Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN."— Előadás másolata:

1 DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS

2 HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN A MEGJELENÉSÉRE, ÉREZZE JÓL MAGÁT SAJÁT TÖRTÉNET: MIÉRT DÖNTÖTTEM A WELLSTAR MELLETT?

3 MIRE VAN SZÜKSÉGEM? HATÁRIDŐNAPLÓ NÉVLISTA TELEFON JÓ HANGULAT

4 TELEFONÁLJANAK KÖZÖSEN A NÉVLISTA ALAPJÁN TELEFONÁLJANAK ÁLLÍTSÁK ÖSSZE A SZÖVEGET A PARTNER TELEFONÁL, A SZPONZOR FIGYEL ÉRTÉKELJÉK KI A BESZÉLGETÉST… ÉS JÖHET A KÖVETKEZŐ

5 HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 1.ÜZLET „Szia …., itt … beszél. Hogy vagy? Azért hívlak, mert megismertem egy fantasztikus üzleti lehetőséget, melynek kapcsán rögtön Te jutottál az eszembe. Miről van szó? Több pénzről, több szabadidőről. Melyik fontosabb a számodra? Több pénz mindig jól jön! Szuper! Akkor szeretnék bemutatni Neked valakit, aki rám is nagyon lelkesítően hatott. Össze tudunk futni holnap egy 30 percre? Igen, de csak este jó. Megfelelne Neked 18 vagy 20 órakor? 18-kor jó.“

6 HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 1.ÜZLET ELLENVETÉSEK Kerül ez valamibe? Nem, ezzel az üzlettel végül is pénzt keresni akarunk, nem pénzt költeni. Network marketingről van szó? Van valami ellenérzésed a network marketinggel szemben? Hagyja, hogy röviden elmesélje… A mostani egy rendkívül modern terjesztői rendszer, melynek már a kezdetektől részesei lehetünk. El kell adnom valamit? Nem, ilyesmi miatt nem hívnálak fel!

7 HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 2.TERMÉKEK - FACE „Szia …., itt … beszél. Hogy vagy? Azért hívlak, mert tudom, hogy fontos számodra a szép és fiatalos külső. Igen, ez igaz… Amennyiben mutatnék Neked egy utat, mely nem kerülne semmibe, és amellyel rövid idő alatt 5 – 10 évvel fiatalabbnak tűnnél, érdekelne ez Téged? Persze, miről van szó? A legmodernebb technológiákról, melyeket tesztelni lehet. A kezelés kb. 15 percig tart, és nagyon kellemes. Tehát, ha 5 - 10 évvel fiatalosabb külsőre vágysz, szívesen megszervezek Neked egy időpontot. Szeretnéd? Ki ne vágyna fiatalosabb küldőre? Szuper! Megfelel Neked holnap 18 órakor? 18 órakor jó.

8 HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 2.TERMÉKEK - BODY „Szia …., itt … beszél. Jól vagy? Azért hívlak, mert megtaláltam a módját, hogyan fogyhatsz edzés és fogyókúra nélkül 5 - 10 kilót. Érdekel ez téged? Igen, hogyan működik ez? A legmodernebb technológiákról van szó, melyeket grátisz tesztelhetsz. A kezelés kb. 15 percig tart, és nagyon kellemes. Tehát, ha meg szeretnél szabadulni 5 - 10 kilótól, úgy szívesen megszervezek neked egy időpontot. Szeretnéd? Ha valóban lefogyok ennek köszönhetően, akkor mindenképp! Szuper! Megfelel holnap 18 órakor? 20 órakor felelne meg nekem.

9 HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 2.TERMÉKEK ELLENVETÉSEK Mennyibe kerül ez? Neked semmibe, hiszen én hívlak meg. Az egész ingyen van! Hogy működik ez? A bőrödön (Face), a testeden (Body). Hadd legyen meglepetés. Mindenki nagyon lelkes lesz. Fontos: Telefonon keresztül csak az időpontot „adjuk el“.


Letölteni ppt "DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN."

Hasonló előadás


Google Hirdetések