Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Advertisements

Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
A sport mint stratégiai ágazat az állami szerepvállalás tükrében
Szponzoráció.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
A szponzorálás.
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : Fax: EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS.
„EU-s tartalmak az oktatásban" Pedagógustovábbképzési program Budapest, 2008 április 1 DISSZEMINÁCIÓ.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
A helyi termék szerepe és lehet ő sége Zala megyében Kovács Tünde, projektszakért ő Kerka völgy aranya, a méz - a helyi termékekért Zalamerenye, 2010.
A GPSGames.hu bemutatkozik GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu.
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Gábor Dénes Tehetségpont
Veszprém Megyei Tájfutó Szövetség Közgyűlés, február 05. Beszámoló a évi tevékenységről 1. Szakmai tevékenység 1.1 Versenyrendezés 1.2 Eredményesség.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
A évi EMH kampány csatlakozási feltételei Hogyan szervezzünk sikeres és mégis költséghatékony városi kampányt? Szerencsi Éva Nemzeti Fejlesztési.
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) TÁMOP – TIOP A pályázati lehetőségek rendszere.
„ TEszedd ” ( 2011) „Önkéntesen a tiszta Magyarországért” Vidékfejlesztési Minisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkárság Budapest dr. Rácz.
dr. Földy Ferenc Operatív Program Kft február 23.
TÁMOP „Együtt a tiszapartis tehetségekért” „Ezt írjuk - így mondjuk” Iskolai vers- és prózamondó és –író verseny.
TIOP / „A tudás kulcsa” – tanulói laptopok az élethosszig tartó tanulás kulcskompetenciák fejlesztéséhez. Kedvezményezett: Jászárokszállás.
BIZTONSÁGOS KARBANTARTÁS Helyszín, dátum Egészséges munkahelyek kampány
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
Határtalan Civil Nap Pestújhely Menyhért Péter Demokrácia kellék– társadalmi harmónia: 10 éves a csepeli civil együttműködés Ötlet megszületése:
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Okos Jövő Fórum 2014 Smart Future Forum Okos Jövő Fórum 2014 A rendezvény koncepciója 2 2 Hagyományteremtő céllal megrendezett szakmai fórum az.
A MEGÚJULT MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGE A DIÁKSPORT DIMENZIÓK TÜKRÉBEN, A DIÁKOLIMPIA TOVÁBBFEJLESZTÉSE.
Támogatott lakhatási programok a fővárosban Adatok és módszertan szerepe a fővárosi lakhatási programok lebonyolításában.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
Sajtótájékoztató, április 19. NOVOTEL Hotel A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 112. ATLÉTIKAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁGA július Székesfehérvár, Sóstói Stadion.
Előadó: Tarcali Katalin
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
Az egyetemi sport eladhatósága, mi kelti fel a cégek érdeklődését? Debrecen, szeptember 3.Készítette: Maszlavér Gábor.
Sportirodák szerepe az intézményi sportéletben
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
Gersekaráti IKSZT – esély és lehetőség a közösség szolgálatára IKSZT Szakmai nap, Bak,
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
A Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület tevékenységének bemutatása GYURKÓ BÉLA (megyei kapcsolattartó)
Projektcím: A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások fejlesztése a Dél-alföldi.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
TÁMOP-2.1.2/ Az eTanácsadó hálózat szerepe a TÁMOP kiemelt projektben.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
TÁMOP E-13/1/KONV „Sport a felsőoktatásban” B komponens Dr. Trényiné dr. Rákóczi Zsuzsanna Hallgatói szabadidősport.
3+1 lábú: kreatív + konzervatív ötletek ATL + BTL megjelenés Duális kampány 1,5 M Ft-os keret Budget A célcsoport szórakozási felületei Jelenlegi autójuk.
Megyei szintű foglalkoztatási megállapodások, foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések SIPOS-KOVÁCS MÓNIKA PROJKETMENEDZSER.
Haszon rendezvények médiaajánlat
A DANONE és az MLSZ együttműködésében
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE
Nyilvánosság biztosítása a TIE projektben
Tartalomszolgáltatás compliance programokban
Fenntarthatóság – eredmények hasznosulása 6.2. előadás
Szponzorációs ajánlat
Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület
LEADER pályázati lehetőségek az Innovatív Dél-Zala Helyi Akciócsoport területén önkormányzati szféra számára Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési.
Ifjúsági feladatok az IKSZT-ben
Előadás másolata:

Futás a Jövőért

Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen! Táplálkozz megfelelően! Földünk egészségének megóvása kötelességünk! Az esemény hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre. Tervezett dátum: május 25.

Miért a futás? Hazánkban több mint harminc éve örvend népszerűségnek az egyik leghatékonyabb sportolási forma a futás. Minden edzettségi szint és korosztály számára elérhető. Egészségmegörző szerepe: erősíti a szívet, a keringési rendszert. Növeli az állóképességet, hatékonyan javítja a kondíciót, növeli a koncentrálóképességet.

Minden egyes lépéssel a környezetért A nevezési díjak 50%-a megváltható a környezetünkre ártalmas anyagok leadásával. (Pet palackok, gyógyszerek, akkumulátorok, elemek, számítógépek, mobiltelefonok,...) Az OKÖ Pannon Nonprofit Közhasznú Kft. a kezdeményezés mellé állt, segít az összegyűjtött anyagok szakszerű újrahasznosításában és a rendezvény által teremtett lehetőség kommunikációjában.

Miért Budaörs? A város, ahol nem csak a polgárok életszínvonalán, hanem környezetén és tartalmas közéletén is jól érzékelhető a jövőért felelős magatartás. A város vezetése fővédnökként áll a kezdeményezés mellé. A Budapesthez közeli infrastruktúra, a város környezete és adottságai tökéletes feltételeket teremtenek a rendezvény megvalósításához. A rendezvény a környező városok részvételével és együttműködésével valósul meg: Törökbálint, Érd, Budakeszi, Diósd, Biatorbágy, Budapest.

Lebonyolítás, pártfogók 2 kilométeres gyermek, baba-mama, papa táv. 6 km a futással már barátságot kötöttek részére. 21 km (félmaraton táv) a futás elkötelezett híveinek. A távok pontos kijelölése az Önkormányzattal és a névadó főszponzorral közösen történik. A kezdeményezést olyan elismert sportemberek, művészek és közéleti személyiségek is támogatják mint: Kovács KOKO István, a Játékszín színészei, Miklósa Erika

Kapcsolódó események Az eseményt megelőzően a verseny facebook oldalán és a médiatámogatókon keresztül kiemelt aktivitás. Sport és színpadi bemutatók, előadások. Online vetélkedők az eseményt megelőző hetekben. Újrahasznosított, ökotermékek bemutatója és vására.

Szponzorációs ajánlatunk BRONZ csomag Támogatóinknak kínált lehetőségek: VIP regisztrációs lehetőség biztosítása a szponzoráció mértékétől függően Logo megjelenítése a pálya kiemelt szakaszain ( pl. start, cél) és a Budaörs Félmaraton Futófesztivál honlapján, facebook oldalán Megjelenés a médiatámogatók által biztosított felületeken Megjelenés az elektronikus médiatámogatóknál. Napi és online lapok, tv-társaságok Megjelenés a rendezvény programfüzetében, óriásplakátokon Műsorvezetői szövegben való kiemelés a helyszínen Információs pult felállítása a cég szolgáltatásairól, profilját tartalmazó információs termékek reklámozásával, ajándékcsomagok kiosztása, fotózás lehetőségével A futóversenyről az RtlKlub TrendMánia és Egészségkalauz című műsoraiban 5 perc beltartalom megjelenítése. Az elkésztett filmet a szponzor rendelkezésére bocsátjuk. A film végfőcímében a támogató logójának megjelenítése Sajtómegjelenés a fő médiatámogatókon keresztül. Médiatámogatók: Funzine, InStyle, MusicFm Média megjelenés: RtlKlub TrendMánia, Egészségkalauz, SportTV Online megjelenés: femcafe.hu, beauty.hu

Bronz Bronz támogatói csomag Szponzoráció összege: Ft + Áfa

Szponzorációs ajánlatunk SILVER csomag Támogatóinknak kínált lehetőségek: VIP regisztrációs lehetőség biztosítása a szponzoráció mértékétől függően Logo megjelenítése a pálya kiemelt szakaszain ( pl. start, cél) és a Budaörs Félmaraton Futófesztivál honlapján, facebook oldalán Megjelenés a médiatámogatók által biztosított felületeken Megjelenés az elektronikus médiatámogatóknál. Napi és online lapok, tv-társaságok Megjelenés a rendezvény programfüzetében, óriásplakátokon Műsorvezetői szövegben való kiemelés a helyszínen Információs pult felállítása a cég szolgáltatásairól, profilját tartalmazó információs termékek reklámozásával, ajándékcsomagok kiosztása, fotózás lehetőségével A futóversenyről az RtlKlub TrendMánia és Egészségkalauz című műsoraiban 5 perc beltartalom megjelenítése. Az elkésztett filmet a szponzor rendelkezésére bocsátjuk. A film végfőcímében a támogató logójának megjelenítése Sajtómegjelenés a fő médiatámogatókon keresztül. Médiatámogatók: Funzine, InStyle, MusicFm Média megjelenés: RtlKlub TrendMánia, Egészségkalauz, SportTV Egyedi megoldások (tailor made conception)- személyes találkozó és egyeztetés alapján

Silver Silver támogatói csomag Szponzoráció összege: Ft + Áfa

Szponzorációs ajánlatunk GOLD csomag- Névadó szponzor Támogatóinknak kínált lehetőségek: VIP regisztrációs lehetőség biztosítása a szponzoráció mértékétől függően Logo megjelenítése a pálya kiemelt szakaszain ( pl. start, cél) és a Budaörs Félmaraton Futófesztivál honlapján, facebook oldalán Megjelenés a médiatámogatók által biztosított felületeken Megjelenés az elektronikus médiatámogatóknál. Napi és online lapok, tv-társaságok Megjelenés a rendezvény programfüzetében, óriásplakátokon Műsorvezetői szövegben való kiemelés a helyszínen Információs pult felállítása a cég szolgáltatásairól, profilját tartalmazó információs termékek reklámozásával, ajándékcsomagok kiosztása, fotózás lehetőségével A futóversenyről az RtlKlub TrendMánia és Egészségkalauz című műsoraiban 5 perc beltartalom megjelenítése. Az elkésztett filmet a szponzor rendelkezésére bocsátjuk. A film végfőcímében a támogató logójának megjelenítése Sajtómegjelenés a fő médiatámogatókon keresztül. Médiatámogatók: Funzine, InStyle, MusicFm Média megjelenés: RtlKlub TrendMánia, Egészségkalauz, SportTV Egyedi megoldások (tailor made conception)- személyes találkozó és egyeztetés alapján Az eseményhez kapcsolódó teljes kommunikáció a Gold csomag szponzorának neve alatt fut.

Gold Gold támogatói csomag Szponzoráció összege: Ft + Áfa

Garancia a rendezvény sikerére Közel 20 maraton és több mint 50 egyéb futóverseny sikeres szervezése és lebonyolítása. Monspart Sarolta: tájfutó világbajnok, a magyar futómozgalom kiemelkedő alakja, MOB volt alelnöke, Állami Ifjúsági Díjas Gál László: számos atlétikai világverseny, többek között a legutóbbi 15 Bécs-Budapest Maraton versenyigazgatói pozícióját töltötte be Bresztyenszky László: Futapest Klub és a Budapest Sportiroda alapítója, Állami Ifjúsági Díjas, 10 maraton és számos egyéb futóverseny szervezője.