Mennyiből Lehet Opciózással Megélni? Minden jog fenntartva - OpcioGuru1

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szakképzési hozzájárulás év. Legfontosabb változások Új törvény: évi CLV. törvény Módosult a felnőttképzésről, és a felsőoktatásról szóló.
Advertisements

M OBILROBOT - PROGRAMOZÓ VERSENY Készítette: Szomjas Oroszlánok Team.
2016. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 III. Fedezeti ügyletek Határidős ügylet segítségével rögzíthető a jövőbeli ár –árfolyamkockázat kiküszöbölése.
Származtatott termékek és reálopciók Dr. Bóta Gábor Pénzügyek Tanszék.
2013. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 Fedezeti ügyletek Határidős ügylet segítségével rögzíthető a jövőbeli ár –árfolyamkockázat kiküszöbölése.
___________________ Családi kassza ___________________ Készítette:
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
HULLADÉKKEZELÉSI TECHNOLÓGIÁK A KÖZSZOLGÁLTATÓK SZOLGÁLATÁBAN Január 21. Nagy Bálint ügyvezető.
2015. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 II. Határidős árfolyamok A lejáratkor a határidős és az azonnali ár megegyezik. Milyen kapcsolat van.
2016. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 II. Határidős árfolyamok A lejáratkor a határidős és az azonnali ár megegyezik. Milyen kapcsolat van.
KAB-KEF-11 A/B/C Gyakran Ismételt Kérdések. Nem érkezett meg a regisztrációt aktiváló . Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező.
A VÉDŐNŐK SZEREPE AZ EMLŐRÁK KORAI FELISMERÉSÉBEN Puskás Gabriella AZ EMLŐRÁK GYÓGYÍTÁSÁÉRT ALAPÍTVÁNY BUDAPEST.
1 Az önértékelés mint projekt 6. előadás 1 2 Az előadás tartalmi elemei  A projekt fogalma  A projektek elemei  A projekt szervezete  Projektfázisok.
Tízből 8 magyar netező használ közösségépítő szájtot.
A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE május 26.. A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE Beszerzés vs. közbeszerzés Az új közbeszerzési törvény tükrében Willinger Kornél NVMT Elnökségi.
Vetésforgó tervezése és kivitelezése. Vetésforgó Vetésterv növényi sorrend kialakításához őszi búza250 ha őszi árpa50 ha lucerna ebből új telepítés 300.
„Internetes kommunikáció” pótkurzus Készítette: Tóth Tímea Szak: Tantárgykódja: Tanár neve:
Előadó: Bali Kornél Mikro-, kis-és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása.
FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK WEBOMETRICS RANGSORÁNAK VIZSGÁLATA GOOGLE PAGERANK TEKINTETÉBEN DOSz – Tavaszi Szél Konferencia 2016 Losonczi György.
2016. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 II. Határidős árfolyamok A lejáratkor a határidős és az azonnali ár megegyezik. Milyen kapcsolat van.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
Helyi védett értékek bemutatása
A mese címe: A változások viharában – NEXON insight
Új típusú tehetséggondozás a gyógypedagógiában
Így szervezd ki az ügyfélszolgálatot, csomagküldést mindörökre és
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Brikettálás – új innovatív technológia
2017. Szeptemberében induló képzések
Becslés gyakorlat november 3.
Ebben a tanévben is lesz
Segíteni vagy megmenteni
Kommunikáció a könyvvizsgálatban
Kockázat és megbízhatóság
Tapasztalatok 3 hónap Facebook
Kérdések és válaszok az előfizetéses rendszerekről
Elektronikus számlázás
A mozgási elektromágneses indukció
Hozam visszaforgatás.
Integrált Közösségi Szolgáltató Tér
e-Számlázás a gyakorlatban
A évi pályázati felhívás legfontosabb szabályai
Miért pont a BME, hogyhogy a VIK?
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Mi jut Önnek eszébe a napi postázásról?
Munkagazdaságtani feladatok
Família Nagycsaládosok Egyesülete
1.1. FOGYASZTÓI DÖNTÉS B fogyasztó A fogyasztó
6. óra.
Northwind Traders Kik vagyunk?
Ez a Tantra Indiából érkezett..
A szállítási probléma.
HIRING 101: BEVEZETÉS A TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁSBA
MIÉRT ÉRDEMES HOZZÁNK JÖNNÖD?
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
A következő dián még van pár információ.
Scool-Túra Kft Miskolc Széchenyi út 36.
Családi vállalkozások
Helyi támogatási kérelmek benyújtásának ügymenete
Munkagazdaságtani feladatok
Fizetés Milyen a te fizetésed?.
Áramlástan mérés beszámoló előadás
Szakmai gyakorlat tájékoztató
Magánszemélyként bérbe adnám az ingatlanomat.
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Háttértárak Merevlemezek.
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Háttértárak Merevlemezek.
ARANY JÁNOS: VOJTINA ARS POETICÁJA
Előadás másolata:

Mennyiből Lehet Opciózással Megélni? Minden jog fenntartva - OpcioGuru1

$5000 kezdőtőke Vajon mennyiből lehet megélni ha tőzsdézel? Sokszor a mennyiből lehet megélni kérdés összemosódik azzal, hogy mennyivel érdemes elkezdeni opciózni. Ahhoz, hogy elindulhass az opciós kereskedésben, min. szükséged lesz $5.000-re. Ez az a nagyon minimum összeg, ami alatt azért nem érdemes kipróbálnod, mert olyan magas szintű egyedi pozíció kockázatot fogsz vállalni, ahol a kezdő könnyen elvérezhet. Ebből meg lehet élni? Szinte kizárt! Miért? Azért mert reálisan és konzisztensen nem fogsz tudni olyan havi hozamot generálni, ami a normális megélhetésed fogja biztosítani. Minden jog fenntartva - OpcioGuru2

Megélhetés és hozam Lássunk egy példát Számoljunk azzal, hogy szeretnél behozni egy havi Ft nettó fizetésnek megfelelő összeget. (~$1500) Milyen esélyeid vannak az opciókkal? Kezdő opciós kereskedőként havi 3%-ot hozhatsz a teljes számládra vetítve. Ha már tapasztaltabb vagy, akkor a havi 5-7% sem elszállt elvárás. Vedd figyelembe, hogy ha tényleg megélhetésről van szó, akkor nem számolhatsz a kamatos kamat elvvel, hiszen minden hónapban hazautalod a hozamot. Így a tőkéd nem fog növekedni, de a megélhetésed biztosíthatja. Minden jog fenntartva - OpcioGuru3

Számlaméret - profit Nézzük adott tőke és havi hozam mellett hol és mikor érhető el a $1.500-as hozamszint: Látszik, hogyha kezdő vagy és 3%-os hozol havonta, akkor legalább $ es tőkére van szükséged. Ha gyakorlott vagy és hozol 7%-ot, akkor elég a $ es számlaméret is. Minden jog fenntartva - OpcioGuru4

Egy inspiráló példa Tehát egyértelműen látszik az, hogy teljesen más szintű tőke kell a kezdéshez, mint a megélhetéshez. Ha csak "opciózgatni" akarsz, akkor elég az $ Ha meg akarsz belőle élni, akkor kell kb 6-12 hónap gyakorlás és tapasztalat és legalább egy $ es számla. Az egyik tanítványom a kedvenc sikersztorim. 40-es éveiben járó nőről van szó, akinek van 4 gyereke. Egy éve kereskedik azzal a rendszerrel, amit tanítottam neki. Idén fél év alatt termelt 25% profitot, ami havi 4%. Napi 1 órában kereskedik, 4 gyerek mellett. Minden elismerésem az övé! Minden jog fenntartva - OpcioGuru5

Belevágsz? Érdemes néhány kérdést tisztáznod mielőtt belevágsz: Játszadozni akarsz vagy komolyan veszed? Meg akarsz-e ebből élni vagy ez is csak egy "láb"? Milyen időtávon tervezel? Mennyi tőkét tudsz erre allokálni? Mennyi időd van a tanulásra? Az opciózásnak az az egyik nagy előnye, hogy magas szintű kockázatkezelés mellett hosszú távon is folyamatosan tudsz profitálni, nem olyan, mint egy hullámvasút… Minden jog fenntartva - OpcioGuru6

Hol tudhatsz meg többet? 7 Helyszín: Budapest Létszám: kiscsoportos, fő. A végére egy jó kis közösség alakul ki. 3 hétfő 10:00-16:00 Az 1 napos vagy a 3 napos Opciós Oktatáson: hétfő 10:00-17:00 Profi opciós tudás 7 hét távoktatás

Keress meg bátran! Megtalálhatsz a weben: És több közösségi oldalon is: Facebook: LinkedIn: hu.linkedin.com/pub/opcio-guru/16/902/490/ hu.linkedin.com/pub/opcio-guru/16/902/490/ Twitter: Google+: Skype: opcioguru 8

Köszönöm a figyelmet! 9 Kérdés esetén írj: