Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!. Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az Alpok.
Advertisements

PÁRIZS A KÖZÉPKORBAN Kattintással tovább…..
A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
Alp ok területén Berchtesgaden Nemzeti park A németországi Berchtesgaden nemzeti park délkelet Bajorországban, közel a német – osztrák határhoz nevezetes.
Cseh nyelvről fordította K.P.
VIII.A.3. 3./ 5. óra Programfejlesztési Központ FELSZÍNI VIZEK: ÓCEÁNOK, FOLYÓVIZEK, TAVAK.
Dél Amerika Dél-Amerika területe 17 840 000 km² a Föld felszínének kb. 3,5%-a ös adat szerint népessége több mint 371 000 000. Területe alapján a.
A Dunakanyar legszebb helyei
NYON 1.
Az „Égből látható Föld” nevű projektnek óriási sikere van
A Váradi család kalandozásai Európa-szerte július 20 – augusztus 11.
Talpon maradni.
ZENE: FOR ANNA _ PAUL MAURIAT PR ÁGA Zene: Klikkelj!
3. nap.
Eldőlt egy 13 emeletes társasház Kínában
– A Maldív Köztársaság szigetország az Indiai-óceánon, India délnyugati csücs- kénél. 26 atollból, 1192 szigetből áll, ebből 202 lakott, további 87 a.
Jelkép-ország Jakab Sándor Kálmán
Erről a hídról a következő kockán kapsz információt:
Cseh nyelvről fordította K.P.
A függő Buddha Kolostor
Terep- és tájtípusok.
A U S Z T R Á L I A.
ZENE: FOR ANNA _ PAUL MAURIAT PR ÁGA Zene: Klikkelj!
Gyöngyös jellegzetességei
Aiguille du Midi Autoklikk 5mp.
ÖRDÖGSZIGET.
A Mátra élővilága Kelt:
A NAP KÉPE.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
Liechtenstein Kováč Sofia 8.a.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Phong nha barlang vietnám a világ legnagyobb barlangja
CAPRI ANACAPRI Továbbítás kattintásra.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Egyoszlopos híd Malajziában, a Langkawi Sky Bridge Ha ismered a Bridge Builder összes pályáját és azt hiszed már nincs olyan hídszerkezet, amin meglepődnél,
A világ egyik legromantikusabb városa,amely a divat, és a kultúra terén talán a legtöbbet kínálja nekünk. Festőket, szobrászokat, zeneszerzőket,és írókat.
Zene: Wild Theme (The Shadows) (The Shadows) Utazás Norvégiában Kattints az előrehaladáshoz.
ÖRDÖGSZIGET.
Készítette: Kovács Evelyn, Volford Lívia.   A harmadik nap megmásztuk a Székelykői hegyet.  A hegy 1850 méter magas volt.  Gazdag növényvilág, tiszta.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
Szlovénia Készítette: Cseh Fanni.
Látványosságok Zene : Serenade – Isaac Stern 2 Buckingham Palota, London, Anglia.
NEM MINDENNAPI FOTÓK Családi fotó Párizs számítógépi-játék üzlet. Valójában, a padlóburkolat teljesen sík. ‏
CSODÁLATOS DRÓN FOTÓK Kattints. CSODÁLATOS DRÓN FOTÓK Kattints.
Titicaca-tó 3821 méterrel a tengerszint felett fekszik, és ezzel a világ legmagasabban fekv ő hajózható tava. Az Andokban található, Peru és Bolívia.
A kék szépség A Son Doong ötször nagyobb, mint a Phong Nha-barlang, melyet korábban Vietnam legnagyobb barlangjának tartottak. A legtágasabb helyeken.
A Twisted Sifter weblap minden negyedév végén kiválaszt 25 képet az jelenlegi év 100 legjobb képiből. Minden érdem azokat a fotósaokat illet akik csodálatos.
 Az évi világkiállításra készült  Összmagassága :324 m  Torony: 300 m  24 m: tévé-adóantenna.
Buzgó-barlang Várhosszúrét
Alberobello Olaszország.
A folyó élete.
Svájc – Golden Pass Line
Sao Paulo.
Szeretnél-e átkelni egy ilyen
AUTOMATIQUE hu/fr.
Palacio KolomenskyE el último palacio de madera de los zares
Elsüllyedt világot rejt a Föld legnagyobb barlangja
Viaduc de Millau.
Ez is Pakistán KATTINTS.
Tutajozás a Dunajecen Készítette: Szabó Lilla
KAPRUN.
Viaduc de Millau.
Notre Dame Kolostor MONTSERRAT “A FEKETE MADONNA”.
Szeretnél-e átkelni egy ilyen
Eldőlt egy 13 emeletes társasház Kínában
Látványos képek a Világ minden tájáról.
Langkawi Sky Bridge egyoszlopos híd Malajziában
CSODÁLATOS KÉPEK.
KAPRUN.
A Hangzhou öböl hídja Kína
Előadás másolata:

Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!

Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen a függő- hídon, a Krím- félsziget délkeleti partján, az Ai-Petri hegyvidék területén.

Kínában, a Mount Hua oldalán van a világ egyik legveszélyesebb gyalogútja. Acélból lehetnek az idegei annak, aki áthalad rajta, mivel halált vagy súlyos sérülést kockáztathat meg.

A pakisztáni Karakorum hegységben, a Hunza folyó felett halad át a Hussaini nevű rozoga híd, mely kötéllel összekötött faágakból készült.

Egy hosszú út áll előttünk: A Svájci-Alpokban van a leghosszabb gyalogos függőhíd, a Trift. Csak 170 m..

A svájci Titlis szikla- átjáró, 3000 m tengerszint feletti magasságban, csodálatos kilátást nyújt azoknak, akik (izzadó tenyérrel) hajlandóak átmenni rajta.

A Kínában, a Yuntai- hegység üvegsétánya Henan tartományban. Sok turistának a legnagyobb félelme valósult meg, amikor egy turista leejtett egy bögrét az üvegsétányra. Szeptemberben javítás miatt lezárták.

2004-ben fejezték be a Langkawi Sky hidat, ami Malajziában, a Machinchang-hegy tetején épült és körülbelül 100 m magasságban van a föld felett. A sétányon egyszerre 250 fő sétálhat és egyedülálló pillantást vethet a tájra.

Három vesszőhíd van a japán Shikoku-szigetek legkisebb szigetén. A híd 7-10 cm átmérőjű farönkökből készült, mely a tartóoszlopokhoz vesszőkkel van rögzítve. Nem ajánlatos azoknak, akik a szilárd talajt kedvelik.

Fenn a hatalmas és baljós vízmosások felett, a dél-koreai Daedunsan Nemzeti Parkban úgy a hidak, mint ez a létraszerű „sétány” adrenalinnal töltött élményt nyújt a látogatóknak.

A Millau-viadukt Franciaországban a biztonságosabb hidak egyike, de gyakran a felhőkben vagy az felett van. Tény, hogy magasabban van, mint az Eiffel- torony!

Kapaszkodj! A madagaszkári Tsingy de Bemaraha Nemzeti Parkban, fa függöhídon haladnak a látogatók, a csipkézett, tűszerű csúcsokhoz.

Járás közben nehogy megbotoljál az Ördög-hídján, a Red Rock-Secret hegységben, az arizónai Sedona közelében. A sziklaív mindkét oldalán mélység tátong.

Ha szeretnéd látni az olaszországi Gervasio St. Piemont sziklás szurdokot; egyik módja az, hogy keresztül kell menni ezen a tibeti stílusú keskeny hídon.

Amerika legmagasabb függőhídja a Royal Gorge függőhíd Coloradoban, 321 méterrel a föld felett.

Myanmarban, a Taungthaman tó felett az U-Bein híd majdnem egy mérföld hosszú. A járófelülete tikfából készült, és azt 1068 cölöp tartja fenn.

Ez az ún. „Majom híd” Vietnámban, nem botlábúaknak való. Csak 1 szál fán lehet lépkedni, egy vékonyabban pedig kapaszkodni.

Észak-Írországban eredetileg a Carrick-a- Rede kötélhídnak csak az egyik oldalán volt kapaszkodó. Ma már midkét oldalán lehet kapaszkodni, de kell is, mert aki lenéz, ijesztô látványban van része.

A Q'eswachaka inka kötél- hídak Peruban; kanyonok, szakadékok és folyók fölött találhatók. A kézi szövésű hidak a Qoya nevű fűből készülnek. Minden évben a helyi lakosok felújítják őket - mielőtt a kopás és használat miatt használhatatlanná válnának.

A Mont Blanc-hegység Aiguille Du Midi csúcsán a Trift gyalogos kilátóhíd a leghosszabb a Sváci-Alpokban. Ez is helyet szerzett listánkon, ahonnan 2800 m magasságból félelmetes, de csodálatos látvány terül a látogató elé.

Készítette: