Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mester, hol lakol, Jézus, merre jársz? Mutasd meg, hogy hol van az ország! Mester, hol lakol? Kérünk, válaszolj, hogy merre visz az út!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mester, hol lakol, Jézus, merre jársz? Mutasd meg, hogy hol van az ország! Mester, hol lakol? Kérünk, válaszolj, hogy merre visz az út!"— Előadás másolata:

1 Mester, hol lakol, Jézus, merre jársz? Mutasd meg, hogy hol van az ország! Mester, hol lakol? Kérünk, válaszolj, hogy merre visz az út!

2 Jöjjetek hozzám, lássátok, jöjje- tek hozzám, kik megfáradtatok! Töröljük le együtt a világ köny- nyeit, gyógyítsuk meg együtt a világ sebeit! Jöjjetek hozzám, érintsetek, jöjjetek hozzám, és bátran higgyetek! Szeressétek egymást, mint én szerettelek, ímé az Ország itt van köztetek!

3 Totus tuus, totus tuus, totus tuus, teljesen a Tiéd! Totus tuus, totus tuus, teljesen a Tiéd! Mester, mit tegyek, hogy életem legyen? Küldd el lelked, vár a mi szívünk! Mester, mit tegyek, hogy megismerjelek? Szólj, mit kívánsz!

4 Jöjjetek hozzám, lássátok, jöjje- tek hozzám, kik megfáradtatok! Töröljük le együtt a világ köny- nyeit, gyógyítsuk meg együtt a világ sebeit! Jöjjetek hozzám, érintsetek, jöjjetek hozzám, és bátran higgyetek! Szeressétek egymást, mint én szerettelek, ímé az Ország itt van köztetek!

5 ║: Totus tuus, totus tuus, totus tuus, teljesen a Tiéd! Totus tuus, totus tuus, teljesen a Tiéd! :║


Letölteni ppt "Mester, hol lakol, Jézus, merre jársz? Mutasd meg, hogy hol van az ország! Mester, hol lakol? Kérünk, válaszolj, hogy merre visz az út!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések