Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36."— Előadás másolata:

1 MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS

2 MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36 ………………… Persze! Mikor gondolod? Hogyan szeretnéd? Miről lenne szó? Válaszok:

3 2. lépés Felhívod /de csak másnap/ Elnézésed kérem, de elég elfoglalt vagyok, ezért nem hívtalak eddig! Most sincs túl sok időm ezért rögtön a lényegre térek. Egy Texas-i központú amerikai internetes cég partnere lettem (másodállásban). Web alapú videokonferencia szolgáltatás terjesztésével foglalkozom. Arra kérlek, gondold már végig, hogy az ismeretségi körödben ki vagy kik azok, akiket ez érdekelhet! Megteszed ezt nekem? Válaszok: OK! Szívesen segítek! Pontosan miről is lenne szó? Mit is vársz tőlem? Nekem nincsenek ilyen ismerőseim…

4 - OK! Szívesen segítek! - - Pontosan miről is lenne szó? Mit is vársz tőlem? - Megmutatom Neked a rendszert működés közben, hogy lásd mit is tud ez az eszköz! Általában mikor vagy internet előtt? Délelőtt, délután vagy esti órákban? Holnap vagy holnapután? X vagy Y órakor? Rendben! Előtte hívlak és segítek a konferencia belépésben. - Nekem nincsenek ilyen ismerőseim! - OK! Köszönöm az őszinteséged! Úgy gondolom, hogy a jövőben viszont összehozhat a sors olyan emberrel akit ez érinthet. Ebből kiindulva sokat segítenél vele, ha szánnál rám fél órát ebben a témában!

5 TÁRGYALÁS A konferencia teremben (Szponzorral vagy felsővonalból valakivel) Bemutatom neked a kollégámat, aki a legprofibb személy ebben a témában! Mint látod, ez az eszköz az amivel mi dolgozunk… Van itt egy 15 perces videó, ami összefoglalja a lényeget. Az lenne a kérésem, hogy nézzük végig együtt és utána átbeszéljük a részleteket! A prezentáció után (Zárás – Szponzor) Melyik tetszett jobban? A technológia vagy az üzlet? Hogyan tovább? Megállapodás! Regisztráció… újabb találkozó… ajánlást ad… stb…


Letölteni ppt "MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36."

Hasonló előadás


Google Hirdetések