MEGJEGYZÉ S: A dián látható kép kicseréléséhez jelölje ki és törölje a képet. Ezután a helyőrző Képek ikonjára kattintva szúrja be a kívánt képet. Szimulációs.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek !
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Alap hálózat összerakása Packet Tracerben
Teljesítménytervezés
Beruházási projektek dokumentációja
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Készítette: Novák Edvin
Vállalatfinanszírozás
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
Ki hallott már információbrókerekről?. A legfontosabb kérdés, hogy a kérdésekre mit válaszolnak maguk az információbrókerek. Mi ez? Új szakma? Specializálódás?
Lecke a vad- ludaktól Ismertelen szerző Kattintással válts ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers!
Nyugdíjas kollégánk Pergel János megnyitja a második fordulót!
Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Bagaméri Zsuzsanna, BME Nyelvvizsgaközpont 1 SZAKMAI NAP Az akkreditált egynyelvű és kétnyelvű középfokú francia nyelvvizsgák bemutatása 2. Ebédszünet.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Curriculum Vitae. Már megszületésem előtt nyilvánvaló volt, hogy különleges leszek.
Lecke a vad- ludaktól Ismeretlen szerző Kattintással válts ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers!
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Sipos Viktória & Motyovszki Gergő
A válság HR tanácsadása – a HR tanácsadás válsága?
Oxford Czinege Julianna Trinity Term Mi volt nehéz? Minden héten volt tutorialom, ami azt jelentette, hogy minden hétre kellett írnom egy dolgozatot.
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,
Tréningcsoportra történő kiválasztás folyamata
6. szabály – A játékvezető asszisztens. Játékvezető asszisztens kötelességei Az asszisztens kötelessége, hogy jelezze: 1. Labda elhagyta a játékteret.
6. szabály – A játékvezető asszisztens
KÖSZÖNTJÜK RÉSZTVEVŐINKET. … és mégis mit keresünk mi itt? Mit jelent a konferencia címe? Miről fogunk hallani ma? Miért épp Önöket hívtuk? Hogyan fog.
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
ÖSSZEFOGLALÓ április 24.. A Magyar Atlétikai Szövetség második alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba a családot! Sport és Egészségnapot a Puskás.
A vezető a legjobb HR-es.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Látjátok! Ők az ellenfelek…
Ez a képsorozat nyilvános videók kockáit tartalmazza. Kitakartuk a képeken jól látható személyek arcát, mert nem szerettünk volna senkit megalázni,
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Algebrai kifejezések Nem tudod? SEGÍTEK!.
ICECUBE Intelligens h ű t ő szekrény szoftver tervezete.
Szerda FORD-ulat – Kanizsa Klub 0 : 3 Auto-Kanizsa Kft. Csapat- összeállítás: Németh R. Hóbor Zs.,Rátkai N. Spollár B. Domián K,Schulcz.
Kis kitérő a Pályázati Tájékoztató felület titkai.
Az eszközök áttekintése 5/15. Előkészület – tanár A kérdőív kiértékelése Jegyzetlapok a nevekkel a játékhoz Készítette: Sági Lajos2.
Minősítések a szakértő szemével
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
MEGJEGYZÉ S: A dián látható kép kicseréléséhez jelölje ki és törölje a képet. Ezután a helyőrző Képek ikonjára kattintva szúrja be a kívánt képet. AZ INTÉZMÉNYI.
MEGJEGYZÉ S: A dián látható kép kicseréléséhez jelölje ki és törölje a képet. Ezután a helyőrző Képek ikonjára kattintva szúrja be a kívánt képet. AZ 1956-OS.
Termék PR és PR ügynökség helye a vállalati struktúrában PR Konferencia,
Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e.
Monopolisztikus verseny, Oligopólium
Az üzletek operatív működtetése
9. tétel.
Karrier.
ESETTANULMÁNY Készítette: Fenyvesi Petra
Vezetőtiszti beszámoló
Üzleti terv bemutatása
Demonstrációs verseny
Oktatóbemutató címe Előadó: Név.
Cím elrendezése képpel
Miért válaszottam a BME-VIK-et?
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
együttesek versengése
Alapfokú játékvezetői tanfolyam
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Cégnév Üzleti terv.
Záróvizsga IBS.
Cím és kép elrendezés Alcím
Előadás másolata:

MEGJEGYZÉ S: A dián látható kép kicseréléséhez jelölje ki és törölje a képet. Ezután a helyőrző Képek ikonjára kattintva szúrja be a kívánt képet. Szimulációs játék kiértékelése - A siker titka -

Támpontok Előzmények Mire is kellett volna rájönni? Az elért eredmények

Előzmények Természetesen a piaci folyamatok komplexek A szoftver egy bizonyos algoritmus alapján, a kiemelt területeket figyelembe véve „számolta” ki, hogy ki milyen eredményt ért el Már több csapat megfogalmazta, hogy a piacon ez talán nem így működne… … megsúgom: azért eléggé jól követi a piaci trendeket és összefüggéseket ! Külön köszönet, hogy belekerültem egy-két dolgozatba !

Mire is kellett volna rájönni? - Értékesítés Egyéni Ár – 35% Juta- lékok – 10% Onli- ne– 13% Offli- ne– 7% DM – 5% Sípály a jutalék – 0% Össz- prom ó (n- 1)–4% Érté- kesíté s (n-1) – 3% Imázs – 3% Fluk- tuáció – 3% Üelég edett. – 6% Delég edett. – 3% Ke- reszt hatás – 8%

Mire is kellett volna rájönni? - Értékesítés Csoportos Ár – 29% Juta- lékok – 15% Onli- ne– 11% Offli- ne– 3% DM – 4% Sípá- lya jutalék – 0% Össz- prom ó (n- 1)–3% Érté- kesíté s (n-1) – 8% Imázs – 5% Fluk- tuáció – 2% Üelég edett. – 8% Delég edett. – 2% Ker. hatás - 10%

Mire is kellett volna rájönni? - Értékesítés Terem Ár – 29% Juta- lékok – 23% Onli- ne– 5% Offli- ne– 3% DM – 6% Sípály a jut. – 0% Össz- prom ó (n- 1)–3% Érté- kesíté s (n-1) – 6% Imázs – 4% Fluk- tuáció – 1% Üelég edett. – 9% Delég edett. – 2% Ker. hatás - 9%

Mire is kellett volna rájönni? - Értékesítés Étel + Ital Ár Juta- lékok Ker. hatás Kölcsönző Ár Sípály a jut. Ker. hatás Érték esítés (n-1 per) Napijegy Sípály a jut. Ár Hetiijegy Ár Sípály a jut. Érték esítés (n-1 per)

Mire is kellett volna rájönni? - HR

Mire is kellett volna rájönni? – vevők érzékenysége Vevő érzékenység felújítás felé – 70% Vevő érzékenység személyzet felé – 85%

Amortizáció

Szezonalitás

Azok a fránya projektek… Hütte a hegyen… Kereslet hatása 105% Sípálya bővítés 1… 103% Sípálya bővítés 2… 110% Kartell esetén 25%al csökkent a nem résztvevők számára a hetijegy piac. Nagyon sokszor növeltétek a szobák, termek számát, ezért is csökkent a kihasználtság. Hiányzott a keresletre vonatkozó információ!

Piac A Költésekben az elején viszonylag együttmozogtatok… Az elején a Falka, majd egyre jobban behozta őket a Le Petit Yeti

Piac A A végére sikerült ráérezni majd mindegyik csapatnak Nem értettük meg, hogy ekkora hatással van rá a felújítás, valamint, ha új termet nyitunk, akkor az is…

Piac A Profitban verhetetlen volt a Falka Értékesítésben nem nagy lemaradása volt a Le Petit Yeti- nek Legjobb HR-s az AlmaKacsa Ügyfélcentrikus- ság – Le Petit Yeti A „követők” piaca

Piac A - pontokban HotelPontszám Falka 19 Le Petit Yeti 16,5 SnowFall 15 AlmaKacsa 16 Eiszapfen 13

Piac B Roccos mindenkit felülmúlt, a Hóeke nagyot zuhant… Belleveu jól indított, majd a Roccos szinte végig verhetetlen volt…

Piac B Hóeke nagy zuhanása, majd azért visszatérése… Hóeke itt ráérzett és szinten tudta tartani…

Piac B Nem nagy eltérés a profitban – Snow Flak vs. Roccos Ski Ap. Belleveu volt a piaci részesedés vezetője, nem sokkal maradt le a Roccos Ski Ap. Legjobb HR-es csapat Snow Flake Ügyfélcentrikus- ság - Hóeke A „kihívók” piaca

Piac B - pontokban HotelPontszám Snow Flake 18 Roter Schneeman 17 Hóeke 17 Hotel Belleveu 19 Roccos Ski Apartman19

Piac C Dachstein Sícentrum kiugróan többet költött… A végére itt is megjött mindenki kedve egy kis forgalomhoz

Piac C A második döntés után már nagyon látványos volt az együttmozgás… Khm…

Piac C Dachstein Sícentrum és a Penguins versenye –a profiton belül Jégvarázs jól teljesített az eladásokban Legjobb HR-es csapat a Transylvania Ügyfélcentrikus- ság - Transylvania A „nagy versenyek” piaca

Piac C - pontokban HotelPontszám Winsomnia 14,5! Hotel Transylvania 15,5 Penguins of Paradise 18 Dachstein Sícentrum18,5 Jégvarázs 15,5

Piac D Lebenslust nagyon beindult és nem engedte el a piacot… Lebenslust itt is verhetetlen volt, bár az Alpenrose kezdte megközelíteni…

Piac D Azért itt elég fura kilengések jöttek, de a végére ráérzett minden csapat Olyan jól indult a Lagela, mi történt?

Piac D Insuperable jól teljesített, bár az az overdraft hitel nem kellett volna… Lebenslust jól értékesített Legjobb HR-es csapat a Lagela Ügyfélcentrikus- ság - Lagela A „totális káosz ” piaca

Piac D - pontokban HotelPontszám Lagela 12,5 Alpenrose 17,5 Lebenslust19 Insuperable 18 Dream on the Snow 16 School of Rock 15

Végezetül… …remélem, érdekesnek és hasznosnak találtátok… …én mindenképp élveztem … …ha úgy érzitek, a későbbiek tudok még valamiben segíteni, akkor…

Köszönöm a figyelmet!