Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A kifürkészhetetlen búzafűlé. Arany középút Egészséges egyensúlyt teremt a modern medicina és a komplementer eszközök között. A daganatos betegnek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A kifürkészhetetlen búzafűlé. Arany középút Egészséges egyensúlyt teremt a modern medicina és a komplementer eszközök között. A daganatos betegnek."— Előadás másolata:

1 A kifürkészhetetlen búzafűlé

2

3

4

5

6

7 Arany középút Egészséges egyensúlyt teremt a modern medicina és a komplementer eszközök között. A daganatos betegnek nem kell választania az onkológus szakorvos által javasolt terápia és a búzafűlé kúra között. A kemoterápia hatása a vérképző rendszerre akár életveszélyes is lehet. A 60 fős esettanulmányban a búzafűlé fogyasztása csökkentette a kemoterápia myelotoxicitását (vérképző rendszerre gyakorolt toxikus hatását), csökkentette a kiegészítő, fehérvérsejt képzést stimuláló GCSF (granulocyta stimuláló növekedési faktor) kezelés szükségességét, emellett nem befolyásolta a kemoterápia hatékonyságát a kontroll csoporthoz képest. Forrás: Bar-Sela G; Tsalic M; Fried G; Goldberg H, : Wheat grass juice may improve hematological toxicity related to chemotherapy in breast cancer patients: a pilot study. Nutr Cancer 2007;58(1):43-8 (ISSN: 0163-5581) Division of Oncology, Rambam Medical Center and Faculty of Medicine, Technion-Israel Institute of Technology, Haifa 31096, Israel.

8 Különleges faktorok SOD (szuperoxid-dizmutáz) P4D1-faktor ABA (abcis acid) Muco-poliszacharidok

9 Enzim tartalma  proteázok - elősegítik a fehérjék emésztését  citokróm-oxidáz - antioxidáns, a sejtlégzés elengedhetetlen komponense  amiláz - elősegíti a keményítő emésztését  lipáz - zsírbontó enzim  fikocianin - segíti a vérképzést  transzhidrogenáz - erősíti a szívizomzatot, az artériák falát

10

11

12 Fogyasztása  Reggel, éhgyomorra  Megfelelő folyadékbevitel mellett, napi minimum 9 pohár tiszta víz mellett  Elfogyasztása után legalább fél óra szünet  Ellenjavallat: 6 évesnél fiatalabb gyermekek, terhes- és szoptatós kismamák

13


Letölteni ppt "A kifürkészhetetlen búzafűlé. Arany középút Egészséges egyensúlyt teremt a modern medicina és a komplementer eszközök között. A daganatos betegnek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések