Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Anglia- Portsmouth. Portsmouth délkelet-angliai régióban fekvő Hampshire megye második legnagyobb városa jelentős hadi kikötő Portsmouth ad otthont a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Anglia- Portsmouth. Portsmouth délkelet-angliai régióban fekvő Hampshire megye második legnagyobb városa jelentős hadi kikötő Portsmouth ad otthont a."— Előadás másolata:

1 Anglia- Portsmouth

2 Portsmouth délkelet-angliai régióban fekvő Hampshire megye második legnagyobb városa jelentős hadi kikötő Portsmouth ad otthont a világ legrégebbi, még használatban lévő tengeralattjáróinak. valamint a HMS Warriornak, és a Lord Horatio Nelson csatahajónak ad otthont. itt székel továbbra is a Brit Királyi Haditengerészet az ország tengerészeti központja maradt A város labdarúgócsapata a Portsmouth Football Club.

3 Water Margin (munkahely) A Water Margin a kikötőben helyezkedik el. Ez egy kínai jellegzetességű orientális büfé Speciális ételek is fogyaszthatók, pl.: polip,rák,kagyló, csiga különlegességek Vállalnak rendezvény szervezést is, pl.: szülinap,esküvő,bérmálás évforduló stb.. Több mint 2000 fő fogadására alkalmas Nyitva tartás: 12 00 -től 15 00 -ig és 17 00 -tól 10 30 -ig Nagy helyiség és sok résszel rendelkezik, külön álló konyha,bár rész,kávézó,étterem résszel is büszkélkedhet. A forgalom hétvégén a legnagyobb, több mint 2000 ember fordul meg itt köszönhetően annak, hogy a kikötőben helyezkedik el ezért a turisták előszeretettel töltik itt az idejüket.

4 Szálláshely Copnor Rode-on volt a szálláshely, a munkahelytől 45 perc távolságra busszal. Ez egy családi-ház kis kerttel, szép kinézetű/kialakítású,emeletes ház Kb. 6 szobás + 2 vandégfogadó szobás ház volt 1 másik társammal tartózkodtunk a házban

5 London Anglia fővárosa London a Temze folyó két partján terül el.Temze folyó London a világ legnagyobbpénzügyi központja is New York mellettpénzügyiNew York a világ egyik leglátogatottabb városai közé tartozik, évente kb. 27 millió turista választja úti céljául Londonban sokféle népcsoport, kultúra és vallás találkozik Nevezetes helyei: - London Eye - Buckingham Palace - Big Ben - Tower Bridge - Trafalgar-tér 12 millió fő a lakosság száma London és Portsmouth népsűrűsége megegyezik. Csodás város,rengeteg látnivalóval A londoni metró a legrégebbi földalatti vasúthálózat a világonlondoni metró

6 Szabadidős tevékenység Szórakozóhelyek,boltok Múzeum Boltok (ruha,sporteszközök) Séta a tengerparton vagy a kikötőben Sétálás a tenger-vízben Alvás,pihenés,lazulás Város nézés az éjszakában


Letölteni ppt "Anglia- Portsmouth. Portsmouth délkelet-angliai régióban fekvő Hampshire megye második legnagyobb városa jelentős hadi kikötő Portsmouth ad otthont a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések