Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Visszahúzó programok elengedése és cseréje Hermess.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Visszahúzó programok elengedése és cseréje Hermess."— Előadás másolata:

1 Visszahúzó programok elengedése és cseréje Hermess

2 1.Lépés a program azonosítása és elengedése „Most létezésem minden szintjén, minden testemből maradéktalanul elengedem minden abbéli hitemet, előítéletemet vagy fogadalmamat, elengedem minden olyan meggyőződésemet és berögződésemet, amely szerint…” …ezt és ezt megszokásból így teszem, így reagálom le, ilyen késztetésem jelentkezik… ilyen és ilyen rossz hatással, következménnyel az életemben (a jelentkező testérzetek figyelésével, átélésével, az ismétlődő stresszes szituációt beleéléssel elképzelve - keresd magadban az idejétmúlt minta energialenyomatát és taszítsd ki magadból, különítsd el, lásd távozni)

3 2. Lépés a szükséglet elengedése „Most létezésem minden szintjén, minden testemben elengedek minden szükségletet, tudatalatti vágyat és késztetést az iránt, hogy azt higgyem, hogy…” … felidézem, hogy miért volt az egóm egy leragadt részének szüksége, vagy késztetése arra, hogy ezt az idejétmúlt mintát mindeddig hamis biztonságot adó megoldásként használja – és még egyszer, ezt is elengedem! Lásd, amint egyszerre távozik minden testedből, segíts rá kézzel is, imitálva a kitisztítást.

4 3. Lépés az új program rögzítése „Most létezésem minden szintjén, minden testemben tudatossá teszem, maradéktalanul befogadom és elhiszem, valamint utasítom a tudatalattimat, hogy teljes egészében fogadja el és higgye el azt, hogy …” … az új program hatásának megfogalmazása a viszonyulásaimra, cselekedeteimre, életminőségemre, annak intenzív belső átélése, és a már megnyilvánult pozitív hatás érzésének behelyettesítése az előző minta testérzetének helyére Ismételd minél többször és légy tudatos, emlékezz rá, amikor a kritikus szituációba kerülsz!

5 Fénytenger - Angelisz Irini Tudod, hogy amikor boldog vagy, egy boldogságsugarat küldesz a földre? Tudod, hogy amikor boldog vagy, a körülötted élők is boldogok lesznek? Tudod-e, hogy kis csillagszikraként azért jöttél a Földre, hogy megtanulj világítani? És amikor már fénylő színekben pompázol, világítani tanítod a többieket? Tudod-e, amikor boldog vagy, a Te fénysugarad egyesül a sok parányi boldogságváró fénnyel? És a kettőből, a százból, az ezerből ismét Egyetlen öröm lesz - pontosan úgy, mint szétválásuk előtt. Tudod-e, hogy fényed a Mindenség fényében tündököl minden pillanatban? És mindenkinek jut: a Te hatalmas fénylő erődből - amelynek neve Boldogság, a Te sugárzó szemed pillantásából – amelynek neve Szeretet, a Te jóságos ajkad szavaiból – amelynek neve Megértés, a Te kezed mindent egybefonó érintéséből – amelynek neve a Lélek Teremtő Fénye!

6 B U É K 2013! Örömteli, sikeres és boldog Új Éved lesz! Elhiszed? Mondd ki mosolyogva: Örömteli, Sikeres és Boldog Új Évem lesz !!!


Letölteni ppt "Visszahúzó programok elengedése és cseréje Hermess."

Hasonló előadás


Google Hirdetések