Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ISTEN hozott köztünk!.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ISTEN hozott köztünk!."— Előadás másolata:

1 ISTEN hozott köztünk!

2 Isten Igéje mondja: „Én pedig hatalmadról énekelek, magasztalom minden reggel hűségedet. Mert erős váram vagy, menedékem, mikor bajba jutok.” (Zsoltárok 59: 17.) Ti, földi országok, énekeljetek Istennek, zengjetek az Úrnak! Száguld az egeken át, az ősi egeken át. Halld, hogyan mennydörög hatalmas hangja! Hirdessétek Isten hatalmát, fenségét Izráelen, erejét a fellegekben! (Zsoltárok 68: 33-35)

3 „Ezért tehát mi is, akiket a bizonyságtevőknek akkora fellege vesz körül, tegyünk le minden ránk nehezedő terhet, és a bennünket megkörnyékező bűnt, és állhatatossággal fussuk meg az előttünk levő pályát. Nézzünk fel Jézusra, a hit szerzőjére és beteljesítőjére, aki az előtte levő öröm helyett - a gyalázattal nem törődve - vállalta a keresztet, és az Isten trónjának a jobbjára ült. Gondoljatok rá, aki ilyen ellene irányuló támadást szenvedett el a bűnösöktől, hogy lelketekben megfáradva el ne csüggedjetek.” (Zsidókhoz írt levél 12: 1-3)

4 Kegyelemből léphetünk be Szent jelenlétedbe
Kegyelemből léphetünk be Szent jelenlétedbe. Nem saját érdemeinkből, csak Jézus vérével. Jelenlétedbe hívsz most, hívsz, ó Uram. Kegyelem által vezérelsz, jövünk Hozzád, Uram, jövünk Hozzád, Uram!

5 Minden törvényszegésünket elvetted
Minden törvényszegésünket elvetted. A Bárány drága, szent vérével mostál meg!

6 Isten Igéje mondja: „Kegyelem által készül egy trón
Isten Igéje mondja: „Kegyelem által készül egy trón. Megingathatatlanul ül azon Dávid sátorában a bíró, aki törődik a joggal, és szorgalmazza az igazságot.” (Ézsaiás 16:5)

7 A lábaidnál jó, hát hadd maradjak még, hisz Veled lenni, ez az otthonom. Úgy lenyűgöztél, szeretve rám néztél, hogy ellenállni nincs erőm, tudom…

8 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba. Én úgy szeretlek Jóatya
Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek én Uram!

9 Én nem érdemlem meg, Te mégis megtetted: megkaptam Tőled az életet
Én nem érdemlem meg, Te mégis megtetted: megkaptam Tőled az életet. És nem kell keresnem, de tűz van szívemben, hogy egyre jobban megismerjelek…

10 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba. Én úgy szeretlek Jóatya
Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek én Uram!

11 Hű és jó Megváltó, a véred éltet rég
Hű és jó Megváltó, a véred éltet rég. Ma szerelemem már mélyebb, mint tegnap volt Feléd. És átlépem a zárat, mit kegyelmed tört szét – Ó, Atyám, nélküled hol lennék?

12 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba. Én úgy szeretlek Jóatya
Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek én Uram!

13 Csak Tiéd a legelső hely, mert Te, Te vagy a hű Főpap
Csak Tiéd a legelső hely, mert Te, Te vagy a hű Főpap. Rangod magasabb minden rangnál. Trónodhoz jövünk, imádunk, szent Urunk!


Letölteni ppt "ISTEN hozott köztünk!."

Hasonló előadás


Google Hirdetések