Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal"— Előadás másolata:

1 APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Fórummal egybekötött apróhirdetési oldal a baba-mama kategóriában Elek Diána

2 A weboldal felépítése négy fő részre osztható:
1. fejléc lábléc, melyből a felhasználási feltételek, az adatvédelmi nyilatkozat és az impresszum érhető el a bal oldali részben a mindenkori tartalom jelenik meg A jobb oldali részen egy fizetett hirdetési felület található, felső részén a főoldalon bemutatkozó szöveg van 3. 4. 2.

3 A fejléc: 2. 1. animált logó, mely mindig visszavezet a főoldalra 3.
2. bejelentkezési lehetőség felhasználónév és jelszó megadásával 3. az oldal főmenüjében az aktuális menüpont átszíneződése segíti a navigációt hirdetések megtekintése hirdetés feladása fórum regisztráció

4 Regisztrációs felület
Felhasználónév megadása szükséges, ez jelenik meg később a hozzászólásokban. Már létező felhasználónév esetén hibaüzenetet kapunk. A jelszót kétszer kell begépelni megerősítés céljából. A jelszó minimum öt karakter legyen. cím megadása is szükséges a helyes formátumban. Amennyiben nem fogadjuk el a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot, a regisztráció sikertelen. Az űrlap végén a regisztráció előnyei olvashatóak.

5 Hirdetések listája Felül található a keresőpanel.
Az első beviteli mezőben a hirdetések címében található kifejezésekre szűkíthetjük a találatokat. A keresést leszűkíthetjük a megyékre és nyolc kategória valamelyikére is. Bármely beviteli mezőt üresen hagyhatjuk a keresés során, de akár mindet ki is tölthetjük. A találatokat rendezhetjük ár és dátum szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben A listázott hirdetésekről fontos részleteket láthatunk: egy kicsinyített képet az ajánlat rövid leírását a termék árát a hirdetés feladásának idejét melyik megyében található

6 Hirdetés megtekintése
Az összes kép megtekinthető, rájuk kattintva nagyobb méretben nyílnak meg A listában is látható információkon túl láthatjuk a hirdetés részletes leírását is és a hirdető valamilyen elérhetőségét, melyen keresztül a kapcsolat felvehető vele Mód van az ajánlathoz kapcsolódó kérdések feltevésére és azok megválaszolására is. A hozzászóló felhasználóneve és a hozzászólás időpontja is látható az üzenet fölött. Hozzászólást nem regisztrált felhasználó is intézhet, ilyenkor felhasználónév helyett a vendég kifejezés szerepel.

7 Hirdetés feladása Csak regisztrált felhasználók adhatnak fel hirdetést. A hirdetés beviteli mezőinek helyes és egyértelmű kitöltését tanácsok segítik. Minden mező kitöltése kötelező. Kép feltöltése nem kötelező és maximum három kép tölthető fel. Az elsőként feltöltött kép jelenik meg a listában kicsinyített méretben. A hirdetés feladásától számított két hónap múlva a hirdetés törlődik az adatbázisból, amennyiben a hirdető nem törli.

8 Fórum Minden látogató számára elérhető, de hozzászólni csak regisztráltak tudnak. Három témában van lehetőség információkat megosztani: Cserebere Nyereményjáték Termékminta A fórumtémák megtekintésekor látható az utolsó hozzászólás ideje és a téma rövid leírása Fórumtémát a felhasználók nem tudnak indítani Az egyes fórumtémákba lépve a hozzászólások időrendben jelennek meg a hozzászóló felhasználónevének és a hozzászólás időpontjának kíséretében.

9 Bejelentkezés utáni felület
A bejelentkező űrlap helyén egy üdvözlő üzenet jelenik meg és a kijelentkezésre is itt van mód. A jobb oldalon jelennek meg a kibővült lehetőségek. Ennek továbbfejlesztése érdekében további menüpontoknak hagytam helyet.

10 Hirdetéseim A felhasználó hirdetései listázódnak ki időrendben a már ismert formában. Az információkon kívül egy X jelű gomb segítségével törölhetjük a hirdetést. A hirdetésen bárhová kattintva láthatjuk annak további részleteit és megválaszolhatjuk a hozzá kapcsolódó kéréseket.

11 Adataim Megtekinthető a regisztráció dátuma, a felhasználónév és a regisztráció során megadott cím. A régi jelszó megadása után új jelszót választhatunk. Mint a regisztrációnál, itt is kétszer szükséges begépelni. Ugyanúgy kritérium továbbá a minimum öt karakter. Regisztráció törlésére is itt van mód, melyet megerősítő üzenet elfogadásával kell jóváhagynunk.

12 Továbbfejlesztési lehetőségek
Kedvenc hirdetések elmentése Üzenetjelző rendszer, ha hozzászólás érkezett valamely hirdetésünkhöz Saját hirdetések utólagos szerkesztése Belső levelező rendszer a nem publikus beszélgetésekhez, ismerkedéshez Adminisztrációs felület a hirdetések kezelésére, hozzászólások moderálására


Letölteni ppt "APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal"

Hasonló előadás


Google Hirdetések