Kábítószerügyi „hazai” pályázatok sikeres elkészítésének segítése 2008.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A szakképzési hozzájárulás évi elszámolása a jogszabályok tükrében, különös tekintettel a gyakorlati képzést folytató gazdálkodó szervezetekre.
Advertisements

Közművelődési szakmai továbbképzések, helyük a felnőttképzés rendszerében; az akkreditáció folyamata A közösségi művelődés felnőttképzési feladata Nemzeti.
Pályázat lebonyolítása, monitoring Cseke István ESZA Kht Hazai Programigazgatóság.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
A kollektív munkajogi szabályozás az új munka törvénykönyvében.
Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek _ A pályázatkezelői felület bemutatása.
A Végrehajtó Ügynökség, a pályáztatást támogató elektronikus rendszerek, valamint az elszámolhatóság főbb kérdéseinek bemutatása Németh Veronika – NFFKÜ.
Fontosabb szja és járulék változások január 1.
A Szociális Szövetkezeti forma bemutatása Tanai Tünde Rehabilítációs tanácsadó.
A JÖVEDELEM ELSZÁMOLÁSA Készítette: Lévai Márk. A témakör tartalma  A jövedelemmel kapcsolatos analitikus nyilvántartások  A jövedelem részei  A levonások.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Kocsis Tibor Kaposvár, március 01. Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása.
2011. évi zárás Készítette: Juhász Ágnes. 1. Zárást megelőző feladatok  Leltározás  Folyószámla egyeztetés (kapcsolt vállalkozásoktól egyenlegkérés)
TÁMOP program a Dél-alföldi Régióban Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ.
KAB-KEF-11 A/B/C Gyakran Ismételt Kérdések. Nem érkezett meg a regisztrációt aktiváló . Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező.
Felvételi jelentkezés február. Csak az itt található tájékoztató tartalmazza a hivatalos információkat! A jelentkezési határidő: 2016.
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET 2007 Menner Ákos. A minőségfejlesztés intézményi ritmusa Önértékelés 2006 Önértékelésből származó fejlesztési célkitűzések.
1 Beszámoló összeállítása Kérdések – feladatok. 2 Bevezetés A törvényi változások alkalmazása Elmélet – gyakorlat közötti összhang megteremtése Mérlegcsoportok.
AZ ELEKTRONIKUS KÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA INFORMATIKA A FELSŐOKTATÁSBAN DEBRECEN DR. ZÁRDA SAROLTA GÁBOR DÉNES FŐISKOLA.
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület Teljesítményértékelési.
Regős Gábor Könyvelőirodák Országos Szövetségének elnöke Hagyományos számlázás sajátosságai integrált környezetben KÖNYVELŐIRODÁK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Internet tudományos használata
NIIF Behívás projekt aktualitások
Lendületben a Pénziránytű Iskolahálózat
Tanulószerződés-kötés
Az „első lépés” TÁMOP
TÁMOP / „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)”
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
A FELÜGYELŐBIZOTTSÁG BESZÁMOLÓJA A VSZT
A program főmenüjében a Könyvelés -> Számlázás -> Számlakészítés menüpontot kell választani
Miért éri meg a jövő sportolóit támogatnia Önnek?
Hitelkonstrukciók a pályázati rendszerben
TESZTSOR.HU REGISZTRÁCIÓ, VÁSÁRLÁS ÉS TESZTKITÖLTÉS ELKEZDÉSE
SZÁMVITEL I. 2. BLOKK.
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
SZÁMVITEL.
Kommunikáció a könyvvizsgálatban
Az „Út a munkához” program évi változásai
SZÁMVITEL.
Konszolidáció Guzmics Zsuzsanna
SZÁMVITEL.
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Finish Rendszer Súgó Finish Rendszer - Súgó.
Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Felhasználóképzés a kórházban
Merre tovább a középiskola után?
Budapest, február 5. Reszeginé Erdélyi Beáta
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
Közösen a fogyasztókért! A FŐTÁV Zrt. Közös Képviselők konferenciája
Lapkiadó, rendezvényszervező vállalatirányítási rendszer SQL alapon
TÁRGYI ESZKÖZÖK ELSZÁMOLÁSA
Hallgatói ösztöndíjak
Készletek transzformációja
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Scool-Túra Kft Miskolc Széchenyi út 36.
Célegyenesben vagy a rajtvonalnál?
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Az „Út a munkához” program évi változásai
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Köszöntjük az Eszterházy Károly Egyetemre felvételt nyert hallgatókat!
Előadás másolata:

Kábítószerügyi „hazai” pályázatok sikeres elkészítésének segítése 2008

Az összes 2008-as kábítószerügyi pályázat elektronikus úton az EPER rendszerben nyújtható be! Sikeres pályázat elkészítésének technikai alapfeltételei: Érvényes regisztráció az EPER-ben Regisztrációs nyilatkozat beküldése a pályázatkezelőhöz Regisztrációs díj (Pályázati felhívás és útmutató ismerete)

Regisztráció LeírásTeendő A szervezet már regisztrált az EPER-ben, rendelkezünk felhasználónévvel és jelszóval. Önnek csak az a dolga, hogy a Saját adatok menüpontban ellenőrizze az adatait (új adatmezőket talál majd). Ezután a Reg.nyilatkozat menüpontból nyomtassa ki a nyilatkozatot és egy „cégszerűen” aláírt eredeti példányban juttassa el a kezelőszervezethez a megpályázni kívánt kiírásban szereplő beadási határidőig A szervezet még nem regisztrált az EPER rendszerbe és 2007-ben nem is nyújtott be pályázatot az ESZA Kht. hazai kiírásainak egyikére sem. Szervezete nem szerepel az EPER partnerei között, ezért keresse föl a weblapot és regisztrálja a szervezetet. A szervezet még nem regisztrált az EPER rendszerbe, de 2007-ben benyújtott pályázatot az ESZA Kht. hazai kiírásainak valamelyikére. Szervezet szerepel az EPER partnerei között, ezért ha regisztrációt kezdeményez, akkor a rendszer azt a hibaüzenetet fogja kiírni, hogy ilyen adószámmal már történt érvényes regisztráció. Írjon t az címre, adja meg a szervezet nevét és adószámát, valamint egy felhasználónevet, amelyet választ. ben fogja megkapni a belépéshez szükséges jelszót.

Regisztráció Regisztráció kereső

Regisztráció

Regisztráció Teendő: „Normál regisztráció” elindítása

Regisztráció Teendő: 1.Felhasználónevét ismeri, jelszót nem: EPER belépő oldalon használja az „Elfelejtett jelszó” gombot. 2.Nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval: írjon t adószáma, szervezet neve, használni kívánt felhasználónév megadásával a címre, válasz ben kapja meg a belépéshez szükséges jelszót.

Regisztráció Teendő: Írjon t adószáma, szervezet neve, használni kívánt felhasználónév megadásával a címre, válasz ben kapja meg a belépéshez szükséges

Regisztráció A pirossal megjelölt adatok kitöltése kötelező. A rendszer a jogi státusz és jogállás szerint jelzi, hogy melyik mezőt kell kitölteni. A sikeres regisztrációhoz minden jelölt mezőt ki kell töltenie

Belépés az EPER-be Amennyiben Ön a már kinyomtatott és cégszerűen aláírt regisztrációs nyilatkozatát postára adta, úgy az üzenetet a „Rendben” gomb aktiválásával hagyja figyelmen kívül és kezdje el pályázatának megírását az EPER-ben.

Regisztrációs nyilatkozat Reg. Nyilatkozat menü kiválasztása

Regisztrációs nyilatkozat „Nincs minden kötelező adat kitöltve” 2008-ban bővült a kötelező adatok köre: Hatókör Közhasznúság Jogi státusszal kapcsolatos adatok Saját adatok menüpont kiválasztása, adatmódosítás akciógomb kiválasztása.

REGISZTRÁCIÓ Adatok változtatás az „Adatmódosítás” gomb aktiválása után lehetséges.

Regisztrációs nyilatkozat Hivatalos képviselő írja alá kék tollal Pecsét Legkésőbb az első 2008-as pályázat beadásának napján postára adni

Regisztrációs díj 3000 Ft Alapítvány, társadalmi szervezet esetében az SZMM átvállalta 2008-ban Legkésőbb az első 2008-as pályázat beadásának napján postára adni

Költségvetés A. Anyagköltségek B. Igénybevett anyagjellegű szolgáltatások C. Egyéb szolgáltatások D. Bérköltség E. Személyi jellegű egyéb kifizetések F. Bérjárulékok G. Tárgyi eszközök INDOKLÁS!!!

Költségvetés AAnyagköltségek A1 Közüzemi díjak A5 Munkaruha, védőruha, védőfelszerelés költsége A6 Nyomtatvány, irodaszer A7 Egyéb anyagköltségek A71 A72

Költségvetés B Igénybevett anyagjellegű szolgáltatások B1 Szállítás költségei B2 Bérleti díjak B3 Javítás, karbantartás költségei B4 Posta, telefon és kommunikációs költségek B5 Szakkönyvek, előfizetési díjak B6 Oktatás, továbbképzés költségei B7 Utazási és kiküldetési költségek B8 Egyéb anyagjellegű szolgáltatások B81 B82 B83 B84 B85

Költségvetés C Egyéb szolgáltatások C1 Hatósági, igazgatási, szolgáltatási díjak, illetékek C2 Bankköltségek C3 Biztosítási díjak C4 Hirdetési, és reklámköltségek C5 Könyvelési díjak C6 Honlap fenntartás költségei

Költségvetés D Bérköltség D1 Munkavállalók bruttó bére D2 Megbízásos jogviszonyban állók bruttó megbízási díja D3 Ösztöndíjas foglalkoztatottak ösztöndíja E Személyi jellegű egyéb kifizetések E1 Reprezentációs költségek E2 Költségtérítések E3 Betegszabadság idejére eső bruttó bérköltség E4 Béren kívüli juttatások E5 Táppénz hozzájárulás E6 Természetbeni juttatások adója F Bérjárulékok F1 Nyugdíjbiztosítási járulék F2 Egészségbiztosítási járulék F3 Egészségügyi hozzájárulás F4 Munkaadói járulék F5 Közteherjegy

Költségvetés G Tárgyi eszközök, szellemi termékek, immateriális javak G1 Immateriális javak G2 100 ezer Ft alatti tárgyi eszközök G21 G22 G23 G3 100 ezer Ft feletti tárgyi eszközök

Pénzügyi elszámolás Számlák bizonylatok rögzítése:  Belépés az EPER-be  Beadott pályázatok menüpont  Pályázat kijelölése  Pénzügyi elszámolás

 Bizonylatok listája  Új bizonylat Pénzügyi elszámolás

Bizonylat adatainak rögzítése  Mentés Pénzügyi elszámolás

Számlák költségvetéshez rendelése  Beadott pályázatok menüpont  Pályázat kijelölése  Pénzügyi elszámolás Pénzügyi elszámolás

 Megvalósítási szakasz kijelölése  Új elszámolás Pénzügyi elszámolás

 Költségvetési adatok oldal  Költségvetési sor kijelölése  Bizonylat hozzárendelése Pénzügyi elszámolás

Bizonylatlistából válasszuk ki a rögzített bizonylatot Pénzügyi elszámolás

 Pénzügyi adatok oldalon adjuk meg a számla soronkénti eloszlását  A mentés gomb segítségével mentsük el a hozzárendelést Pénzügyi elszámolás

 Ha végeztünk a számláink költségvetéshez rendelésével, akkor véglegesítsük a beszámolónkat Pénzügyi elszámolás

Számlaösszesítő nyomtatása:  Pénzügyi elszámolás oldalon - véglegesített beszámolóhoz A gomb mellett megjelenő link segítségével nyomtathatjuk ki az elkészült PDF formátumú számlaösszesítőt  Postán küldjük be a számlaösszesítőt, a számlák záradékolt, hitelesített másolatát és az elszámoláshoz szükséges egyéb dokumentumokat Pénzügyi elszámolás

Köszönöm a figyelmet! Technikai segítségkérés: