Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan."— Előadás másolata:

1

2 Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
Az Úr csodásan működik, De útja rejtve van, Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan. Mint titkos bánya mélyiben, Formálja terveit, De biztos kézzel hozza föl, Mi most még rejtve itt.

3 Bölcs terveit megérleli, Bimbója bár igénytelen,
Rügyet fakaszt az ág. Bimbója bár igénytelen, Pompás lesz a virág. Ki kétkedőn kutatja őt, Annak választ nem ád, De a hívő előtt az Úr Megfejti önmagát.

4 Ne félj tehát, kicsiny csapat, Ha rád felleg borul: Kegyelmet rejt,
s belőle majd Áldás esője hull. Bízzál az Úrban, rólad ő Meg nem feledkezik, Sorsod sötétlő árnya közt Szent arca rejtezik.

5 Dicsérjétek az Urat, ti mennyeiek, dicsérjétek a magasságban!
Dicsérjétek őt, ti angyalai mind, dicsérje őt minden serege! Dicsérje őt a nap és a hold, dicsérje őt minden fényes csillag! Dicsérjék őt az egek egei, még a vizek is ott fönn az égben! Dicsérjétek az Úr nevét, Mert ő parancsolt és azok létrejöttek, Mindörökre helyükre állította őket, Rendelkezést adott , melytől nem térnek el. 148.zsoltár

6

7 Ő altat el hullámot, Ád jó vagy zord időt,
űz fagyot, téli álmot, Kizsendül rá a föld. Ha szívünk néki enged, Boldogságra vezet. Ki méri meg mélységed, Te örök, égi szeretet? Sok ajándékodért szánk Most hálát zeng neked. Te áldottad meg munkánk, Adsz napi kenyeret. Segíts törődni mással, Add, hogy neked éljünk, És téged szívvel-szájjal Szüntelen áldjunk, dicsérjünk!

8 Nem lesz egyedül a szívem többé, Velem az én Uram mindörökké
Glóri’ halleluja! Velem az én Uram mindörökké Jézus hajnalcsillag Glóri’ hallelluja!

9

10

11 És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban;
…harmadnapon feltámadt a halottak közül; fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atyaisten jobbján; onnan jön el ítélni élőket és holtakat. szenvedett Poncius Pilátus alatt; megfeszítették, meghalt és eltemették. Alászállt a poklokra… És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban; HISZEK EGY ISTENBEN, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében. aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától

12 Mennybemenetel ünnepe
Feltámadt Küldetést adott Ígért Áldott Hazament Visszajön


Letölteni ppt "Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések