Kulcs a sikeres kivitelezéshez Előadó: Rontó Géza, Védő és dekorációs bevonatok termékfelelős, Mapei Kft.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szerencsére nem vagyunk egyedül
Advertisements

A téglaépületek energiahatékonysága Előadó: Kató Aladár MATÉSZ elnök TONDACH Magyarország Zrt. - vezérigazgató március 04.
CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület.
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat tevékenysége Kiss Ágnes mb. igazgatóhelyettes MNVH Hatékonyság, Innováció, Szakmaiság HISZ-ünk benne! Budapest, november.
Lakásépítések és felújítások minőségi kérdései Új utak a lakáspiacon Budapest, szeptember 23. Vida Attila vezérigazgató.
Helyi Érték- Értékhely! KEOP CELODIN Zalai Alapítvány.
Építőipari kivitelezési tevékenységgel kapcsolatban néhány gondolat… 191/2009.(IX.15.) Kormányrendeletből.
Építészek felelőssége az építmények tűzvédelmében
Szennyezett területek kármentesítési feladatainak elvégzése – KEOP Projektmenedzsment szempontok KvVM – január 9.
AZ MSZ SZABVÁNYSOROZAT SZÜKSÉGESSÉGE
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
A PROJEKT, A VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS SZEMSZÖGÉBŐL dr. Naszádos Krisztina NKKB Ügyvédi Iroda 2010.
Kereskedelem Szakmacsoport
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Első a piacon, első a Legjobb Munkahelyek között 2004.
Az ipari parkok fejlődése Magyarországon a Győri Ipari Park kialakulásának tükrében március 12. Győri Ipari Park Minőségi.
Civil programok kommunikációja, a CSR-hez való kapcsolódás lehetséges módjai Dr. Győri Zsuzsanna KÖVET Egyesület október 24.
Építési projektek megvalósítása a generálkivitelező szemszőgéből
Minőségbiztosítás és megfelelőség az ingatlanfejlesztésben
az elektronikus építési napló
Előzmények 2005 – Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége – ÖKO-Pack Kht. Lakosság részére nincs visszacsatolás a szelektív hulladékgyűjtés.
Előadó: Bellovicz Gyula igazságügyi szakértő
Előadó: Kopacz Tamás, ügyvezető helyettes - Mapei Kft.
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
Szeretettel köszöntöm az Etikus cégek üzleti fórumán megjelenteket!
„Hidat építünk” az energetikai tanácsadók szerepe Magyarországon
Távhővezetékek csapadékvíz elleni gazdaságos és tartós szigetelése
Átalakítások körében mértékében – Vonatkozó tűzvédelmi jogszabályok előadó: Csuba Bendegúz tű. ezredes II. Rockwool Építészeti Tűzvédelmi Konferencia 2011.
MarkCon Informatikai Kft. Alapítás: 1999 (MarkCon Bt.) Cégcsoport: MarkCon Informatikai Kft. MarkCon Kommunikációs Kft., Szakterület: online tartalmak.
TSZVSZ konferencia Vecsés 1 Minősített kivitelezők az építéstechnikai tűzvédelem területén Előadó: Dr. Bánky Tamás.
61. számú főút Somogy megyei szakaszainak 11,5 tonnás burkolat - megerősítése IV. szakasz ( km szelvények között) Lakossági fórum 2010.
Nyull Balázs DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft november 13. Az innovatív stratégiatervezés szerepe a rövid és hosszú távú tervezésben Kis magyar.
Pannónia Kincse LEADER Egyesület EMVA VIDÉKFEJLESZTÉSI JOGCÍMEK HELYSZÍNI ELLENŐRZÉSSEL KAPCSOLATOS FONTOSABB TUDNIVALÓK.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
Fókuszban a tudományos műhelymunka Harmadik országos TDK-fórum október Dr. András István rektor.
9. osztály Táblák létrehozása. Létrehozás Tervező nézetben  Üres adatbázis létrehozása.  Adatbázis mentése.  Objektumok oszlopban a Táblák sorra kattintunk.
Magyar Nemzeti Kereskedőház
Középtávú szakképzési koncepció Borsod-Abaúj- Zemplén Megyében Egységes szerkezetű TISZK-ek létrehozásának lehetősége Előadó: Dr. Simon Csaba Ph. D. mb.
Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás.
Előadó: Markovich Béla, ügyvezető, Mapei Kft.. Hogyan érjem el, hogy a viszonteladóm ne akarjon megkerülni? Mit tegyek, hogy a viszonteladók az én termékeimet.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és
Térbeli organizáció Tervezői kiírás.
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
Közép-dunántúli Regionális Operatív Program Ajka Város Belváros 1. akcióterület rehabilitációja KDOP /2f Nagy László Városi Könyvtár és.
Az energiahatékony közbeszerzés akadályai a kínálati oldal számára Kovács László, beszerzési igazgató, az „Év Beszerzési Menedzsere” 2012-ben.
Vonatveszélyeztetés Sopron állomáson Dávid Béla üzembiztonsági szakért ő vasúti balesetvizsgáló GYSEV Zrt. KBSZ nap –
GÁZFÓRUM MINŐSÉG ÉS FELELŐSSÉG, MINT A BIZTONSÁG GARANCIÁJA az egyszerűsített gázkészülékcsere folyamatában. Gyárfás Attila Magyar Épületgépészek.
Gazellák Magyarországon A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK SZEREPE A FOGLALKOZTATÁSBAN Műhelykonferencia.
Frisomat tervezői támogatás Böőr László értékesítési vezető.
Rózsa Viktor Viszonylati menedzser Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. Bemutatkozás.
Kötelező Tervezői - kivitelezői felelősségbiztosítás tájékoztató
Biyovis a mi üzletünk.
Általános tájékoztatás az építőipari regisztrációról Az építőipari kivitelező vállalkozások regisztrációjának gyakorlati tudnivalói Győr, december.
SZAKEMBERKÉRDÉS AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETI SZAKKÉPZÉSBEN
Hogyan tovább építőipar?
Vállalati felelősségvállalás
Vállalati terv bemutató
Társaság a Lakásépítésért Egyesület
World map.
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Horváth Sándor Építésfelügyeleti szakmai nap július 5.
Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht.
Vállalati felelősségvállalás
Üzleti terv bemutatása
Motivációs szeminárium
Építészek felelőssége az építmények tűzvédelmében
Cégnév Üzleti terv.
Előadás másolata:

Kulcs a sikeres kivitelezéshez Előadó: Rontó Géza, Védő és dekorációs bevonatok termékfelelős, Mapei Kft.

A Mapei Kft. küldetése A Mapei Kft. küldetése Mindenkor készen állunk, hogy tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában.

Miért fontos, hogy képzett szakemberre bízzuk a kivitelezést? Miért fontos, hogy képzett szakemberre bízzuk a kivitelezést? Garanciát vállal. Jó termékhez, jól képzett szakkivitelező szükséges!

A Mapei 2015-ben 5400 főt részesített oktatásban. (tervezők, kivitelezők, kereskedők)

Etikus kivitelező a megrendelőnek

Szakmailag magas szinten képzett legyen. Csak odaillő, jó minőségű anyagokat építsen be.

Mapei MAPETHERM Rendszerek

Miért fontos, hogy rendszert használjunk? Összeválogatott rendszereknél ki vállalja a felelősséget-a garanciát? A munkára adott garanciális javításoknál mekkora költségekről beszélhetünk?

A rendszerben felhasznált termékek származása igazolt Egyedülálló felelősségvállalás Minőségben nem ismerünk kompromisszumot!

Mapei és a LEED: környezettudatos projektek Több, mint 150 féle Mapei termék segíti értékes pontokkal a tervezőket, kivitelezőket LEED minősítésű projektek létrehozásában. A LEED pontrendszer Amerikában az építési engedélyek kiadásához már kötelező a LEED tanúsítvány! Amerikában az építési engedélyek kiadásához már kötelező a LEED tanúsítvány! Nyugat Európában egyre több helyen vezetik már be, pl. Olaszország Nyugat Európában egyre több helyen vezetik már be, pl. Olaszország

Piacon egyedülálló értékesítési csapat ( 69 fő) magas színvonalú, folyamatos minőségű termékek Szakképzések, helyszíni tanácsadás Negyedévente példányban megjelenő építőipari szaklap: Mapei Krónika Szakkonferenciák Kivitelezők erkölcsi megbecsülése ( Mesterek Mestere díj alapítása kivitelezőknek) Milyen eszközökkel segítjük kivitelezőinket? Milyen eszközökkel segítjük kivitelezőinket?

Már elsőre véglegesen! A megrendelőnek már elsőre azt az optimális terméket és rendszert adjuk, amely hosszú távú megoldást biztosít számára!

KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMÜKET!