NOKIA OKOSTELEFON KSZKI-s sajátosságok Postafiók beállítása Teendők vészhelyzetben.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Advertisements

Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
Hálózatkezelés, Internet 3. óra Előadó: Jánosik Tamás.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
Digitális világ 4. foglalkozás Mobilfónia 1. Eszközök, lehetőségek.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Ismerkedés a programmal Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Skype telepítése és használata
Microsoft ® Lync ™ 2010 Válaszcsoportok használata – oktatás.
Az operációs rendszer.
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Független Pedagógiai Intézetben Az internet: miért, hogyan?
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 6 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Levelező program beállítása webmail-hez
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
A Tudásközpont levelezőrendszerének rövid bemutatása
Az operációs rendszer.
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
Az adatatok megadását követően kattints a LOG IN-ra
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Elektronikus levelezés
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Microsoft Office 365 Vásárlástól a bevezetésig
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Outlook 2003 Második rész.
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Internet Sales új felület
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 9 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB
Somoskői Gábor Froweld kft.
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
Milyen információkat kell a beállítások előtt összegyűjtenie?
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Készítette: Bodor Zsolt
A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.
PDA és Okostelefon.
Hálózatok a mai világban
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Ingyenes, online technikai kurzusok Microsoft Virtual Academy.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
A távoli asztal, valamint az Endnote használata a távoli asztalon Skultéti Attila
COMPU-CONSULT Ltd. Saját kábeltv IP kamerával Előadók: Szabó Bence, COMPU-CONSULT Kft. Imre Gábor Panasonic, Előadás közben telefonálhat:
„Információvédelem menedzselése” XI. Szakmai Fórum Budapest, május 19. Aktualitások az információvédelemben Tarján Gábor ügyvezető igazgató
Hálózatok Számítógépek és egyéb hardvereszközök összekapcsolva valamilyen kommunikációs csatornán. Felkínált lehetőségek: –Kommunikáció –Hardver megosztás.
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSAI Készítette: Horváth Tünde.
A SIMPLE jegy validáció. 2 Belépés a vonalkód leolvasó alkalmazásba A vonalkód leolvasó alkalmazást az OTP Mobil fejleszti és ingyenesen biztosítja a.
Az operációs rendszer.
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Fülemüle informatika tehetségkutató verseny
Hálózatok Számítógépek és egyéb hardvereszközök összekapcsolva valamilyen kommunikációs csatornán. Felkínált lehetőségek: Kommunikáció Hardver megosztás.
2016-os újdonságok ! Készítette: Puska Tamás.
KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.
Axigen Mail server Ember László 2009.
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Előadás másolata:

NOKIA OKOSTELEFON KSZKI-s sajátosságok Postafiók beállítása Teendők vészhelyzetben

KSZKI EXCHANGE fiók beállítása Ha telefonján beállítja KSZKI-s postafiókját, leveleit, névjegyeit, naptárbejegyzéseit munkahelyétől távol, akár utazás közben is elérheti, kezelheti. Ehhez internetes kapcsolat (mobil adat, vagy wifi) szükséges. Csak megbízható, jelszóval védett wifi hálózatokon kezelje postafiókját! A nyilvános wifi kapcsolatok (járműveken, közlekedési csomópontokon, kávézókban stb.), amelyek jelszó megadása nélkül használhatók, nem biztonságosak! Bizalmas adataihoz ilyen hálózatokon idegenek is hozzáférhetnek. Útközben mobil adatkapcsolatot használjon! Csak megbízható, jelszóval védett wifi hálózatokon kezelje postafiókját! A nyilvános wifi kapcsolatok (járműveken, közlekedési csomópontokon, kávézókban stb.), amelyek jelszó megadása nélkül használhatók, nem biztonságosak! Bizalmas adataihoz ilyen hálózatokon idegenek is hozzáférhetnek. Útközben mobil adatkapcsolatot használjon!

A feloldott képernyő balra történő eltolásával megjelenik a menü. Válassza ki a Beállítások menüpontot! A Beállítások menüben koppintson az + fiókok feliratra! Érintse meg a fiók hozzáadása sort! Válassza ki az Exchange lehetőséget! KSZKI EXCHANGE fiók beállítása

Az alábbi adatokat kell megadnia: cím Jelszó (amellyel a munkahelyi számítógépére jelentkezik be) A jelszót megjelenítheti a pontosabb szövegbevitel érdekében. Figyelem! Ha a munkahelyi gépén megváltoztatja a jelszavát (mert lejárt, újat kapott, stb.), telefonján is végezze el a változtatást! KSZKI EXCHANGE fiók beállítása

A következő képernyő hibára figyelmeztet. Írja be az üres Tartomány mezőbe: kszki, majd koppintson újra a Bejelentkezésre! Újabb hibaüzenet jelenik meg, válassza speciális lehetőséget! KSZKI EXCHANGE fiók beállítása

A következő képernyőn a Kiszolgáló mezőbe írja be: mail.kszki.obuda.hu Ellenőrizze, hogy megjelent-e a titkosított kapcsolatot lehetővé tevő négyzetben a pipa. Ha nem, koppintással jelenítse meg! A Fióknév mezőbe az áttekinthetőség kedvéért kerüljön a KSZKI név. Érintse meg az Új tartalom letöltése alatti mezőt, és válassza az elemek érkezésekor lehetőséget! KSZKI EXCHANGE fiók beállítása

A következő képernyőn érintse meg az ek letöltése alatti mezőt. Válassza az időkorlát nélkül lehetőséget. Koppintson ismét a bejelentkezésre. A fiók beállítása befejeződött, visszatérhet a főmenübe. KSZKI EXCHANGE fiók beállítása

A főmenüben megjelenik a KSZKI postafiók ikonja. Hosszan érintse meg. Koppintson a kitűzés a kezdőképernyőre feliratra. Javasoljuk, a postafiók megnyitását követően végezze el az alábbi beállításokat: Kapcsolja ki a Beszélgetések és az Aláírás opciókat! Koppintással helyezzen pipát az ek háttere legyen világos előtti négyzetbe! KSZKI EXCHANGE fiók beállítása

Teendők vészhelyzet esetén Elvesztés, lopás haladéktalanul Az esetet haladéktalanul jelentse Mondvai Gábor megbízott csoportvezetőnél (KSZKI IT Támogatás) ben.

Teendők vészhelyzet esetén Meghibásodás – garanciális időben Az okostelefonok garanciális ideje 24 hónap. A javítást a KSZKI IT támogatás csoportja intézi. A hibás készüléket Mondvai Gábor megbízott csoportvezetőhöz kell eljuttatni. Bizonyos hibák nem esnek a garancia hatálya alá, pl.: Törött képernyő Beázott telefon Ilyen esetben a javítás költsége az adott intézményt terheli

Teendők vészhelyzet esetén Meghibásodás – garancián túl A készülék használója, vagy az intézmény megbízottja intézi. Márkaszervizben kell elvégeztetni a javítást. (pl.: BRT 2004 Kft. Szerződött Nokia Szerviz Partner 1132 Bp. Váci út 30., telefon: 20/ ) Figyelem! A szervizek általában nem fogadnak el átutalásos fizetési módot! A KSZKI gondoskodott korlátozott számú tartalék készülékről, amit a javítás idejére rendelkezésre tud bocsátani a készlet erejéig.

2015 IT támogatás IT oktatás