Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dolgozók képzése Lakók felkészítése Szervezetfejlesztés Közbeszerzés kiírására került sor, elbírálás a jövő héten történik meg.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dolgozók képzése Lakók felkészítése Szervezetfejlesztés Közbeszerzés kiírására került sor, elbírálás a jövő héten történik meg."— Előadás másolata:

1 Dolgozók képzése Lakók felkészítése Szervezetfejlesztés Közbeszerzés kiírására került sor, elbírálás a jövő héten történik meg

2 Infrastrukturális beruházások, költözés A szolgáltató központ és a 24 fős lakócentrum kivételével minden munkaterületen hamarosan végeznek a beruházással. Lakók költözése szakaszosan volt tervezve, jelenleg az egyszeri költözés tűnik a legvalószínűbbnek

3 Engedélyeztetés Nagyon sok probléma merült fel az engedélyeztetések során, a működési engedély megszerzése még nem tisztázott

4 Szolgáltatási portfólió Lakók költözésének szempontjai esetfelelősök, kísérő támogatók A szolgáltatási portfólióban eredetileg vásárolt szolgáltatás volt betervezve, jelenleg még nem tisztázottak a saját alapszolgáltatás létrehozásának lehetőségei. Lakók beosztása a saját kéréseik, illetve a szükségletfelmérés alapján valósult meg.

5 Szolgáltatások biztosítása Alapszolgáltatás létrehozásával kívánjuk megvalósítani.

6 Lakók környezetének felkészítése A helyi médiában folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot, fórumot, közmeghallgatást, legutóbb pedig gondnoki találkozót tartottunk.

7 Foglalkoztatás A szociális foglalkoztatást elsősorban az önkormányzat saját cégein belül képzeljük megvalósítani, várhatóan 10-12 fő számára biztosítható munkavégzés.

8 Kossuth utcai 10 fős

9

10 Kossuth utca 10 fős egység

11

12 Két fős lakás

13 Martinovics utcai 12 fős egység

14 Martinovics utca 12 fős lakóegység

15 Petőfi utcai 8 fős lakóegység

16 Sörös Imre utcai 4 fős lakóegység

17

18

19 Szolgáltató Központ tervezett helye

20

21

22 Köszönöm Figyelmüket! Kalocsai Szociális Szakellátási Központ


Letölteni ppt "Dolgozók képzése Lakók felkészítése Szervezetfejlesztés Közbeszerzés kiírására került sor, elbírálás a jövő héten történik meg."

Hasonló előadás


Google Hirdetések