Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

31-32. számú főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "31-32. számú főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem."— Előadás másolata:

1 31-32. számú főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem

2 A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. - NIF Zrt. (korábban Nemzeti Autópálya Rt.) az útügyi adminisztráció átszervezése során, többletfeladatok - közúti és vasúti beruházások - miatt 2007. február 19-ével került ezen a néven bejegyzésre a Cégbíróságnál. A NIF Zrt. 100%-ban a Magyar Állam tulajdona, a tulajdonosi jogok gyakorlója a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium. Állami tulajdonú fejlesztő társaságként - elsősorban társadalmi igényeket kiszolgálva - gazdasági és közlekedési szakmai programokat valósítunk meg. Beruházói - gyorsforgalmi utak, közutak, vasútfejlesztés - feladatainkat költséghatékonyan végezzük, megteremtve mindenki számára az európai színvonalú közlekedés lehetőségét.

3 A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Ügyfélközpontúság - Minőség - Hatékonyság Meggyőződésünk, hogy a lakosság alapos tájékoztatása elsődleges feladatunk, hogy beruházásaink támogatásukkal, életkörülményeik minimális zavarása mellett, akadálytalanul megvalósulhassanak. Célunk, hogy az Európai Uniós irányelveknek, a hazai jogszabályi követelményeknek, valamint a megbízók elvárásainak eleget téve magas színvonalon, korszerűen végezzük tevékenységünket, kivívva ezzel partnereink elismerését és elégedettségét. Arra törekszünk, hogy munkatársaink szakmai felkészültségére és tapasztalatára - magas színvonalú projekt menedzsment kompetenciák - támaszkodva, valamint modern szervezet kialakításával és folyamatos fejlesztésével feladatainkat hatékonyan, megbízóink és partnereink megelégedettségére végezzük.

4 31-32. sz. főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem A mai lakossági fórum a 31-32. sz. főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütemének kivitelezéséről hivatott tájékoztatni. Célunk a lakosság tájékoztatása a folyamatban lévő munkákról. Beruházás ismertetése: 2008 tavaszán indítottuk a közbeszerzési eljárást, a közbeszerzési eljárás nyertese a COLAS – Építő Zrt. a kivitelezésre vonatkozó szerződéses megállapodás 2008. május 29.-én került aláírásra szerződéses ár 456.110.063,- Ft (nettó) befejezési határidő 2009.11.01.

5 31-32. sz. főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem 31-32. sz. főutak Jászberényt elkerülő része déli és keleti irányból kerüli el a várost. Az I. ütem a 31. és a 32. sz. főutak között a város déli részén 2005. évben megépült. A II. ütem ennek folytatása Jászberény délkeleti részén a 31. sz. főút újbóli keresztezéséig. Itt egy körforgalmú csomópont került tervezésre, melynek negyedik ágán folytatódik a III. ütem a szakaszok megépülése (I.; II.; III.) után a 31. és 32. számú főutak átmenő forgalma teljes egészében a központon kívül vezethető a nyomvonal mezőgazdasági területen halad, keresztezi a városi Zagyvát, távközlési, és villamoshálózatok kiváltását teszi szükségessé projekt céljai: az elkerülő II. ütemének megvalósulásával a belterület mentesül a 31. sz. főút tranzit forgalmától, valamint a 31. sz. főútról a 32. sz. főút déli ágára történő célirányoktól is a teljes beruházási költség 85 %-át az Európai Unió finanszírozza a Közlekedési Operatív Program keretében a projekt Támogatási Szerződése 2008.09.30-án aláírásra került

6 Elkerülő út építésének bemutatása képekkel: töltés építése 31-32. sz. főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem

7 csőáteresz építése a Városi-Zagyván 31-32. sz. főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem

8 120 kV-os távvezeték kiváltása 31-32. sz. főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem

9 védőréteg építése 31-32. sz. főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem

10 Köszönjük megtisztelő figyelmüket!


Letölteni ppt "31-32. számú főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések