fő u. 10.
Alapok Néhány apróság, amit tisztázni kell. Első feladatok Szúrj be egy diát a legelső helyre! Legyen rajta valami főcímszerű szöveg!
Mire jók a tabulátorok? Lehetőséget nyújtanak
Prezentációkészítés Microsoft PowerPoint.
Embléma, logotípia, piktogram, címer.
A körlevél készítésének menete
Tartalomjegyzék és tárgymutató
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Salamon Róza felkészítő tanár
Zsombori Balázs Neumann János Számítástechnikai SZKI
,,Én így tanítanám az informatikát”
A PLAKÁT Készítette: Wiedermann Katalin.
Prezentáció készítés MS PowerPoint segítségével
Prezentáció készítése Balogh Zoltán PTE-TTK IÁTT Bevezetés az Openoffice Impress használatába.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
A prezentációkészítés alapjai
Prezentációkészítés összefoglaló
Honlap készítés 4. óra.
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
Készítette: Turócziné Kiscsatári Nóra
Az NVU webszerkesztő program
Kördokumentumok 1..
Készítette: Kiscsatári Nóra
A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.
Dokumentum formázása.
SZÖVEGSZERKESZTÉS II. SZÖVEGSZERKESZTÉS LÉPÉSEI
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Számítógépes programok használata
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Jagodics Rita – kereskedelmi marketing szakértő GYŰJTS TÖBB VEVŐT ÉS PÉNZT KIVÁLÓ REKLÁMSZÖVEGGEL!
Informatika Oktató: Bock Ádám. Prezentáció készítés PowerPoint program segítségével.
Bevezetés. Alapok: szövegszerkesztő alkalmazás (Word) megnyitása: Start gomb  Minden program  Microsoft Office  Microsoft Office Word 2007 szövegszerkesztő.
Embléma, logotípia, piktogram, címer. Logotípia LOGÓ: a beszéddel kapcsolatos fogalom, a beszéddel kapcsolatos dologra utal A logó szó valójában az emblémában.
Modern fényképalbum. Ez a fényképalbum mintaoldalakkal segíti az első lépések megtételét. Saját lapok felvételéhez kattintson a Kezdőlap fülre, majd az.
Hasznos tanácsok kedvenc témádból készítendő ppt elkészítéséhez
Hagyja Margie-ra a következő téli vakáció megtervezését!
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
Zoli Zoli születésnapját! születésnapját! Ünnepeljük együtt
Szövegszerkesztés összefoglalás.
A kedvenc prezentáció készítő szoftverem: PowerPoint 2010
Microsoft® Office PowerPoint® 2007 – ­oktatóanyag
Az esemény neve Esemény dátuma Esemény időpontja
Megjegyzés: Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a kártyák helyesen jelennek-e meg a nyomaton. A Nyomtatás.
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és újévet kívánunk!
Megjegyzés: Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a kártyák helyesen jelennek-e meg a nyomaton. A Nyomtatás.
Oktatóbemutató címe Előadó: Név.
Cím elrendezése képpel
5 tipp a munka egyszerűsítésére
Beérkezett üzenetek Rendszerezett A mappa tisztítása
Northwind Traders Kik vagyunk?
Ültetési rend létrehozása
Adatfeldolgozási ismeretek 15. ML osztály részére 2017.
A dia beszúrása a bemutatóba
[Plakát címe] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Az alábbi neveket és titulusokat cserélje.
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
Mihály Mihály Ünnepelj velünk! Ünnepelj velünk! 18 éves lesz!
Közösségi médiás képek sablon
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! 18 Hajtás
Cím és kép elrendezés Alcím
Előadás másolata:

Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e meg a nyomtatásban. A Nyomtatás párbeszédpanelen lehet, hogy törölnie kell a Papírmérethez igazítás bejelölését (az Egész oldalas diák legördülő listán). A kétoldalas nyomtatással kapcsolatos útmutatásért tekintse át a nyomtató dokumentációját. A dián levő képek kicseréléséhez jelöljön ki egy képet, majd törölje azt. Ezt követően kattintson a Kép beszúrása ikonra a helyőrzőben saját képének beszúrásához. Ha le kívánja cserélni az emblémát a sajátjára, kattintson a jobb oldali egérgombbal az „EMBLÉMA helye” képre, és válassza a Kép módosítása menüpontot. Írjon be képfeliratot a fényképhez. Hogyan kezdheti használni ezt a sablont? Használhatja ezt a friss, ugyanakkor profi megjelenésű brosúrát a jelenlegi formájában, de akár saját igényei szerint át is alakíthatja. A sablonban mindenhol tippeket adtunk meg, amelyek segítenek az első lépésekben. Bármilyen helyőrző szöveget (például ezt is) lecserélhet, ha ide kattint, és egyszerűen elkezd beírni. A brosúrában levő fényképek lecseréléséhez jelöljön ki egy képet, és törölje azt. Ezt követően kattintson a Kép beszúrása ikonra a helyőrzőben saját fényképének beszúrásához. Ha le kívánja cserélni az emblémát a sajátjára, kattintson a jobb oldali egérgombbal az „EMBLÉMA helye” képre, és válassza a Kép módosítása menüpontot. Kik vagyunk? Bemutatkozunk Itt helyezheti el a „gyorsított bemutatkozást”. Ha például a liftben állva nyílna néhány másodperces lehetősége, hogy bemutassa termékeit vagy szolgáltatásait valakinek, mit mondana? Kapcsolatfelvétel Telefon: [Telefonszám] [ cím] Web: [Webcím] CÉG NEVE Cím Irányítószám, város NORTHWIND TRADERS A brosúra alcíme vagy a vállalat jelmondata

Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e meg a nyomtatásban. A Nyomtatás párbeszédpanelen lehet, hogy törölnie kell a Papírmérethez igazítás bejelölését (az Egész oldalas diák legördülő listán). A kétoldalas nyomtatással kapcsolatos útmutatásért tekintse át a nyomtató dokumentációját. A dián levő képek kicseréléséhez jelöljön ki egy képet, majd törölje azt. Ezt követően kattintson a Kép beszúrása ikonra a helyőrzőben saját képének beszúrásához. Ha le kívánja cserélni az emblémát a sajátjára, kattintson a jobb oldali egérgombbal az „EMBLÉMA helye” képre, és válassza a Kép módosítása menüpontot. Íme, néhány hasznos ötlet… Mit tartalmazzon egy brosúra? Ez a hely kiválóan megfelel a cég általános célkitűzésének ismertetésére. A lap jobb oldalát felhasználhatja arra, hogy összefoglalja, mivel tud kitűnni a tömegből, míg a középső részen elhelyezhet egy rövid sikertörténetet. (És feltétlenül olyan fényképeket válasszon, amelyeken látszik, hogy milyen tevékenységben a legjobb a vállalat. A jó képek mindig elérik a kívánt hatást.) Úgy gondolja, hogy nehéz lehet egy ilyen látványos dokumentumot megformázni? Gondolja újra! A brosúrában levő helyőrzők előre meg vannak formázva. Önnek már csak a szöveget kell beírnia kattintás után. „Ne legyen szemérmes! Mutassa meg, hogy milyen kiváló. Ez a hely kiváló egy ügyfél ragyogóan pozitív beszámolójához.” Hogy érheti el a kívánt eredményeket? A brosúra megjelenését egyszerűen átalakíthatja a menüszalag Tervezés lapján látható Témák, Színek és Betűtípusok gyűjtemények segítségével. A vállalatára jellemző színeket vagy betűtípusokat használ? Ez sem jelenthet gondot! A Témák, a Színek és a Betűtípusok gyűjteményből választhat magának egyéni elemeket. Írjon be képfeliratot a fényképhez. Ne felejtsen el megadni némi konkrétumot arról, hogy mit kínál, és miben tér el a versenytársaktól. Termékeink és szolgáltatásaink Megadhat listajeles felsorolást vállalatának termékeiről, szolgáltatásairól, illetve a vállalattal való együttműködés fő előnyeiről. Vagy egyszerűen csak összegezze a lényeget néhány tömör bekezdésben. Tudjuk, hogy akár órákon át tudna mesélni arról, milyen nagyszerű a vállalata. (Nem is hibáztatjuk ezért – Ön lenyűgöző!) Csak ne feledkezzen meg arról, hogy ez marketing – ha meg akarja ragadni a másik figyelmét, legyen rövid, barátságos és könnyen olvasható.